בית פורומים שידוכי חרדים

לא כיוונתי בתפילות בכיפור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2012 23:53 לינק ישיר 
לא כיוונתי בתפילות בכיפור

השנה הייתי עצורה,
יצר הרע העסיק אותי רק במתפללות של ידי,
איך כולם בוכות בשקט
וחלקן בוכות בקול ונראות מגוחכות מאוד
ואני לא מרגישה רבע מבורא עולם.
לא מרגישה בכלל לפני מי אני עומדת להתחנן על נפשי,
עיניים יבשות,
לב עצור,
בראש מחשבה- אז אולי השנה הקרובה תהיה אותו דבר, נו אז מה?????
למה כבר אפשר לצפות?
חיכיתי רק שהיום כיפורים כבר יגמר, שהתפילות המונוטוניות האלו יסתיימו, שאוכל לחזור הביתה ולאכול....
אף שנה לא הייתי כזו "אפיקורסית" מה קרה לי אבא ? מדןע משהו השתנה בי?
כל תפילותיי היו קרות, כמו במהלך ימות השנה,
שום זעקת כאב לא נפלטה מגרוני,
ליבי לא רטט מאימת החותם הסופי.
ומי יודע מה הייתה חתימתי....
אבל הרגשתי רפיון,
די אבא, לא  יכולה, השנה אני כל כך חלשה,
אין לי כוח לבקוע רקיעים,
ליבי בגד בי,
וגם מחשבותיי מייעצות לי רע...
אנא סלח לי ה'...
אנא שלח לי את החתן שלי בכל זאת השנה...
אפילו שלא נתאמצתי בך...
הינך יודע שרציתי...
אך מנעת זאת ממני.....
לא דיי שנהייתי קרירה כמו קרח באשר לבואו של המיוחל...
לא דיי שכבר נטרפה דעתי ולא יודעת איזה גבר אני רוצה לחייי...
לומד או לומד ועובד , אקדמאי או תלמיד חכם...

גם בתפילה הפכתי קרירה...
נשמתי
היא
יתומה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2012 21:57 לינק ישיר 

יעל תנוחי :-) תאמיני לי שהחיים שלי גדולים... ענקיים! למה זה סותר? אני וקודשא בריכו חברים, הכל בסדר. תודה :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2012 21:28 לינק ישיר 

להפך רבעצן תרשי לי לחלוק עליך....חיות את החיים בגדול מאוד..ומבינות עוד כמה דברים מעבר...אם יש לך תמיהות כאן לא המקום לפרוש אותן ולקבל תשובה אמיתית...ע"ע אשכול הרבנים להתייעצות...ואדם זה כוון לנשים פה בקשר לבעל?!.....;-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2012 20:53 לינק ישיר 

מה הבעיה בנימה ישירה?

אִם יְהוָה הָאֱלֹהִים לְכוּ אַחֲרָיו וְאִם הַבַּעַל לְכוּ אַחֲרָיו..  (אליהו הנביא שם,שם)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2012 20:40 לינק ישיר 

הבנות פה חיות את החיים קטנה. ולא שיש לי טענות לקב"ה, אבל כמה תמיהות על דרכי השגחתו. לא נורא, מותר לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2012 19:28 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
מה אמרתי? מישהי פה האשימה את הקב"ה שהוא מעניש את הטובים וזה הפוך למה שהקב"ה כותב בתורה אז מישהי פה התבלבלה או מה?
לא דיברתי על התוכן(זה חוצה מיישע..) דיברתי על הנימה...

האמת כבדה על כן מעטים הם נושאיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 15:51 לינק ישיר 

הבנות פה לא מקשיבות בשיעורים כנראה.... =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2012 15:40 לינק ישיר 

רְאֵה נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַיּוֹם אֶת הַחַיִּים וְאֶת הַטּוֹב וְאֶת הַמָּוֶת וְאֶת הָרָע:
אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם לְאַהֲבָה אֶת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ לָלֶכֶת בִּדְרָכָיו וְלִשְׁמֹר מִצְו‍ֹתָיו וְחֻקֹּתָיו וּמִשְׁפָּטָיו וְחָיִיתָ וְרָבִיתָ וּבֵרַכְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ בָּאָרֶץ אֲשֶׁר אַתָּה בָא שָׁמָּה לְרִשְׁתָּהּ...

וְזֹאת הַמִּצְוָה הַחֻקִּים וְהַמִּשְׁפָּטִים אֲשֶׁר צִוָּה יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם לְלַמֵּד אֶתְכֶם לַעֲשׂוֹת בָּאָרֶץ אֲשֶׁר אַתֶּם עֹבְרִים שָׁמָּה לְרִשְׁתָּהּ.   לְמַעַן תִּירָא אֶת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ לִשְׁמֹר אֶת כָּל חֻקֹּתָיו וּמִצְו‍ֹתָיו אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוֶּךָ אַתָּה וּבִנְךָ וּבֶן בִּנְךָ כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ וּלְמַעַן יַאֲרִכֻן יָמֶיךָ...

שְׁמֹר וְשָׁמַעְתָּ אֵת כָּל הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוֶּךָּ לְמַעַן יִיטַב לְךָ וּלְבָנֶיךָ אַחֲרֶיךָ עַד עוֹלָם כִּי תַעֲשֶׂה הַטּוֹב וְהַיָּשָׁר בְּעֵינֵי יְהוָה אֱלֹהֶיךָ. 

וְהָיָה אִם שָׁמוֹעַ תִּשְׁמַע בְּקוֹל יְהוָה אֱלֹהֶיךָ לִשְׁמֹר לַעֲשׂוֹת אֶת כָּל מִצְו‍ֹתָיו אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם וּנְתָנְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ עֶלְיוֹן עַל כָּל גּוֹיֵי הָאָרֶץ.   וּבָאוּ עָלֶיךָ כָּל הַבְּרָכוֹת הָאֵלֶּה וְהִשִּׂיגֻךָ כִּי תִשְׁמַע בְּקוֹל יְהוָה אֱלֹהֶיךָ.   בָּרוּךְ אַתָּה בָּעִיר וּבָרוּךְ אַתָּה בַּשָּׂדֶה.   בָּרוּךְ פְּרִי בִטְנְךָ וּפְרִי אַדְמָתְךָ וּפְרִי בְהֶמְתֶּךָ שְׁגַר אֲלָפֶיךָ וְעַשְׁתְּרוֹת צֹאנֶךָ.   בָּרוּךְ טַנְאֲךָ וּמִשְׁאַרְתֶּךָ.   בָּרוּךְ אַתָּה בְּבֹאֶךָ וּבָרוּךְ אַתָּה בְּצֵאתֶךָ.   יִתֵּן יְהוָה אֶת אֹיְבֶיךָ הַקָּמִים עָלֶיךָ נִגָּפִים לְפָנֶיךָ בְּדֶרֶךְ אֶחָד יֵצְאוּ אֵלֶיךָ וּבְשִׁבְעָה דְרָכִים יָנוּסוּ לְפָנֶיךָ.   יְצַו יְהוָה אִתְּךָ אֶת הַבְּרָכָה בַּאֲסָמֶיךָ וּבְכֹל מִשְׁלַח יָדֶךָ וּבֵרַכְךָ בָּאָרֶץ אֲשֶׁר יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ.   יְקִימְךָ יְהוָה לוֹ לְעַם קָדוֹשׁ כַּאֲשֶׁר נִשְׁבַּע לָךְ כִּי תִשְׁמֹר אֶת מִצְו‍ֹת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ וְהָלַכְתָּ בִּדְרָכָיו.   וְרָאוּ כָּל עַמֵּי הָאָרֶץ כִּי שֵׁם יְהוָה נִקְרָא עָלֶיךָ וְיָרְאוּ מִמֶּךָּ.   וְהוֹתִרְךָ יְהוָה לְטוֹבָה בִּפְרִי בִטְנְךָ וּבִפְרִי בְהַמְתְּךָ וּבִפְרִי אַדְמָתֶךָ עַל הָאֲדָמָה אֲשֶׁר נִשְׁבַּע יְהוָה לַאֲבֹתֶיךָ לָתֶת לָךְ.   יִפְתַּח יְהוָה לְךָ אֶת אוֹצָרוֹ הַטּוֹב אֶת הַשָּׁמַיִם לָתֵת מְטַר אַרְצְךָ בְּעִתּוֹ וּלְבָרֵךְ אֵת כָּל מַעֲשֵׂה יָדֶךָ וְהִלְוִיתָ גּוֹיִם רַבִּים וְאַתָּה לֹא תִלְוֶה.   וּנְתָנְךָ יְהוָה לְרֹאשׁ וְלֹא לְזָנָב וְהָיִיתָ רַק לְמַעְלָה וְלֹא תִהְיֶה לְמָטָּה כִּי תִשְׁמַע אֶל מִצְו‍ֹת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם לִשְׁמֹר וְלַעֲשׂוֹת.   וְלֹא תָסוּר מִכָּל הַדְּבָרִים אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוֶּה אֶתְכֶם הַיּוֹם יָמִין וּשְׂמֹאול לָלֶכֶת אַחֲרֵי אֱלֹהִים אֲחֵרִים לְעָבְדָם.

ובנימת החג:
יותר ממה שקריתי לפניכם כתוב כאן..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 15:35 לינק ישיר 

מה הקב"ה כותב בתורה?

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 15:32 לינק ישיר 

מה אמרתי? מישהי פה האשימה את הקב"ה שהוא מעניש את הטובים וזה הפוך למה שהקב"ה כותב בתורה אז מישהי פה התבלבלה או מה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 14:39 לינק ישיר 

אדם תרגע ומהההההההההר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 14:06 לינק ישיר 

אז לדעתך הקב"ה סתם סדיסט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 10:38 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
הקב"ה מעניש אנשים רעים בד"כ. את רעה?
העולם שלך כל כך פשוט? כי אצלנו הטובים ביותר נענשים שוב ושוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2012 09:34 לינק ישיר 

אז את כנראה צדיקה מאוד כי תמיד רע לך..   =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 03:17 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
הקב"ה מעניש אנשים רעים בד"כ. את רעה?

צדיק ורע לו...

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 03:01 לינק ישיר 

ויש שחרית מנחה ערבית למשל....והקבה נמצא פה כל הזמן...לא רק ב"כיפור"....להזכירך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא כיוונתי בתפילות בכיפור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext