| נשלח ב-2/10/2012 02:15 |
|
| |
גבר מי שמטפלת
השאלה יותר מופנת לבנות
לאחרונה יצא לי לשמוע המון על גברים שעוזרים בבית לנשים שלהם
חלקם אף בהגזמה , גם מבשלים גם מנקים וגם מפרנסים ואולי יותר מזה
אישית - אני חושבת שזה כיף שהגבר מושיט יד עזרה פה ושם ומגלה אכפתיות , ( וזה עוזר לו להעריך את עבודת האישה )
אבל בע"ה אני לא אדרוש את זה ממנו, מה שגם זה תלוי מאוד בחינוך שקיבל
יצא לי לחשוב על זה המון ,
כמה אתן מצפות לעזרה מהבעל ? חשוב לכן ? תדרשו את זה ? אתם מדברים על זה בפגישות? (אני לא יודעת אם כבר היה אשכול בנושא, לא היה לי כוח לחטט בארכיון) תודה ,מיני
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 00:00 |
|
| |
הבנתי שהבנת שיש חוסר הבנה..
נו, שוין...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:58 |
|
| |
הבנתי שאתה מבין ,שאני לא מבינה ,למה אתה לא מבין את מה שאני מבינה הבנת?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:55 |
|
| |
לא יודע אם תהיה לי מטרה להוכיח, ברור שאם היא תבקש ממני "אדם, תעשה לי תספורת וקשה" אעשה לה הכי טוב שאני יכול, ובטח גם אוהב לעשות את זה, בין שאני יודע ובין שלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:46 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | רגע, אז איך היה המשפט? מישהי שהיא יודעת לבשל זאת הוכחה שהיא טובה בבישול? מזכיר לי את המשוואות במתמטיקה שהיינו מגיעים ל-0=0.... |
|
אוי די , עדיף כבר משוואות במט' אתה רציני ? או שאתה נהנה לסחוט ממני הודעות מעצבנות ? כבר עניתי על זה , ואני מקווה שהפעם תבין ...
******* נגיד שאתה טוב בספרות (אפשר גם ספרות ) ואתה מספר את אשתך מדורג או שפרה , איך שבא לך ... או לה אתה מוכיח לה בזה שאתה טוב , עצם העשייה ????????? יש??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:34 |
|
| |
רגע, אז איך היה המשפט? מישהי שהיא יודעת לבשל זאת הוכחה שהיא טובה בבישול? מזכיר לי את המשוואות במתמטיקה שהיינו מגיעים ל-0=0....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | לא אמרת שאשה שיודעת לבשל בשבילה זאת הוכחה שהיא טובה ושזה משמח אותה? שזה תפקיד שהוא בעיקר של האישה? ממילא אחת שלא מבינה כלום בבישול תרגיש פחות "שווה" אולי..
לא אבקש משהו ספציפי, איך שיסתדר יותר טוב לשנינו נעשה. אם חזרתי ראשון מהעבודה אכין ארוחת ערב, אם היא חזרה ראשונה ואני מאחר היא תכין. הגיוני, לא? אם היא באמצע לגהץ אני (מקווה שאדע) אחתל את התינוק וכן להיפך. הגיוני, לא? ...et cetera, et cetera |
|
ואם שכחת.... הגדרתי אח"כ את המשפט "ההוכחה שהיא טובה" , ואני אכתוב שוב :"הוכחה שהיא טובה " בבישול , לא טובה באופן כללי !!! אוקיייי???????? אתה קורא לפני שאתה מגיב ??? בדיוק מה שכתבתי במילים אחרות
והכי חשוב......." נחייה ונראה "
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 22:11 |
|
| |
מה ההדגדרה שלך לפמיניסט? מי שמבשל לאשתו הוא פמיניסט? אז מי שמוריד את הזבל בכלל צריך לקבל פרס נובל לשלום... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 21:53 |
|
| |
למה בארון?
סוג של נקודת אור:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 21:48 |
|
| |
אדם, אתה פמיניסט בארון?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 21:28 |
|
| |
לא אמרת שאשה שיודעת לבשל בשבילה זאת הוכחה שהיא טובה ושזה משמח אותה? שזה תפקיד שהוא בעיקר של האישה? ממילא אחת שלא מבינה כלום בבישול תרגיש פחות "שווה" אולי..
לא אבקש משהו ספציפי, איך שיסתדר יותר טוב לשנינו נעשה. אם חזרתי ראשון מהעבודה אכין ארוחת ערב, אם היא חזרה ראשונה ואני מאחר היא תכין. הגיוני, לא? אם היא באמצע לגהץ אני (מקווה שאדע) אחתל את התינוק וכן להיפך. הגיוני, לא? ...et cetera, et cetera
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 19:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | טוב נראה לי שלא נגיע לעמק השווה בעניין הזה. אני אמשיך לחשוב שבישול אינו תחום ייחודי לאישה ואת תמשיכי לחשוב שאישה שאין לה מושג ירוק בבישול שווה קצת פחות מאשה בשלנית...
איך אין לך מושג מה תבקשי ממנו? הכל תעשי את? ואם לא תספיקי אז (בתור מוצא אחרון) תקראי לו?
מתידי שישחק פלייסטיישן כל היום, מה איכפת לי מה הוא עושה.. יש מטלות שצריך לעשות כדי להחזיק בית (וגם להביא כסף זה חלק מהם) וזוג, כמשמעו, מורכב משני אנשים שצריכים להשתתף בחלוקה הוגנת של המטלות האלה... |
|
איפה כתבתי את זה ? למה סתם להמציא ?? אתה ממש אבל ממש לא בכיוון הנכון ,הפרשנות שלך לקויה ,מצטערת .... ומה אתה תבקש מבת זוגתך ?? ברור שאני לא יעשה הכל !!! ויהיה לו תפקידים איך למען ה' מדוג' של בישול הגעת לכל זה ? דא , באמת ??!! לא ידעתי את זה עד לקריאת שורה זו ------- ברור לי שזה יהיה כך -------
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:33 |
|
| |
טוב נראה לי שלא נגיע לעמק השווה בעניין הזה. אני אמשיך לחשוב שבישול אינו תחום ייחודי לאישה ואת תמשיכי לחשוב שאישה שאין לה מושג ירוק בבישול שווה קצת פחות מאשה בשלנית...
איך אין לך מושג מה תבקשי ממנו? הכל תעשי את? ואם לא תספיקי אז (בתור מוצא אחרון) תקראי לו?
מתידי שישחק פלייסטיישן כל היום, מה איכפת לי מה הוא עושה.. יש מטלות שצריך לעשות כדי להחזיק בית (וגם להביא כסף זה חלק מהם) וזוג, כמשמעו, מורכב משני אנשים שצריכים להשתתף בחלוקה הוגנת של המטלות האלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:09 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | קודם כל מה זה "שיעזור" (נשמע משני)? כל תפקיד בבית הוא של האישה והגבר הוא רק "עוזר"? (וסתם סקרנות, סבאילו דברים את מעדיפה שהוא יעזור?)
אוקיי, אם הגבר מפרנס אז זה העיקרי ועבודות הבית הן "מהצד" לעזור לאשתו (וכן להיפך, היא בעיקר מטפלת בבית ולפעמים "מהצד" עוזרת בפרנסה) אם הגבר לא מפרנס וגם לא משתתף במטלות הבית (אלא כ"עוזר") זאת באמת "השתמטות"... =) |
|
"כל תפקיד בבית הוא של האישה " - נחרצות לא !!!!!!!!! כתבתי בסה"כ את דעתי בעניין הבישול בלבד!!! ויש דברים שאני זאת שיעזור לו אממ... אין לי מושג ...על דברים ספיציפים , ,אני לא אבקש ממנו מה שהוא לא טוב בו ולא מה שהוא לא אוהב לעשות .... !!!!!! אבל לעזור בתור בעל הוא חייב ולא משנה במה ...!
הבנת נכון ! השאלה מה הוא עושה במקום לפרנס ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 16:56 |
|
| |
קודם כל מה זה "שיעזור" (נשמע משני)? כל תפקיד בבית הוא של האישה והגבר הוא רק "עוזר"? (וסתם סקרנות, סבאילו דברים את מעדיפה שהוא יעזור?)
אוקיי, אם הגבר מפרנס אז זה העיקרי ועבודות הבית הן "מהצד" לעזור לאשתו (וכן להיפך, היא בעיקר מטפלת בבית ולפעמים "מהצד" עוזרת בפרנסה) אם הגבר לא מפרנס וגם לא משתתף במטלות הבית (אלא כ"עוזר") זאת באמת "השתמטות"... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 16:25 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | שוב, למה בישול זה תפקיד ששייך רק לאישה? ובדירוג שלך, מה עם פרנסה? אצל איזה מבני הזוג זה התפקיד?
|
|
כתבתי שזה לא רק שייך לאישה (תדייק) אולי בגלל שאני רואה לרוב את אמא שלי במטבח = חינוך אישית אני מעדיפה שיעזור לי בדברים אחרים
פרנסה ?? בגדול הגבר תפקידו לפרנס , ומותר לאישה (במידה והיא רוצה וצריך) לעזור לו בפרנסה בלי להשתגע ... אני לא מערבת כאן את דעתי האישית בנושא אברך שלומד ואישה שמכלכלת
|
|
|
|
|