מכירים תשאלה??? מענין אותי לשמוע את דעתכם בנושא: האם יש בזה נזק להפגש עם הרבה בחורים /בחורות?? ואם כן אז מהו? ולמה באיזה שהוא מקום השאלה הזאת לא נעימה למי שנפגש עם הרבה בחורים/בחורות?? דעתכם בקשה:
נשלח ב-12/10/2012 15:56
תאמיני כך ויש סיכוי שתצאי לפגישות עם חיוך....
נשלח ב-12/10/2012 07:18
ידוע מר׳ חיים צאנזר שכל שידוך מקדם את הזיווג האמיתי
נשלח ב-11/10/2012 01:24
שירלי, זאת שאלה חסרת טאקט!
נשלח ב-11/10/2012 01:21
עם הרבה. הרבה מדי.
נשלח ב-6/10/2012 20:14
בטח אמרת שאת כולם את הורדת...
נשלח ב-6/10/2012 19:38
שאלה עוד יותר מביכה שנשאלתי פעם (בפגישה) : "את הרוב את מורידה או ההפך?"
נשלח ב-4/10/2012 14:54
שאלה מוזרה בעיני ולא ממש רלוונטי. (אלא אם כן יש אקסים מיתולוגיים, שזה כבר סיפור אחר, ורק בפגישות מתקדמות יחסית...)
נשלח ב-4/10/2012 14:08
נזק תלוי למי אם על כל בחור/ה נוסף שניפגשתם איתו מתוסף עוד ג'וק חדש או רק מבלבל את מה שרותים באמת... אז עדיף להיפגש עם כמה שפחות
אבל יש כאלה שזה יותר ימקד אותם, אז למה לא... בכל מקרה זה שאלה לא נעימה כי זה יכול לגרום לנשאל להרגיש בררן או סנוב ובמקרים רבים הוא ממש לא כזה....
נשלח ב-4/10/2012 12:44
פו... נשאלתי בפגישה ראשונה... זה היה הזוי לחלוטין... הצ-דיק הזה מצא את דרכו חזרה דרומה. ואממ... אולי כשמגיעים ממש צפונה (הכי קרוב לצידון ) אולי אז זה ירגיש נוח יותר...
נשלח ב-4/10/2012 12:34
לדעתי זה מאד משתנה מאדם לאדם.. טיפוס שקשה לו לקבל החלטות אז אם הוא נפגש עם הרבה בחורות זה יזיק לו כי הוא רק יתעסק בהשוואות ומה הוא פיספס בעבר. מאידך אחד שממשיך הלאה אז יש קטע טוב שיש יותר שיפשוף, פחות לחץ וכדו'
השאלה שלי היא אחרת.. יצא לכם\ן להשאל בפגישה עם כמה נפגשתם כבר? שאלה מוזרה? לגיטימית? כמובן אני מדבר על פגישה שלישית וצפונה..
נשלח ב-4/10/2012 12:26
היו ימים שחשבתי שזה חיסרון מסויים...(בררנות, מקור להשוואה ביני לבין האחרות בעוד שאני רוצה להרגיש אחת ויחידה ולא אחת מתוך....). היום, אני חושבת קצת אחרת... יש בזה אולי משו טוב ש... הבחור נהיה 'משופשף' יודע איך לדבר עם בחורה, לא מתבייש, מרגיש בנוח, הכיר סוגים שונים של בחורות, יודע איך להתמודד עם מצבי הרוח המשתנים שלנו ;-). בקיצור... רק שלא יהיה אחריו רכבת של בנות... סתם כי זה מוגזם...
נשלח ב-4/10/2012 12:23
שאלה מוכרת.
חשבתי לפי הכותרת שזה סקר עם כמה נפגשו הניקים כאן...
אני אישית לא חושב שזו פאדיחה להיפגש עם הרבה בחורות.
אבל יש לי שאלה. בחור שנפגש עם הרבה בחורות ובסוף הוא מתארס עם הבחורה ה58 (סתם מספר) האם הבחורה אמורה להרגיש מיוחדת שהוא בחר אותה מתוך כל ה58 או שהיא צריכה להרגיש שהוא התפשר עליה כי הוא כבר רוצה להתחתן?