| נשלח ב-9/10/2012 16:54 |
|
| |
כלה לא קלה
יש לי תיק אישי ענק , מלא בסיפורים אישיים כואבים ,מלא בחיוכים וימים של צחוק וריגושים , מפוצץ בזיכרונות מהילדות טובים ורעים ,כל האוסף הזה לימד אותי להיות חסינה ,ולפעמיים גם חסומה ,לא לחזור על טעויות ,לשנות דרכים וגישות יש דברים שמקשים עלי להתקדם ,עוצרים אותי באותה נקודה , ואני ממשיכה לחיות באותה בועה כל מיני נעצים שתקועים עמוק עמוק וקשה לנו ולהם לעשות את טקס הפרידה
לבוגרים היקרים שבפורום שגילם הולך ומתקדם להתעגל למס' 30 (כמו שאומרים הולכים לשנות קידומת ) או סתם כאלה שחושבים שיש משהו שתוקע אותם בחיים הפרטיים ובפרט בשידוכים
אני לא הכי טובה בכתיבה , אבל העיקר הכוונה , תסלחו ותבינו יש כאן (אולי בטוח ) מישהו שמתמודד ??כמוני ??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 20:37 |
|
| |
הבנתי. אני חושבת שיש כאלו שתקועים בגלל פחד, אבל לא כולם. יש מי שתקוע בגלל גאווה (במחילה) כי הוא חושב את עצמו למי יודע מה ובורר בלי סוף..... יש מי שתקוע בגלל חוסר ביטחון או בעיה תקשורתית אחרת, ובגלל שהוא לא יודע "לשווק את עצמו" כמו שצריך, מקבלים עליו רושם ראשוני לא נכון, ובוררים אותו..... יש מי שתקוע כי הוא מדי מרחף ומחפש משהו לא מציאותי...... ואלו רק דוגמאות למי שתקוע בגלל רגשות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 18:00 |
|
| |
הבאתי את עצמי בתור דוג' להסבר ( עם עצמי אני עושה את העבודה כפי איך שנראה לי שעוזר לי ,וכבר עשיתי חלק דברים וראיתי תוצאות ) כלפי אחרים ,לא באתי בשביל לפתוח קליניקה טיפולית ,אלא סתם לדון בנוש' כמו שעושים בשאר האשכולות ... וסתם לאמת או להפריך את המחשבות שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:53 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | אולי לא הבנת
השאלה שלי יותר כלפי אחרים ... אם כל הרווקים למיניהם שחברים בפורום , האם יש מישהו שמרגיש(במודע ולא שבמודע )
שהרווקות שלו, לא רק בגלל שהוא לא מוצא את האחת\ד , אלא שיש משהו שתוקע אותו בלהשאר בסטטוס רווק
סוג של פחד |
|
לענ"ד זה גם שאלה של "דרך הטיפול".
את יכולה לצאת מנקודת הנחה רוחנית, שכל הרווקים כאן נמצאים במצב הזה מפני שכך נגזר עליהם, ו"לטפל" במצב ע"י תשובה תפילה וצדקה (וסגולות....).
את יכולה לצאת מנקודת הנחה שהם פשוט עוד לא הגיעו לפגוש את "האחד", ולטפל במצב בצורה מעשית ביותר ע"י פניה לכל שדכן אפשרי.
ואת יכולה לצאת מנקודת הנחה שהם תקועים בגלל פחד או (כל רגש אחר) ואז הטיפול הוא חפירה לעומק הרגשות, הערכת מצב מחודשת ואולי גם עזרה חיצונית.
בכל מקרה אם השאלה שלך היא כלפי אחרים זה לא יועיל לך כלום! כל אחד צריך לשבת עם עצמו ולבדוק מה הבעיה שלו ומה דרך הטיפול שתתאים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:28 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | עדיף לא לחשוב בשקט אלא לצאת להליכה/ריצה עם מוזיקה בפול ווליום.... |
|
לרוץ .??... ( הלוואי שהייתה לי את האפשרות )
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:26 |
|
| |
זה עלה לי לראש ... כיון שנראה לי שלא יתכן שיש כ"כ רווקים שהסיבה האחד והיחידה , אי מציאת בו זוג מתאים לחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 17:25 |
|
| |
| קלרהדהיתרא כתב: |  | לא להגזים טיפול ...... כל אדם בעולם עובר דברים מהסוג הזה
אהמ... טיפול חייב להיות משהו מוגזם או קיצוני?
אם יש משהו (ולא משנה כמה אנשים עברו אותו) שאת מרגישה שתוקע אותך בחיים אז למה להשאר תקועה?
לטפל בדברים יכול להיות גם לפנות לעצמך שעה שקטה כדי לחשוב ולנתח את הדברים. טיפול לא חייב להיות פסיכולוג או פסיכיאטר....... |
|
אולי לא הבנת השאלה שלי יותר כלפי אחרים ... אם כל הרווקים למיניהם שחברים בפורום , האם יש מישהו שמרגיש(במודע ולא שבמודע ) שהרווקות שלו, לא רק בגלל שהוא לא מוצא את האחת\ד , אלא שיש משהו שתוקע אותו בלהשאר בסטטוס רווק סוג של פחד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 16:39 |
|
| |
עדיף לא לחשוב בשקט אלא לצאת להליכה/ריצה עם מוזיקה בפול ווליום....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 16:35 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | | לא להגזים טיפול ...... כל אדם בעולם עובר דברים מהסוג הזה |
|
אהמ... טיפול חייב להיות משהו מוגזם או קיצוני?
אם יש משהו (ולא משנה כמה אנשים עברו אותו) שאת מרגישה שתוקע אותך בחיים אז למה להשאר תקועה?
לטפל בדברים יכול להיות גם לפנות לעצמך שעה שקטה כדי לחשוב ולנתח את הדברים. טיפול לא חייב להיות פסיכולוג או פסיכיאטר.......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:33 |
|
| |
אתה הבאת אותו לפה זה בשבילך, כי אתה מתקשה/לא רוצה לכתוב בסמול...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:30 |
|
| |
תשאלי אותו! מה את רוצה ממני?! 
ומספיק לבזבז למיני את האשכול! אסיק יתרגז ..
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:25 |
|
| |
את מי הוא רוצה לאכול? את הקובבות חול של הליטאי? תגיד לו שישמור לך אותן עד למפגש הבא 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:23 |
|
| |
הצחקת אותי...=))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:20 |
|
| |
חחחח חשבתי אולי ראית איזה קיטי גי'נג'י או את האקסית של צ'ופצ'יוק או משו בסגנון שדומה לתמונה שלה ;)-
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:18 |
|
| |
לא. וגם הוא נשוי....
מעניין איך קוראים לו...
|
|
|