| נשלח ב-9/10/2012 19:49 |
|
| |
תרשמו לפניכם: ביבי לא רוה״מ הבא.
ביבי שוב טועה קשות. עצת האחיתופל שקיבל תוריד אותו מהבמה והפעם כנראה סופית. השמאל יודע שלא יהיה מקצה שיפורים קדנציה נוספת לימין והחריש שהוחל בביצועו בפרקליטות בהרכב ביהמ״ש העליון יתן את פירותיו. השמאל יתאחד יתארגן יוותר ויקבל את השלטון. שלי יחימוביץ שווה20 מנדטים לפיד יביא 9. 10. מנדטים. השילוב אולמרט. ציפי ליבני שווה כ10 מנדטים. בכל קונסטלציה. בקיצור גם באם ביבי והליכוד יגיעו ל28 ואפי׳ 29 מנדטים. השמאל בצירוף הערבים יקימו גוש חוסם וירכיבו׳ את הקואליציה הבאה. חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 20:21 |
|
| |
והנה בסוף זה הגיע:) ההמתנה השתלמה?...
בכל מקרה - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 21:55 |
|
| |
הקפצה נוספת.
שימו לב, מאז ה'תרשמו לפניכם' הוא זכה בעוד 3 מערכות רצופות...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2015 09:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2015 22:58 |
|
| |
שכחת את אוסלו
| בחדרי חרדים כתב: |  | הודעה של *yossi8* הימור שלי: ביבי לא יהיה ראש ממשלה הבא.
העליהום עליו מזכיר מאוד את 99. אז ברק לקח אותו בסיבוב.
מה גם שמאיר דגן אמר דברים נכונים, בצוק איתן ביבי לא הגיע להכרעה ולא העניק את השלטון לאבו מאזן, מה שיגרום לעוד מלחמה בסופו של דבר. הוא אמר עוד שעם הפלסטינים לעולם יהיה לנו בעיה, כיוון שגורמים מתוכם לא יסכימו לקיומה של מדינת ישראל, אבל מנגד ניתן ליצור ברית עם המפרציות ומדינות ערב המתונות.
לגבי הגושים, משום מה כחלון נראה לי שמאלני מעט. וליברמן כמו זיקית.
אישית, אני מעדיף ממשלת שמאל. כיוון שהשמאל בשלטון כשאתה פותח את YNET הכל ורוד ואתה חושב שאתה חי בגן עדן ואילו היום, במשך חודש, בצורה יזומה, כל יום, כתבה על כמה רע פה. ה' ישמור...
בוא נזכור שאולמרט היה ראש ממשלה, חוץ ממלחמת לבנון, כמה טוב היה פה, אם זה במצב הכלכלי, במחירי הדיור, ובמוצרי מזון. ואילו עכשיו בתקופתו של המלך הנערץ, אברכים מסתובבים ומגרדים פרוטות כדי להאכיל את הילדים.
אז למה בעצם אנחנו רוצים את הימין בשלטון?
|
|
תצביע ווינט גם. כל הכבוד.
תוקן על ידי כאב_לב ב- 08/03/2015 23:01:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2015 22:51 |
|
| |
הודעה של *yossi8* הימור שלי: ביבי לא יהיה ראש ממשלה הבא.
העליהום עליו מזכיר מאוד את 99. אז ברק לקח אותו בסיבוב.
מה גם שמאיר דגן אמר דברים נכונים, בצוק איתן ביבי לא הגיע להכרעה ולא העניק את השלטון לאבו מאזן, מה שיגרום לעוד מלחמה בסופו של דבר. הוא אמר עוד שעם הפלסטינים לעולם יהיה לנו בעיה, כיוון שגורמים מתוכם לא יסכימו לקיומה של מדינת ישראל, אבל מנגד ניתן ליצור ברית עם המפרציות ומדינות ערב המתונות.
לגבי הגושים, משום מה כחלון נראה לי שמאלני מעט. וליברמן כמו זיקית.
אישית, אני מעדיף ממשלת שמאל. כיוון שהשמאל בשלטון כשאתה פותח את YNET הכל ורוד ואתה חושב שאתה חי בגן עדן ואילו היום, במשך חודש, בצורה יזומה, כל יום, כתבה על כמה רע פה. ה' ישמור...
בוא נזכור שאולמרט היה ראש ממשלה, חוץ ממלחמת לבנון, כמה טוב היה פה, אם זה במצב הכלכלי, במחירי הדיור, ובמוצרי מזון. ואילו עכשיו בתקופתו של המלך הנערץ, אברכים מסתובבים ומגרדים פרוטות כדי להאכיל את הילדים.
אז למה בעצם אנחנו רוצים את הימין בשלטון?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 01:20 |
|
| |
כי הוא זה, צדקת... למה מקפיצים הודעה ישנה שכזאת? הנהלה, לטיפולכם, אשכול שהוצא מהבוידעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 23:55 |
|
| |
| יענקלביץ כתב: |  | | תרשמו: שמילו טועה...ביבי יקים את הממשלה הימנית הבאה |
|
תסתכל על התאריך של פתיחת האשכול ותראה ששמילו כבר טעה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 16:55 |
|
| |
הקפצה הקפצה! להתראות בבחירות 2017.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 16:37 |
|
| |
למרות שאני מסכים עם כל מילה של YONIZOOM
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 16:34 |
|
| |
תרשמו: שמילו טועה...ביבי יקים את הממשלה הימנית הבאה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:08 |
|
| |
כל מילה פניניה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 22:07 |
|
| |
תכין כובע לאכילה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 23:01 |
|
| |
אין לי מושג מה יהיה אני לא נביא ולא קוראים לי בן ארצי. אני מדבר על מה שהיה לא על מה שיהיה.
|
|
|
|
|