בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח: הקפות שניות בחצר-הקודש מודז'יץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2012 15:01 לינק ישיר 
דיווח: הקפות שניות בחצר-הקודש מודז'יץ

בס"ד

אמנם לא קשור ישירות לפורום זה, אך כידוע לכל חברי וצופי הפורום, חסידות מודז'יץ קשורה קשר הדוק מאוד לעולם החזנות, החל בניגונים וביצירות שחוברו ע"י אדמורי מודז'יץ ור' בן-ציון שנקר ועד לחזנים וחובבי-חזנות המשתייכים לחסידות מכובדת זו.
כמדי שנה גם השנה במוצאי שמחת-תורה לא יכולתי לוותר על ההקפות השניות בחצר-הקודש מודז'יץ.
שמחה חסידית אמיתית וטהורה בביהמ"ד בנשיאות כ"ק מרן האדמו"ר ממודז'יץ שליט"א ברחוב חבקוק בבני-ברק.
כ"ק מרן האדמו"ר שליט"א כיבד את בנו בקריאת פסוקי אתה הראת וההקפות, השמחה והריקודים הסוערים החלו ונמשכו עד השעות הקטנות של הלילה. את רוב ההקפות הוביל כ"ק מרן האדמו"ר שליט"א ובחלק מההקפות כיבד את בניו.
ניגן בקלידים אורי בקנרוט ומקהלת חצר-הקודש מודזי'ץ בניצוחו של ר' אברום בקנרוט שרה ניגונים עתיקים וחדשים, כולם ללא יוצא מן הכלל מחצר-הקודש מודז'יץ. 
לא ניתן שלא להתייחס להקפה השישית, ההקפה המיוחדת לזכרון הקדושים שנספו בשואה. כל ספרי-התורה מונחים של הבימה, האור כבה, ור' איצ'ה ליפא פישביין מתחיל בניגון אני מאמין, לאחר מכן הניגון האחרון שהלחין כ"ק מרן האדמו"ר בעל האמרי-אש זצוק"ל, תקיעת-שופר ולאחריה ניגוני שמחה וציפייה לביאת משיח צדקנו בב"א.
מעריצי חצר-הקודש מודז'יץ מכל רחבי-הארץ (זיהיתי תושבים מקרית-מוצקין, ירושלים, בית-אל, אלון-שבות,רעננה ועוד) באו לחגוג, לרקוד ולשמוח בשמחתה של תורה, בהם גם רבים מחברי וצופי הפורום.

חורף בריא ומוצלח לכולם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 23:44 לינק ישיר 

כאן ניתן לראות קטעים מהקפות שניות במודז'יץ:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 22:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 15:07 לינק ישיר 

היה כתוב בעיתון בקהילה משהו כזה תסתכל
ככה סיפרו לי
בקהילה של השבת האחרונה
סתם באתי לספר סיפור ולא לה=תקוף אף אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 14:58 לינק ישיר 

אני לא שמעתי שהוא אמר דבר כזה. הוא אמר שלא יצלמו מסמארטפונים וכ״ו ,אבל לא בגלל שהוא אמר דבר כזה זה מרגש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 14:48 לינק ישיר 

המעמד הזה הוא מהמרגשים ביותר

תוקן על ידי Chzzan_o ב- 14/10/2012 15:06:04

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 00:31 לינק ישיר 

השנה דווקא הלכתי לאחיו...

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 00:06 לינק ישיר 

גם אני זכיתי להיות שם. וזה ההקפות שניות הכי מעניין ו׳הכי שמח שהייתי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח: הקפות שניות בחצר-הקודש מודז'יץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext