| נשלח ב-19/10/2012 11:15 |
|
| |
~ ~ ~ חידון התנ"ך ~ ~ ~
בס"ד
תגידו את האמת, חברים: עקיבא אברמוביץ לא עשה לכם חשק ללמוד תנ"ך בשביל איזה חידון מעניין?
תגידו עוד דבר: יש חג שמתאים לחידוני תנ"ך יותר מחנוכה, שבו גברה הרוח על החומר? ובכן, פורום פרחי מיאמי החדש גאה להכריז בזאת על
~ ~ ~ חידון התנ"ך לפורום ~ ~ ~
איך זה עובד?
ככה:
שירי מיאמי, כידוע, לקוחים ברובם מהתנ"ך.
ובכן, כל אחד מחברי הפורום בוחר לעצמו אלבום אחד של שירי מיאמי. (אלבום אחד לכל חבר) כל חבר מעיין במפרשים, ומביא פירוש מעניין לכל שיר שמופיע באלבום שבחר. בראש חודש כסליו ייפתח אי"ה אשכול מיוחד, ובו נרכז את כל הפירושים. לקראת חנוכה נלמד כולנו את כל הפירושים, ובאחד מערבי חנוכה ייערך אי"ה חידון חווייתי על הכל!
קדימה, ל-ע-ב-ו-ד-ה! תורה היא, וללמוד אנחנו צריכים...
רשימת האלבומים לבחירתכם: (מתוך הוויקי)
למציאת פירוש באינטרנט, ערכו חיפוש גוגל על מילות השיר. יגיעו אליכם כל מיני רעיונות לפירושים, בחרו את המתאים מביניהם - והשתדלו שיהיה מעניין, קולע וברור ככל האפשר.
תוקן על ידי אידי ב- 23/10/2012 02:43:26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 23:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 22:32 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
מיאמוש - אני בתקופת מבחנים. את הרוב עברתי אבל רק בשבוע הבא אסיים, כך שאמצא רק אז זמן להשקיע בל"נ.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 22:30 |
|
| |
כאן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 22:19 |
|
| |
אני כן יש מקום לכתובם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 22:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 12:04 |
|
| |
נשמע מעניין. איך נעשה את זה, משהו 'בשידור חי' כמו במסיבת חנוכה? צריך למצוא זמן שמתאים לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 08:55 |
|
| |
| מיאמישר כתב: |  |
אני לוקח את משיח (רק מה שהפרחים שרים)
תוקן על ידי מיאמישר ב- 27/01/2015 21:48:37 |
|
יישר כח! בשבועת הקרובים בל"נ נעביר להילוך גבוהה בכל מה שקשור בחידון.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 23:16 |
|
| |
לסגנון שלי, אולי? אבל לא עם שירים ואלבומים של מיאמי, עם זה, זה כבר לא קשור אלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 23:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 22:23 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | בס"ד
תגידו את האמת, חברים: עקיבא אברמוביץ לא עשה לכם חשק ללמוד תנ"ך בשביל איזה חידון מעניין?
תגידו עוד דבר: יש חג שמתאים לחידוני תנ"ך יותר מחנוכה, שבו גברה הרוח על החומר? ובכן, פורום פרחי מיאמי החדש גאה להכריז בזאת על
איך זה עובד?
ככה:
ובכן, כל אחד מחברי הפורום בוחר לעצמו אלבום אחד של שירי מיאמי. (אלבום אחד לכל חבר) כל חבר מעיין במפרשים, ומביא פירוש מעניין לכל שיר שמופיע באלבום שבחר. בראש חודש כסליו ייפתח אי"ה אשכול מיוחד, ובו נרכז את כל הפירושים. לקראת חנוכה נלמד כולנו את כל הפירושים, ובאחד מערבי חנוכה ייערך אי"ה חידון חווייתי על הכל!
התורה שלך יותר חשובה מזה... |
|
תורה היא תורה היא תורה.
התנ"ך אינו אח חורג של הגמרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 22:07 |
|
| |
לא הסגנון שלי הדברים האלה... אבל את יכולה לענות לחידה שלי שם במסתורין...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 21:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 21:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 21:42 |
|
| |
מהלעלעל צודקת!
אני לוקח את משיח (רק מה שהפרחים שרים)
תוקן על ידי מיאמישר ב- 27/01/2015 21:48:37
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 21:18 |
|
| |
| אידי כתב: |  | בס"ד
איך זה עובד?
ככה:
רשימת האלבומים לבחירתכם: (מתוך הוויקי)
למציאת פירוש באינטרנט, ערכו חיפוש גוגל על מילות השיר. יגיעו אליכם כל מיני רעיונות לפירושים, בחרו את המתאים מביניהם - והשתדלו שיהיה מעניין, קולע וברור ככל האפשר.
התורה שלך יותר חשובה מזה... |
|
 |
|
|
|
|
|