| נשלח ב-19/10/2012 14:25 |
|
| |
גילוי לב - באלי להתחתן מאוד...
באלי להתחתן מאוד , כן ! כן ! ממש! התקפה השתלטה עליי
ואני מסבירה : ככל שעובר לי הזמן מתחת לאף , אני מרגישה יותר מבוגרת מבחינת הנפש והרגש התום והטוהר וההתלהבות מתחילים להישחק לאט לאט ... אני נהפכת ליותר רצינית ,אני לוקחת יותר אחראיות על ההשלכות העתידיות של חיי ואז מטבע הדברים צורת ההסתכלות שלי על החיים משתנה , הנפש מתקשה המחשבות והרצנות נהיות יותר ויותר החלטיות וקשה לי יותר להתאים את עצמי, לשני (פחות פתוחים לקבל ופחות מוכנים להשתנות ולהתגמש ) באלי לעשות סטופ !!!  הלוואי שכבר דברים יסתדרו לי , אמן !!!  נ.ב. ברור שזה לא הסיבה הכי עיקרית וחשובה ,אבל... מה אתם מרגישים\חושבים פריינד ?? 
שבת שלום ומבורך ,מיני
תוקן על ידי MiniRiki ב- 19/10/2012 14:38:08
תוקן על ידי אסיק_good ב- 19/10/2012 15:07:34
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2014 03:15 |
|
| |
נו ריקי ספרי לנו את רגשותיך לאחר שנתיים וחצי של שיטוט בפורום הזה... השתנה אצלך משהו? ואם כן לטובה או לרעה? עכשיו שאת בוגרת ואחראית יותר התחושה הזו התעצמה או להיפך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 08:43 |
|
| |
צודקת :) אבל יש המון פלוסים בזמן הזה, שאין בזמן "ההוא" :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 08:55 |
|
| |
מיני ריקי אני מבינה אותך מצוין!!! את בחורה מאד מאד בוגרת!!!!! ואני חושבת שזה התפקיד שלנו אם להצמיח את התקופה הזו, להפוך את עצמינו לטובים ומוכנים יותר לנשואים למישהו שנהפוך את חיינו וחיי הפרטנר שלנו מאושרים יותר, או להיפך. זה תקופה לא קלה, אבל עוצמתית ברמת מתיחת היכולות והאמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:34 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
בעזרת ה' יתברך, זה השלב הבא שלי :P
סתם סתם, קודם כל זה ממש לא מפחיד ודבר שני זה לא קשור לצניעות, זה חיובי וזהו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:33 |
|
| |
ככה זה שיש שניים, מסתבר, זה תמיד פעמיים, לדבר, זה נותן לי ת'כוח, להתגבר גם על מאה מכות. ככה זה שיש שניים, זה הרבה, זה תמיד פעמיים, לדבר, לא זה לא בשמיים, זה מה ש גורם לי לבכות. מוקדש לצלע השלישית שלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:33 |
|
| |
בעזרת ה' יתברך, זה השלב הבא שלי :P
סתם סתם, קודם כל זה ממש לא מפחיד ודבר שני זה לא קשור לצניעות, זה חיובי וזהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:28 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  |
| זלמן808 כתב: |  | | חציון כתב: |  | זה טוב לקפוץ בחבל.. אתה מפתח סיבולת לב - ריאה וקואורדינציה ;) |
|
עכשיו חסרה לי רק הצלע השלישית שתדע לחבר ביניהם ;-) .... |
|
צלעות על האש, מתאים לך? |
|
צלעות על האש עושה לא טוב גם לסיבולת לב ריאה וגם לקואורדינציה אז ככה שנראלי שאוותר על זה ואקח אחת מצלעותי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קניבליות לשמה :P
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:20 |
|
| |
מה עבר עליי? איזה סגנון הודעה מוזר ובכלל כולה הייתי בת 19 הלוואי יהיה לי עכשיו כזה להט לחתונה |
|
בעיה ידועה של בנות שככל שמתרחקות מהחממה של הסמינר אז יותר נפתחות לעולם וכו' וכו' ואכמ'ל כרגע.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:19 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | | חציון כתב: |  |
זה טוב לקפוץ בחבל.. אתה מפתח סיבולת לב - ריאה וקואורדינציה ;)
|
|
עכשיו חסרה לי רק הצלע השלישית שתדע לחבר ביניהם ;-) ....
|
|
 צלעות על האש, מתאים לך?
|
|
צלעות על האש עושה לא טוב גם לסיבולת לב ריאה וגם לקואורדינציה אז ככה שנראלי שאוותר על זה ואקח אחת מצלעותי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:18 |
|
| |
מה עבר עליי? איזה סגנון הודעה מוזר ובכלל כולה הייתי בת 19 הלוואי יהיה לי עכשיו כזה להט לחתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:16 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | | חציון כתב: |  |
זה טוב לקפוץ בחבל.. אתה מפתח סיבולת לב - ריאה וקואורדינציה ;)
|
|
עכשיו חסרה לי רק הצלע השלישית שתדע לחבר ביניהם ;-) ....
|
|
 צלעות על האש, מתאים לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 14:16 |
|
| |
משו אישי כאילו... לכן זה נקרא פרטי... לגבי החלפות ניק... לא חייבת כמובן מחשש לאיסור ייחוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|