בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

עוד ארועים יוצאי דופן בבית הכנסת הגדול בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2012 19:33 לינק ישיר 
עוד ארועים יוצאי דופן בבית הכנסת הגדול בירושלים

וגם השבת בבית הכנסת הגדול בירושלים ארועים מיוחדים יוצאי דופן. בית הכנסת הגדול נוהג להפתיע ולמלא את החלל שנותר ריק בעקבות שמחה ומסע הופעות של החזן הראשי הרב חיים אדלר, החזן אברימי קרינשבוים החליף את מקומו של החזן הרב חיים אדלר זה כבר אירוע שבשגרה. החדשות הם כדלהלן, זאת היתה שבת שבע ברכות לבנו המתוק של אלי יפה החתן אריה איש יקר אישיות מיוחדת מציל חיים ולכבודו עבר לפני התיבה החזן אברימי עם המקהלה. והאירוע היוצא דופן הוא שהשבת התארח בבית הכנסת לרגל השמחה החזן ישראל רנד שגם הוא ידיד קרוב לחזן הראשי לבית הכנסת. החזן רנד הוא חבר קרוב של אלי יפה ומשמש גם כמורה דרך של אברימי. החזן רנד שמשמש כחזן הראשי של בית הכנסת הגדול ברמת גן כיבד את המון מתפללי בית הכנסת בכמה קטעים בקולו החזק והצלול. אני כבר מודעת לזה שחושבים שאני מפיקה של אברימי קרישנבוים החזן הנהדר ולמדתי להתמודד עם זה ולצחוק לקנאה בפנים. אברימי הוא חזן נהדר ומגיע לו בזכות ולא בחסד להיות חזן משנה לבית הכנסת הגדול. התעדכנתי שבשבת חיי שרה יעבור לפני התיבה החזן הראשי הרב חיים אדלר בליווי המקהלה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2012 00:54 לינק ישיר 

שלום !  הייתי השבת וזאת היתה שבת נהדרת,
שמחתי שיש חזן צעיר שיודע נוסח, יודע מה זה טקסט. איך להסתכל על זה, יש לו אמירה טובה, מוזיקאי, אני לא חושב שצריך יותר מזה...
ואני באמת מודה להנהלת בית הכנסת ולמנצח אלי יפה שנותנים לנו את ההזדמנות להינות ממנו,
ובין היצירות שהיו:  אין ערוך לך, ממקומך בלחנו של אלי יפה,אנא עבדא בלחנו של יוסלה בדואט עם החזן ישראל רנד ותלמידו יוסי שוורץ, זה היה כיף לראות את המורה ואת שני התלמידים שלו שרים.
 אין ספק זה עושה נחת....,
בעבור דוד של רויטמן בדואט עם ישראל רנד, קדיש של דוד קוסוביצקי, שמע ישראל בלחנו של לייבלה גלאנץ ביצוע מעולה,רצה בלחנו של גרין בדואט עם ישראל רנד אני חושב שהביצוע הזה פשוט הרטיט את בית הכנסת השילוב של רנד ואברימי פשוט היה פנטסתי ואני חושב שהגיע הזמן שיבוא גם לשבתות שלימות לא רק לשמחות זהו הגיע הזמן,,,,,,,,,,,
ואיך בלי המקהלה שמשקיע כ״כ הרבה ומביאה דברים טובים כמובן שזה הכל רק אלי יפה האחד והיחיד,,,
מזמן אמרתי שמגיע למתפללים שבת מיוחדת, והשבת כמו שכתבו אף אחד לא ידע מזה, וזה היה הפתעה מיוחדת. ותודה רבה רבה על ההפתעה.
ואני מאחל מזל טוב לזוג הצעיר אריה ומיכל שיזכו להקים בית נאמן בישראל וכמובן לאלי וז׳קלין שתזכו לראות דורות ישרים ומבורכים בבניין עדי עד אמן.....
יקי

תוקן על ידי קובי_R ב- 31/10/2012 00:58:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2012 16:42 לינק ישיר 

איך זה שלא התפרסם הדבר בפורום? האם כל צופי העתידות בפורום נרדמו חלילה? מתי תהיה שבת עם החזן רנד בבית הכנסת הגדול בירושלים?
אולי זה יגיע כשסוף סוף תגיע שבת ההצדעה לחזן משה שטרן מבטיחים לקהל את זה כבר כמה שנים. הגיע הזמן ורנד הוא תלמידו אז נו לא לישון להתחיל בארגון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2012 16:37 לינק ישיר 

אכן הופתענו לראות את החזן רנד בבית הכנסת הגדול בירושלים. החזן רנד היה בכושר קולי מצוין והשתלב מצוין עם המקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2012 15:46 לינק ישיר 

yanky_ber כתב:
החזן רנד עם המנצח אלי יפה?! זה כבר משהו!
אילו הייתי יודע הייתי משתדל בכל כוחי להשתתף בתפילות אלו. כמה חבל.

לו הייתי יודעת על זה קודם הייתי דואגת לפרסם בפורום עבור חובבי החזנות. ישראל רנד הוא תלמיד משכבר הימים של אלי יפה והוא השתלב באופן מיוחד במינו בקולו הגבוה והיפה עם המקהלה והמנצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2012 20:50 לינק ישיר 

לא יודע מה להגיד לכם, אנני נמנה על חסידי רנד להפך אבל אני חש שבשנה האחרונה החזן רנד עבר מהפך בלתי רגיל . ראיתי אותו בערב די הופעתי למען האמת שהגיע רנד למעוזו של החזן הקודם אבל לאחר שהבנתי כי הוא אורחו האישי של אלי יפה שמחתי עבורו על אף האומץ הרב שנדרש להגיע למקום זה ראיתי אהדה כלפי רנד מצד הסובבים אותו. את התרגשותו של רנד לא ניתן להסתיר אבל את הגישה החזנית,העמידה שלו כחזן,הגשת המילים ,הנוסח הרצ'טטבי ,הפה החזני הנדיר הזה פשוט קסם לי בצורה לא רגילה,קולו נשמע היטב (לא בהתחלה לפחות) בכל מקום בחלל בית הכנסת. על מקהלתו של אלי יפה כל מילה מיותרת, שליטה מוחלטת במקהלה ובחזן . אני מצפה מהנהלת בית הכנסת להזמין את החזן רנד ולא רק בשמחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2012 20:25 לינק ישיר 

החזן רנד עם המנצח אלי יפה?! זה כבר משהו!
אילו הייתי יודע הייתי משתדל בכל כוחי להשתתף בתפילות אלו. כמה חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > עוד ארועים יוצאי דופן בבית הכנסת הגדול בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext