אומרים שבאשמורת הבוקר צפים כל הרהורי היום המודחקים אי שם בתת המודע, בתוך תא אפל במוחו של האדם. אז יוצא שנשארתי עירה בשעה זו ואני חושבת... חשבתי על זה שאם נניח הקב"ה היה נותן אפשרות לאדם לדעת מה צופן לו הגורל, באיזה גיל יתחתן, מתי יוולדו לו ילדים ובאיזה אופן, בקלות או בקושי, האם יהא עשיר או שמא עני ועוד, האם זה היה טוב או רע? מצד אחד, אדם שהיה יודע שנקבע לו להתחתן מאוחר וכידוע, תפילה, תשובה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה, הוא היה בוחר לקרוע שערי שמיים בתפילותיו וכך יקרע רוע גזר דינו. או שהיה שוקע בדכאון.. מה אתם אומרים?
נשלח ב-19/8/2013 12:33
טיע טיע טיע.... כולם אומרים לך אותו דבר..
נשלח ב-17/8/2013 23:56
לאנגע_צדיק כתב:
טיע,
אני מבין את התחושה שלך. אבל לטובתך - תרדי מזה מייידדדדדדדד!!!!! גם אם זה לא יעלה כסף, וגם אם תלכי לאותה אחת שצדקה ב'כמעט הכל'...
למה? מה רע בזה? להפך, אני חושבת שע"י זה אדם מתקרב יותר לאלוקיו ע"י תפילה ועוד.
נשלח ב-16/8/2013 03:53
טיע,
אני מבין את התחושה שלך. אבל לטובתך - תרדי מזה מייידדדדדדדד!!!!! גם אם זה לא יעלה כסף, וגם אם תלכי לאותה אחת שצדקה ב'כמעט הכל'...
נשלח ב-16/8/2013 02:04
זה "הוא"? אז מה הבעיה להדליק אותו, תגידי לו שהוא תאוותן...
נשלח ב-16/8/2013 01:09
אבל הוא לא יצור כזה שאפשר לעצבן אותו... (יותר נכון להדליק אותו), אז זה לא שווה.
נשלח ב-16/8/2013 01:07
תתייעצי איתו בשאלות שיש לך במקום לשאול אותן בפורום...
נשלח ב-16/8/2013 01:05
ה1_ויחידה כתב:
נראה לי שהרבה מהצרות שיש והרבה מהרווקים/ רווקות שלא נושעים, זה בזכות תפילתם לפרנסה של מגידי העתידות למיניהם..
אז זהו כתבתי שאם שומדבר ממה שהוא אמר לא קרה והיה שטויות אז זה בזבוז כסף אבל נגיד במקרה שלי היא צדקה בהכללללללללללללל(כמעט) ואני מאוד רוצה ללכת שוב אבל אני מתקמצנת על הכסף במיוחד שהיא גם גרה בסוף העולם שמאלה
נשלח ב-14/8/2013 02:03
מאמינה ומרגישה מה? היא בעצמה אמרה שהוא אמר משהו וזה אפילו לא התחיל להיות נכון...
נראה לי הוא בעיקר מרגיש שטרות ירוקים ואדומים...
נשלח ב-14/8/2013 01:47
אדם זה לא נכון מה שאתה אומר!! לפעמים יש תחושות שאי אפשר להסביר... אני לא מאמינה בשטויות האלה ואם היא עושה את זה נטו מסקרנות אז זה שטויות אבל אם היא באמת מאמינה ומרגישה שזה הדבר הנכון שתלך על זה
נשלח ב-14/8/2013 01:43
כאילו אם לא אבא אז היית הולכת לבזבז עוד כסף בשביל לשמוע גיבובי מילים?
את מספרת את זה בדייטים?
(מה עם חגיגות היובל?)
נשלח ב-14/8/2013 01:37
אויייי זה כ"כ דומה למשהו שאני עשיתי!! רק לא מתקשר ואצלי אין חשש ע"ז... אצלי לא עבר כ"כ הרבה זמן וגם נאמר זמן +- ככה שכאילו עוד לא עברתי בהרבה את ה+ ואני גם כן מתה ללכת לאותה אחת...כי היא צדקה בכל מה שהיא אמרה לי!! קודם כל לדעתי תבדקי באמת אם אפשר ללכת אליו בגלל הע"ז ואם את מרגישה שפעם שעברה שהלכת הוא אמר דברים נכונים וזה חיזק אותך לכי שוב! יש לציין שאני ממש אבל ממש לא מאמינה בדברים כאלה בד"כ אני מאוד שכלית ויש קטע עם הרגשה מסויימת שזה נכון אז צריך ללכת אחרי תחושת הבטן
נשלח ב-14/8/2013 01:21
לפני שנה וחצי בערך, הייתי אצל מתקשר, הוא אמר לי שבשנת 2012 הוא רואה טבעת נכנסת לידי. הוא הורה לי לעשות משו לקירוב החתונה. עשיתי מה שאמר לי לעשות... והנה, שנת 2012 חלפה עברה גם זו שאחריה רוצה להפרד מאיתנו, ואני טרם נשואה... התקשרתי למתקשר ההוא ואמרתי לו שכל מה שהוא נתן לי לעשות לא עזר והכל בלוף! אז הוא ביקש ממני לבוא אליו שוב (כמובן בתשלום כמעט מלא!) ואז יראה מה קורה. רציתי מאד ללכת אליו, אבל בגלל שאבא שלי הזהיר אותי שיש בזה חשש ע"ז לא הלכתי.. אבל אני די מסוקרנת!! מה הייתם עושים לו הייתם במקומי?