| נשלח ב-1/11/2012 18:53 |
|
| |
אשכול עזרה בזיהוי שירים
התחלתי לכתוב את ההודעה ב'דיבורים ופטפוטים', ואז החלטתי שראוי לפורום להכיל אשכול עזרה בזיהוי שירים. אז הנה.
תוך האזנה לרדיו המעולה של בני פרידמן, שמשמיע לי שירים מוכרים ולא מוכרים כאחד מתוך ים רחב של ז'אנרים וסגנונות, שכולם מתחבבים עלי כמעט ברגע הראשון. מה שמעצבן שם שבערך אחרי שעה, הכיתוב מפסיק להתחלף בהתאם לשירים המושמעים, כך שכל שנותר הוא לנחש. (אעיר על כך לבני באיגרת מייל ארוכה שבדעתי לשגר לו... הוא ממש מבקש פידבקים)
בכל אופן, שמעתי שם שיר באנגלית שהולך בערך ככה: everyday people pray at the western wall, - and they pray to god they wanne find their way back home, to the five books of mozes, to the five books of mozes
נדמה לי ששם השיר הוא jewish child.
מישהו מזהה? יש מצב להקת המדרגות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 23:02 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  | מליוני תודות גם לך. אכן, זהו השיר.
מותר לשאול אם מצאת בגוגל? כי אני נכשלתי באופן מוחלט...
ואם כבר, אאתגר את הגולשים (לא שאני עצמי יודע התשובה, אבל...)
באיזה אלבום מבצע מ.ב.ד. את השיר המדובר, Crack of Dawn? |
|
לא גיגגלתי את המילים במטרה לאתר את השיר, השיר הנ"ל במצב צבירה חריש לגמרי... פשוט הקלדתי : Crack of dawn lyrics...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 17:35 |
|
| |
תודה רבה! אלבום מעולה וגם שיר מעולה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 16:23 |
|
| |
באלבום 'משיח' אחד מהטובים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 11:48 |
|
| |
מליוני תודות גם לך. אכן, זהו השיר.
מותר לשאול אם מצאת בגוגל? כי אני נכשלתי באופן מוחלט...
ואם כבר, אאתגר את הגולשים (לא שאני עצמי יודע התשובה, אבל...)
באיזה אלבום מבצע מ.ב.ד. את השיר המדובר, Crack of Dawn?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 00:05 |
|
| |
מילקי, את השיר אני לא הכרתי, אך גוגל ידע גם ידע. השיר הוא במקור של יהודי בשם פיטר יארו, שלפי וויקיפדיה היה זמר-מלחין ונגן גיטרה אמריקאי, חבר בלהקת הפולק "פיטר, פול ומרי" שהתפרסמה בשנות ה-60.
המילים לשיר מופיעות כאן: http://www.oldielyrics.com/lyrics/peter_paul_and_mary/light_one_candle.html
אני עזרתי, עכשיו תעזרו לי... אף אחד לא מזהה את השיר דלעיל?
ומה עם זה: שיר של מב"ד באנגלית, הפזמון כולל את המילים - סלבריישן, אינספריישן, או משהו כזה.
הצלחתי לקלוט את זה: like the night were swiftly turned into days... celebration, exeltation... not a dream, in yerushalayim, beis hamikdosh
תוקן על ידי Misterניק ב- 07/11/2012 00:05:27
|
|
|
|
|
|