מנסיון- א. כל שעת צילום עולה בסביבות ה500 ש"ח - אז צריך לחשוב על תקציב. ב. לא תמיד יש מקומות יפים ליד האולם. ג. לא תמיד יש זמן... ד.אחרי החתונה אנשים מאוד עייפים ופשוט רוצים ללכת הביתה... ה. צריך גם לחשוב על המלווים וכו'...
נשלח ב-27/10/2013 21:42
ניוטרל כתב:
אני בעד להצטלם כמה תמונות מסויימות עם תאורה מתאימה, ולתת לצלם ולפוטושופ להשלים את המלאכה כדי שיהיה מה להראות בתמונות של החתונה ;) אנא לעיין בתגובה השניה בעמוד הקודם:
אין לי כוח לחפש. אתה מוזמן לצטט
נשלח ב-19/10/2013 22:42
Lorein כתב:
אני בעד להצטלם כמה תמונות מסויימות עם תאורה מתאימה, ולתת לצלם ולפוטושופ להשלים את המלאכה כדי שיהיה מה להראות בתמונות של החתונה ;)
חחחח אפשר כבר ללכת עד הסוף, לסגור ברבנות ולקחת תמונות של חתונה אחרת- אפשר היום הכל בפוטושופ.
נשלח ב-15/10/2013 11:43
Lorein כתב:
אני בעד להצטלם כמה תמונות מסויימות עם תאורה מתאימה, ולתת לצלם ולפוטושופ להשלים את המלאכה כדי שיהיה מה להראות בתמונות של החתונה ;)
אפשר לקחת תמונות של זוג משועמם שכבר הצטלם ולהחליפ את הפרצופים בפוטושופ
נשלח ב-14/10/2013 14:30
חייכנית770 כתב:
בס"ד זה רעיון לא נורמלי!אני לא רוצה שום סיור.....רק לישון!את יודעת איזה יום סוחט זה???לרקוד שעתיים פלוס...להיות בצום...את מי מעניין תמונה?אני יתעלף אם בן זוגי יציע דבר כזה...
דעתי עדיין לא השתנתה.........
נשלח ב-14/10/2013 14:24
נשלח ב-14/10/2013 11:52
אם כבר אז להצטלם ליד הים
נשלח ב-14/10/2013 03:14
נגד.
זה נראה לי מיותר
נשלח ב-11/10/2013 01:46
גם אני בעד.
א. כי אני תמיד בעד להצטלם
ב. כי יש דברים של פעם בחיים וצריך למצות אותם (גם במחיר של שעות שינה שתמיד אפשר להשלים).
ג. עניין של תקציב
נשלח ב-10/10/2013 16:21
יש תמונות הרבה יותר יפות שאפשר לעשות. תותי, זה רק הוכחה קטנה שלא צריך ליסוע באמת למקומות רחוקים בשביל זה , היופי של התמונות תלוי נטו בזוג וביצירתיות!
גם אני מאוד אוהבת את הרעיון, ובהחלט לא אתנגד...
נשלח ב-10/10/2013 16:10
אחרי שראיתי את הצילומים הלייליים האלו..... אני לא חושבת שאהיה מוכנה לוותר על זה.
בעד להצטלם בלילה זה הצנחה של רגעים יפים שלעולם לא יחזרו וזה די רומנטי אבל אני גם נגד כי בטח אנחנו נהיה עייפים ויש דברים יותר מעניינים לעשות.
נשלח ב-10/10/2013 14:39
סתם חופר להצתלם עווווווווווד פעם אחרי החתונה- במיוחד אם יש לכם מצווה טאנס- אז מתי הצילומים? בשלוש- ארבע בבוקר. סיוט. צילומים מיועדים להנצחת אירוע. לא הולכים לטייל בשביל תמונות. להפך. אם כבר טיול- אז כמה תמונות..