יש אנשים שטוענים שלהתחתן לפני אח\ אחות גדולים ממך זה לא טוב ויש בעיות אחר כך וכולי... ויש הטוענים ששידוך זה מלמעלה ומתי שזהמגיע אז אסור לעקב וזה מה שהשם רצה בשבילי... אז מה נכון? אני בדילמה... בחיים שלי לא יצאתי לשידוך ובכלל לא בתיכנון לצאת ולא בא לי על זה עדיין... מה גם שיש לי אחות מעלי כך שבכלל... הבעיה היא שהציעו לי מישו שכולם אומרים שהוא בולללל בשבילי ואני מכירה אותו לערך והוא דווקה דיי עומד בדרישות.... הבעיה היא שאני מזה לא בקטע של חתונה עכשיו ופגישות והכל.... וחוץ מזה יש לי אחות מעלי...לה עצמה זה לא מזיז ואפילו היא חולמת שזה יקרה.... אבל אני אישית מרגישה ממש לא נעים עם זה....אחרי הכל היא כולה תינוקת בת 21 גדולה ממני בשנתיים... ואין סיבה לעקוף...וחוץ מזה....מי שמע על להתחתן בגיל 19????? או שאולי זה הגורל??? כי תאכלס זה באמת הצעה שלא באה כל יום.....הוא פשוט מושלם בכל התחומים... אבל באמת.... שונאת החלטות!!! אויש זה מייאש.
נשלח ב-4/12/2012 18:56
צדיקאלוקי כתב:
תתרגלי...
בקליינע.....
אבל זה חייף להתבכיין...
תתרגל..
נשלח ב-4/12/2012 18:39
תתרגלי...
נשלח ב-4/12/2012 16:55
הורדתי את הבחור
נשלח ב-4/12/2012 16:53
צדיקאלוקי כתב:
מנחם
סליחה אבל נראה לי שאתה לא חיי איתנו.
נשלח ב-4/12/2012 14:58
בס"ד ואז אני יגלה אם ה' חושב שיש בי כוחות... כי נאמר שה' לא מנסה אדם בנסיון שהאדם לא יכול לעמוד בו.
נשלח ב-4/12/2012 14:49
אם וכאשר זה יקרה את תגלי כמה כוחות נפש יש לך...
נשלח ב-4/12/2012 14:45
בס"ד צביטה?אני לא גבר...ועדיין לא ייבשו לי מעיינות הדמעות (כמובן בסתר....) אבל ברור שאעשה הכל כדי להיות שמחה...ואם זה יקרה אלך לתומכת נפשית/משו כזה....
נשלח ב-4/12/2012 14:41
אז אני אומר לך מנסיון שאת תשמחי אבל תהיה לך איזושהיא צביטה קטנה בלב. ואין בזה שום בעיה כל עוד את בנאדם....
נשלח ב-4/12/2012 14:37
בס"ד ברור שלא אסרב...מי אני שיגרום לאחותי להתעקב?רק שלא בטוח שאשמח...בכ"ז אני לא מלאך ויהיה לי קשה המבטים וכו'... נקווה שאמצא את זיווגי בקרוב ולא אחווה את ההשפלות...
נשלח ב-4/12/2012 14:33
למה? אם הולכים לעקוף אותך את צריכה לשמוח שבזכותך אחותך/אחיך יהיו שמחים ואת לא עיקבת אותם.
יש לי בנות דודות שאחת היתה תקועה עד גיל 24 והשניה היתה בת 23 והשניה לא היתה מוכנה לעקוף את הראשונה. יום אחד הגיעה הצעה טובה לקטנה ואחותה הגדולה לחצה עליה לגשת. בסוף היא התארסה לפני הגדולה והחתן של הקטנה שידך את הגדולה.
אי אפשר לדעת חשבונות שמיים.....
נשלח ב-4/12/2012 14:29
בס"ד אני מפחדת שזה מה שהולך לקרות אצלי.... ואז ארגיש זקנה יותר
נשלח ב-4/12/2012 14:25
מנחם סליחה אבל נראה לי שאתה לא חיי איתנו.
אדם שנמצא כמה שנים בשידוכים ויש אחריו אח/ות ייתן לה לעקוף אותו ברצון. אמנם יש מקרים שהגדול/ה לא מסכים אבל ברוב המקרים כן.
אותי עקפו וזה לא הזיז לי אלא אפילו שימח אותי. בגלל שאני "תקוע" בשידוכים מי שקטן ממני לא יכול להתחתן???
נשלח ב-4/12/2012 13:11
כי יש אחריו מישהו שמתייבש בבית
נשלח ב-4/12/2012 13:08
מנחמחיים כתב:
לשבת עליו עד שהוא יגיד שהוא מוכן והוא מסכים וזה לא אכפת לו ובכלל הוא מאוד רוצה את זה והוא לא מוכן לחשוב על להתארס קודם כי הוא עוד לא מוכן ובשל לאירוסין, "תאמין לי שיש הרבה מאוד דרכים יש להכריח".
אבל תן סיבה אחת למה כ ן להכריח.....
נשלח ב-4/12/2012 13:02
לשבת עליו עד שהוא יגיד שהוא מוכן והוא מסכים וזה לא אכפת לו ובכלל הוא מאוד רוצה את זה והוא לא מוכן לחשוב על להתארס קודם כי הוא עוד לא מוכן ובשל לאירוסין, "תאמין לי שיש הרבה מאוד דרכים יש להכריח".