לאחר בדיקה הובהר כי ככול הנראה אבוטבול לא ילך לכנסת וישאר בבית שמש לכל מי שחלם והתחיל לתכנן מהלכים על ראשות העיר, תרגיעו ומהר
אבוטבול, נשאר איתנו כאן!
גם אם אתם לא ממש רוצים
נשלח ב-4/12/2012 11:59
אנחנו ממש לא רוצים. הרמה טינופת אחת גדולה מוזנחת ומגעילה.
נשלח ב-4/12/2012 18:08
חבורת הטובניקים בכל מקרה הצביעו ברובם ללרנר, אז אין ממש ממה להתרגש. מוישה היה ראש עיר טוב ויהיה עוד ראש עיר מצוין! בעיות יש בכל מקום ובנושא הנקיון נראה בעזה"י שינוי גדול כאשר שמוליק גרינברג יעמוד בראש שפ"ע (בעיקר באזור ת"ת תשב"ר) בקדנציה הבאה.
נשלח ב-5/12/2012 09:05
משה הוכיח בעצם המהלך שבו ניסה להיכנס לכנסת שהעיר הזו גדולה עליו ולכן הוא ניסה בכל מאודו כדי להיפטר מהצרה אליו הוא נכנס
ולכן אין טעם לבחור באדם שמעיד על עצמו כאלף עדים שאינו יכול לשמש כראש עיר
נשלח ב-5/12/2012 11:00
היו עוד הרבה אנשים שניסו להישתחל לתוך הרשימה של שס לכנסת
אבל הם עשו עבודה בשקט מאחורי הקלעים
צורת העבודה הפומבית בה בחר ראש עירנו הדגול מעידה כאלף עדים עד כמה ראש העיר הוא או טיפש או שרוי במצוקה קשה ואני נוטה לחשוב על האופציה השניה
בכל מקרה הבעיה היא שכל החכמים המנתחים כאן פרשנויות יעשו ככל אשר ירו העסקנים בעלי האינטרסים הצרים
נשלח ב-5/12/2012 11:08
משה אבוטבול
ברוך שובך לקרקע המציאות
נשלח ב-6/12/2012 15:45
הרב אבוטבול היקר! אנו שמחים מאוד בהישארותך איתנו כאן בבית שמש כראש עיר, לא כח"כ או אזרח מן המנין.
ברכה והצלחה!!
נשלח ב-6/12/2012 16:25
חבדי, תשכחו מלקבל הקצאה גם אם תתרפס לפני ראש העיר כל יום כל היום. חבל מאוד שראש העיר לא נכנס לרשימה לכנסת במקום ריאלי. ש"ס הפסידו הרבה קולות שרק רצו לראות אותו עף מפה!
נשלח ב-6/12/2012 16:58
נתנו לתושבים לנצח
נשלח ב-6/12/2012 18:08
חבדי
כנראה שהליכלוך במרכז הרמה עושה לך את זה
נשלח ב-6/12/2012 18:09
אוי אבוטבול שלי לא הכניסו אותך אפי' במקום ה20
נשלח ב-6/12/2012 21:28
אז כפי שאמרתי כאן, וזה היה מידיעה ולא ניחוש. אבוטבול נשאר איתנו.
הבעיה שלו כרגע היא האם הוא יתקבל בברכה כאן בעיר בחזרה אחרי שהלך לכנסת או שמה לא.
ימים יגידו, או אתם.
נשלח ב-9/12/2012 20:15
יאנגמן יאנגמן כמה אפשר להחניף לאיש שאפילו מפלגתו אינה חפצה בו? הוא איש נחמד ברמה האישית ועצוב לי לראותו מתבזה כך, בל בנינו גדול עליו ראשות העיר ואפילו במפלגת האם לא ממש רואים בו הצלחה. יעשה לעצמו חסד אם יצא בסוף הקדנציה לחופשה מהחיים הפוליטיים לתקופה. אולי אפילו יעביר את השרביט למוישה האשכנזי בתמורה לג'וב טוב כמו יו"ר מועצה דתית במקום יריבו מהתנועה שהפך את המועצה הדתית לביזיון תקציבי