אדון איציק בלוי, מבקשת ממך משהו חשוב
כל פעם אני רואה בפורום שאתה מקטר על מה שקורה בשטח של המועצה האזורית או על מה שאסקוזידו עושה או מה מחליטים במועצה.
אבל היום אני מבקשת ממך דוקא לתת קומפלימנט ומברוק אחד גדול בשביל אדון אסקוזידו, בגלל הוא עושה עכשיו פרוייקט שכמעט לא מוצאים בכל העולם. וזה מראה בצורה שאי אפשר בכלל לעשות עליו ביקורת, שהוא מאמין גדול בתחיית המתים במהרה בימינו ממ"ש.
אולי אתה לא יודע מה עושים בשטח על יד הבית-קברות של יסודות, אבל אני כמעט כל יום שם בכביש 3 ורואה כבר כמה שבועות עובדים שם בצד של הואדי. עשו שם מקומות בשביל פיקניק עם סלעים שזה בכלל ספסלים יפים. פינות משחקים עם נדנדות. ברזים. ובכלל כל מה צריך לפיקניק במקום יפה קרוב לכביש וגם ע"י בית-קברות. עכשיו גם ראית עושים שם מדרכה טובה עד כביש 3 .
אתמול שוב נסעתי שם ונכנסתי לראות. היו שם אנשים שעבדו בשביל המועצה לסדר מדרכה. ושאלתי אותם כמה דברים וגם למה דווקא ע"י בית-קברות מסדרים כזה מקום יפה ומצויין לפיקניק.
מה אתה חושב אמרו לי ?
אסקוזידו יהודי דתי שלא רק אומר כל יום אחרי שמתפלל שחרית אני מאמין באמונה שלמה שתהיה תחיית המתים בעת שיעלה רצון מאת הבורא יתברך שמו... אסקוזידו כמו תמיד עושה הכל בשביל מי שגר ונמצא בשטח של המועצה שירגיש טוב ויהיה לו כל מה שצריך. ככה הוא גם עושה כאן בשביל שברגע של תחיית המתים, כל מי בבית-קברות ויקום, יכול אחרי הרבה זמן שהיה בקבר, לעשות חילוץ עצמות... לנוח, אח"כ ללכת במזנון של התחנת דלק לאכול ולשתות משהו ( בשביל זה עושה את המדרכה, הוא לא רוצה שח"ו עוד פעם ימותו אם ילכו על הכביש...) ואז להמשיך לתחנה של האוטובוסים ותיכף לנסוע בחופשי חודשי לירושלים.
אז אתה אדון איציק, לא חושב שמגיע לו קומפלימנטים ומברוק גדול אפילו עושה את הפרוייקט בלי אתה נותן ערעור וביקורת לפני אישור של ועדת שורקות ?
 |
|
|