בית פורומים שידוכי חרדים

אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2012 18:26 לינק ישיר 
אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים

שלום לכולם

שמעתי לאחרונה על מוצר חדש שנכנס לשוק בדמות אירועי תרבות או מפגשי פו"פ במגזר החרדי-ישיבתי מודרני,
כמו גם שבתות משותפות של צעירים וצעירות מהמגזר בגילאי 24+, למטרת היכרות ושידוכים.

אשמח לשמוע מידע מעניין בנושא, וכמובן שאני לא מדבר על צעירים בסגנון רחובי, אלא על חברה איכותיים "משלנו".

יש המון צעירים וצעירות רווקים ורווקות מעל גיל 24, היכן מוצאים את הריכוז שלהם? צריכים לעשות משהו...
ושוב, אני מדבר על חברה בוגרי ישיבות וסמינרים באופי, גם אם כיום אקדמאים וכד' אבל לא על ציבור זול או מקולקל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2014 16:28 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:
ברור..
..ובתגובה יותר עניינית:
כאחד שהיה בכמה מפגשים שכאלה, זה לא נראה לי משהו שישנה באופן מהותי את עולם השידוכים.
מצד אחד קצת מביך, מצד שני פוגשים יותר, גם שדכנים, וכל אירוע כזה בד"כ מוביל לכמה הצעות.
אבל זה לא שיש אחוזים יותר גבוהים מסתם שידוכים.

טוב, תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2014 01:08 לינק ישיר 

השבתות זה לגיל מבוגר יותר או לגרושים...ויש את זה בכמויות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2014 00:52 לינק ישיר 

כאמור באשכול הסמוך (ספידייט) גם נושא השבתות בבדיקה כעת, לאחר תקופת הרצה, ובמידה ויצליח, נקווה שיצא לפועל בצורה מסודרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2012 17:19 לינק ישיר 

אם תגיעי, אז אכבד אותך כמו ששלמה המלך כיבד את מלכת שבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2012 11:36 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
לפי דברייך, את לא תגיעי לסעודה עם רצון להתחתן אלא מתוך סקרנות לראות את הבנים משתכרים וכדומה. אז בבקשה, בנים שיכורים אפשר לראות בהרבה מקומות, ולא צריך סעודת שבת בשביל זה.

טוב.. אל תזמין.. רק אנא ממך, אם אחליט כן להגיע, אל נא תתנהג איתי כשם שנהג קמצא בבר קמצא.. כי אני אעלב נוראות.. :((

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2012 01:02 לינק ישיר 

לפי דברייך, את לא תגיעי לסעודה עם רצון להתחתן אלא מתוך סקרנות לראות את הבנים משתכרים וכדומה. אז בבקשה, בנים שיכורים אפשר לראות בהרבה מקומות, ולא צריך סעודת שבת בשביל זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2012 00:48 לינק ישיר 

ומה אני? גם סקרנית וגם רוצה להתחתן... לא תזמינו אותי לסעודה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2012 00:02 לינק ישיר 

טיע, זה לא מתאים לך! הארוחה היא לא בשביל סקרנים, רק בשביל כאלה שבאמת רוצים להתחתן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 23:48 לינק ישיר 

יאאאאאאאא סקרנית! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 23:34 לינק ישיר 

ספרו לנו אח"כ איך היה.. בא לי לבוא רק בשביל הסקרנות... =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 21:43 לינק ישיר 

צריך לחשוב על משפחה כזו... אם אחשוב אהיה בקשר בפרטי איתך בל"נ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 21:18 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
לעניות דעתי פגישה של בנים ובנות לבד נועד לכשלון. מפגש מסוג זה טעון מדי ורגיש מדי, ובהתאם שביר מדי. מפגש מסוג זה חייב מנחה מבחוץ שינחה את הנושא ויגרום לכל הנוכחים להרגיש טוב. בגלל זה סעודת שבת היא המקום הראוי ביותר למפגשים מסוג זה. כמו שכבר אמרתי, בארה"ב יש ניסיון רב בארגון ארוחות כאלו, וכפי ששמעתי מהמארגנות המיזם נוחל הצלחה רבה.

יופי, באלך לתרום למיזם ו..להמליץ על 1 כזה? מנחה מבחוץ וכו..
האמת ששבת זה יותר בעייתי..בגלל השינה וכל העניינים..
אם ללא שינה- אז זה ממש כמומ מפגש בערב, נחמד כזה..

זו דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 21:15 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
כמו שכתבתי לעיל.... זה אפשרי, וזה אכן שבירת מוסכמויות... אך מי כמוני וכמוך מתוקית, יודעות שעצם היותנו חריגות בנוף החרדי כרווקות מתבגרות, זוהי שבירת מוסכמויות.. אז בואו נצא לדרך בלי הרבה ברברת וקשקשת כמו שיש כאן בשירשור ללא תכליתיות! אני גם מוכנה להצטרף כאחת שמעשירה את המאגר למפגשים מעין אלו.. אז כאמור אני ומתוקית נהיה אחראיות על מלאי הבחורות.. והסתברות תעשיר לעצמך את רשימת הבחורים שהינך מכיר.. בהצלחה לכולנו..

לא יודעת אם זה כ"כ שבירת מוסכמויות..אבל נגיד..
ניקרא לזה לא טריוויאלי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 17:12 לינק ישיר 

איזה פורום בבאר שבע? מה יש שם? וכן, אני מבקש שתדברי איתו כמובן... כל שתיה בחינם או לא בחינם תתקבל בברכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 15:41 לינק ישיר 

חן חן על ההמלצה..
אני ממליצה לך בחום על הפורום בבאר שבע את היחצן שם אני מכירה (ידידשל חברה)  הוא יכול לתת לך לשתות שם בחינם..

רוצה שאדבר איתו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext