| נשלח ב-5/12/2012 18:26 |
|
| |
אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים
שלום לכולם
שמעתי לאחרונה על מוצר חדש שנכנס לשוק בדמות אירועי תרבות או מפגשי פו"פ במגזר החרדי-ישיבתי מודרני,
כמו גם שבתות משותפות של צעירים וצעירות מהמגזר בגילאי 24+, למטרת היכרות ושידוכים.
אשמח לשמוע מידע מעניין בנושא, וכמובן שאני לא מדבר על צעירים בסגנון רחובי, אלא על חברה איכותיים "משלנו".
יש המון צעירים וצעירות רווקים ורווקות מעל גיל 24, היכן מוצאים את הריכוז שלהם? צריכים לעשות משהו...
ושוב, אני מדבר על חברה בוגרי ישיבות וסמינרים באופי, גם אם כיום אקדמאים וכד' אבל לא על ציבור זול או מקולקל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 16:28 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | ברור.. ..ובתגובה יותר עניינית: כאחד שהיה בכמה מפגשים שכאלה, זה לא נראה לי משהו שישנה באופן מהותי את עולם השידוכים. מצד אחד קצת מביך, מצד שני פוגשים יותר, גם שדכנים, וכל אירוע כזה בד"כ מוביל לכמה הצעות. אבל זה לא שיש אחוזים יותר גבוהים מסתם שידוכים. |
|
טוב, תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 01:08 |
|
| |
השבתות זה לגיל מבוגר יותר או לגרושים...ויש את זה בכמויות!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 00:52 |
|
| |
כאמור באשכול הסמוך (ספידייט) גם נושא השבתות בבדיקה כעת, לאחר תקופת הרצה, ובמידה ויצליח, נקווה שיצא לפועל בצורה מסודרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 17:19 |
|
| |
אם תגיעי, אז אכבד אותך כמו ששלמה המלך כיבד את מלכת שבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 11:36 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | לפי דברייך, את לא תגיעי לסעודה עם רצון להתחתן אלא מתוך סקרנות לראות את הבנים משתכרים וכדומה. אז בבקשה, בנים שיכורים אפשר לראות בהרבה מקומות, ולא צריך סעודת שבת בשביל זה. |
|
טוב.. אל תזמין.. רק אנא ממך, אם אחליט כן להגיע, אל נא תתנהג איתי כשם שנהג קמצא בבר קמצא.. כי אני אעלב נוראות.. :((
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 01:02 |
|
| |
לפי דברייך, את לא תגיעי לסעודה עם רצון להתחתן אלא מתוך סקרנות לראות את הבנים משתכרים וכדומה. אז בבקשה, בנים שיכורים אפשר לראות בהרבה מקומות, ולא צריך סעודת שבת בשביל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 00:48 |
|
| |
ומה אני? גם סקרנית וגם רוצה להתחתן... לא תזמינו אותי לסעודה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 00:02 |
|
| |
טיע, זה לא מתאים לך! הארוחה היא לא בשביל סקרנים, רק בשביל כאלה שבאמת רוצים להתחתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 23:48 |
|
| |
יאאאאאאאא סקרנית! 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 23:34 |
|
| |
ספרו לנו אח"כ איך היה.. בא לי לבוא רק בשביל הסקרנות... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 21:43 |
|
| |
צריך לחשוב על משפחה כזו... אם אחשוב אהיה בקשר בפרטי איתך בל"נ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 21:18 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | לעניות דעתי פגישה של בנים ובנות לבד נועד לכשלון. מפגש מסוג זה טעון מדי ורגיש מדי, ובהתאם שביר מדי. מפגש מסוג זה חייב מנחה מבחוץ שינחה את הנושא ויגרום לכל הנוכחים להרגיש טוב. בגלל זה סעודת שבת היא המקום הראוי ביותר למפגשים מסוג זה. כמו שכבר אמרתי, בארה"ב יש ניסיון רב בארגון ארוחות כאלו, וכפי ששמעתי מהמארגנות המיזם נוחל הצלחה רבה. |
|
יופי, באלך לתרום למיזם ו..להמליץ על 1 כזה? מנחה מבחוץ וכו..
האמת ששבת זה יותר בעייתי..בגלל השינה וכל העניינים..
אם ללא שינה- אז זה ממש כמומ מפגש בערב, נחמד כזה..
זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 21:15 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | | כמו שכתבתי לעיל.... זה אפשרי, וזה אכן שבירת מוסכמויות... אך מי כמוני וכמוך מתוקית, יודעות שעצם היותנו חריגות בנוף החרדי כרווקות מתבגרות, זוהי שבירת מוסכמויות.. אז בואו נצא לדרך בלי הרבה ברברת וקשקשת כמו שיש כאן בשירשור ללא תכליתיות! אני גם מוכנה להצטרף כאחת שמעשירה את המאגר למפגשים מעין אלו.. אז כאמור אני ומתוקית נהיה אחראיות על מלאי הבחורות.. והסתברות תעשיר לעצמך את רשימת הבחורים שהינך מכיר.. בהצלחה לכולנו.. |
|
לא יודעת אם זה כ"כ שבירת מוסכמויות..אבל נגיד..
ניקרא לזה לא טריוויאלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 17:12 |
|
| |
איזה פורום בבאר שבע? מה יש שם? וכן, אני מבקש שתדברי איתו כמובן... כל שתיה בחינם או לא בחינם תתקבל בברכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 15:41 |
|
| |
חן חן על ההמלצה.. אני ממליצה לך בחום על הפורום בבאר שבע את היחצן שם אני מכירה (ידידשל חברה) הוא יכול לתת לך לשתות שם בחינם..
רוצה שאדבר איתו?
|
|
|
|
|