צפיתי בדברים הבאים והתרשמתי לטובה. הקול שלי הולך למפלגתו של כבוד הרב אמנון בע"ה. ממליץ גם לכם אך בשביל זה יש לכם את הוידאו הבא. שיפטו בעצמכם. http://www.shofar.tv/lectures/659
נשלח ב-21/2/2013 09:16
לכן מי שמכיר את סגנוני ויודע לדקדק בדבריי יכול לשים לב שאני לא צועק כמו אחרים "משיח משיח! רוצים משיח!" למה? כי אני מאמין שאני יודע איך נראה משיח ואני מבין מתוך הכתובים ומתוך המציאות שתהליך הגאולה הוא קודם כל תהליך ולא זבנג וגמרנו ולא בטוח שנסכים עם כל מה שנראה בו . קל לאנשים להתבטל למשהו שרק נדמה להם שהם מכירים אותו אבל ככל שאדם מזהה את העניין עצמו ועומד על טיבו נהיה יותר קשה להתבטל אליו כי זה דורש ויתור על דעותיך העצמאיות והכנעת מידותיך ואישיותך שאתה כ"כ מחובר אליה ומאמין בה למשהו אחר ממך.
נפלתי עליכם כבד על הבוקר אהה..מצטער, לא תכננתי יצא כך.
נשלח ב-21/2/2013 09:05
קצה נפשנו במלכות הרשעה ! די !
איפה ?!? איפה משיח כאשר חייבים אותו ?! איפה ?!?
נ.ב. נזכרתי שמצווה גדולה להיות בשמחה - להיות בשמחה תמיד
נשלח ב-21/2/2013 08:43
חזק ביותר!
אכן מסתדר טוב עם האיקס המוחלט ששמתי עליו עוד בזמן עמוד ענן כשאנשים התלהבו מהיכולת הרטורית שלו בערוצים הזרים וכו'. ואני עוד הייתי עדין ביחס לאחרים שהשוו את הפרצוף והחיוך שלו לזה של הג'וקר מבאטמן ועוד כהנה פנינים ודימויים קשים שעשו עליו. בקיצור יהי רצון שה' יציל את עם ישראל הכשרים והטובים מהע"ר ומסתם רשעים אכזרים שלא טובת עם ישראל לנגד עינם.
תודה ר' ארוש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/02/2013 08:43:35
נשלח ב-21/2/2013 08:24
ב=ש נ=ט ט=נ או בעיברית פשוטה שטן - מעניין
נשלח ב-20/2/2013 20:06
נו אדון חמיצר.. הוא מותיב לה והוא מפרק לה. בכבוד..ימשיך כבודו..
נשלח ב-20/2/2013 18:08
אם אתה כבר מביא דיבורים על פוליטיקאים אזמצאתי רמז מעניין (וכן - אני יודע שאין רמזים שווים בעיניך אבל זה נחמד). מה ה-אתב"ש של המילה בנט?
נשלח ב-20/2/2013 16:49
אתם יודעים חברים..
היום התחוור לי סופית שדרעי הוא ע"ר גדול ואפילו גדול מאוד. כידוע לכם ישנם 5 סוגי ע"ר. אצל הרשע הארור הזה אני רואה כמעט את כל הסימנים יחד מלבד אחד או שניים.
יהי רצון שהקב"ה יכריתם ויאבדם מן העולם בקרוב ממש אמן.
נשלח ב-6/2/2013 10:10
בדיוק כך. ההנהגה והשלטון משקפים את פרצופו של העם
לאנשים הגונים וישרים יהיו מנהיגים טובים ואנשי אמת שדואגים לו. וההיפך וההיפך, תבין לבד.
נשלח ב-6/2/2013 09:59
דהיינו, ההנהגה היא הבבואה/ההשתקפות של העם?
נשלח ב-6/2/2013 09:17
נמשכת חשיפת האמת על מצעו הכלכלי של הרב אמנון מחד וטיפשותו של העם הזה מאידך
אני לא מבין בנושאים האלה הרבה ואין דרכי לדחוף את האף לתחומים לא לי אך אי אפשר שלא להתפעל ממתקפת הכותרות של תקופת אחרי הבחירות התוקעות לנו את האמת המרה בפרצוף ומראות לנו עין בעין כיצד סעיף אחר סעיף ממצעה של כח להשפיע באמת ניתן ליישום באופן שמייעל את ההוצאות מול ההכנסות הכל לטובת האזרח הקטן. הוא שאמרתי לכם כל הזמן - העם הזה עדיין אינו זכאי להנהגה טובה וערכית. מושחתים לא מונהגים ע"י צדיקים אלא ע"י מושחתים גדולים מהם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/02/2013 09:18:40
נשלח ב-5/2/2013 15:54
הא בהא תליא - העלאת המחירים זה בשביל מימון הכתבה שמעליך
צרוף מקרים או מידה כנגד מידה?
נשלח ב-5/2/2013 15:36
יאללה בכל הכח! לא לוותר! עד שתכלה פרוטה מן הכיס
לא רציתם לתת ל'כח להשפיע' צ'אנס לעמוד בהבטחותיה להקל מעלינו את עול החיים עכשיו תקבלו את הנבוט ככה חזק.. כמו שצריך..
ככה זה בחיים כמו בספורט, כמו שאמרו חכמינו בגמרא במסכת בעיטות עונשין "כשאתה לא מנצל את ההזדמנות להבקיע אתה סופג" אבל אין דבר, לא אלמן ישראל, ב"ה יש לנו את ש"ס שתדאג לחלשים ואת מרן לטפשים. רציתי באמת שרציתי לומר "עכשיו תאכלו מה שבישלתם" אבל יש רק בעיה אחת קטנה.. גם אני אוכל אותה יחד אתכם..
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/02/2013 15:36:30
נשלח ב-27/1/2013 19:46
הכח להשפיע . . .חבילות השפע לעם ישראל היו ארוזות ומוכנות . .
נשלח ב-27/1/2013 19:15
צרוף מקרים או מידה כנגד מידה?
מהסעיפים המרכזיים של מצע "כח להשפיע" היה החזרת אלפי דונמים של אדמות הקיבוצים לעם לו הם שייכים לשם בנייה מוזלת של דירות לזו"צ וכו'. העם בחר מה שבחר ואמר את דברו בקלפי. לא רציתם את האדמות ששייכות לכם? אין בעיה בניי חביביי, אדמותיכם יועברו לבדואים הארורים. עפ"י עיקרון זה נמתין ונראה את עליות המחירים הבאות היפך מה שהיה אמור להיות אם היינו נותנים קצת יותר אמון ברב אמנון יצחק.
נשלח ב-22/1/2013 09:35
לא יאומן כי יסופר
אני מתוך ראייה שלי מתוך הבנה לחלוטין פרטית שלי הגדרתי את דרעי כ"אוייב של עם ישראל" והנה כעת מתברר שכבר בזמנו מרן הרב שך זצ"ל אמר זאת בדיוק! מדהים להפליא. אוי כמה שצדק הרב שך כשאמר שהספרדים אינם ראויים להנהגה.. אוי כמה צדק.