למרות שהחזן צבי ווייס נהדר ויש לו קול דבש אבל לדעתי החזן שטרן היה רוצה יותר שיבוצע מכיון הזה עם כל הפה החזני
כדוגמה הזו
תוקן על ידי ברוךמרדכי ב- 21/12/2012 15:21:49
נשלח ב-17/12/2012 23:21
כמו שדיווחתי באשכול הסמוך, ישבתי בקונצרט בסמוך ממש למרדכי פרימן, שהוא בעצם שותף לכל פריחת החזנות בשנים האחרונות, וכשצבי ביצע את הביצוע הזה הוא אמר לי 'תשמע, אני לא חושב שכיום יש חזן שמבצע ברמה של צבי, אולי רק מהגדולים ממש'.
נשלח ב-17/12/2012 19:26
אני דווקא חושב שהביצוע מצויין
(שלא תהיה טעות: כמו שטרן-אין, וגם לא נראה שיהיה בעתיד הנראה לעין)
אבל שוב הביצוע שלו לקטע מצויין
נשלח ב-17/12/2012 18:26
פנטסטי!!, ביצוע מיוחד במינו!, פשוט להתענג!
נשלח ב-16/12/2012 13:07
התחברתי ללחנו של שטרן הנכון והפרטני על 'בימי מתתיהו' הוא היטב לפרשן את כל הניגודים, הטקסט מובן לגמרי אף לאחר הקשבה לא מאומצת ליצירה. לאחר סיכום היצירה אני עובר לביצוע הנ"ל לצבי וייס יש פה חזני עם האנחות הנכונות ואמירה מעל הממוצע של החזנים הצעירים ב7 ל7 2012 כתבתי את ההודעה: החזן לא רע בכלל הוא שר לחוץ קצת, מוסיקלי בעל רגש מעניין לראות לאן יתפתח. את ההודעה הזאת כתבתי בהקשר למה טובו שהוא שר בקונצרט לפני שנתיים כמעט שהעלו אז לפורום. אני לא רואה את עצמי כמתקן העולם או כמשנה פני החזנות/מחייה החזנות, אך כאן מגיע האבל הגדול.. הביצוע הזה של על הניסים התיש אותי. במקום לשבת לצפות והתמוגג מהנאה, ישבתי בלחץ בלתי מסווה לא רגוע חושש מהבלתי נודע. הביצוע הזה תוקפני במשהו במקום הודאה זה נשמע האשמה, אולי זה משום שהוא שר את היצירה בסולם שלא מתאים עבורו, או שהייתי ממליץ לו לעבור ללמוד את שיטת השירה אצל מאמן קול אחר. לצערי היה לי קשה להנות מהביצוע ואני מדגיש שזה למרות האמירה הפה החזני המוסיקליות הקול המיוחד והחזנות שפועמת בו. את תגובתי אני רושם אך ורק מפני אהבתי הרבה כלפיו והדרישות העצומות דווקא מאחד שכן יכול יום אחד להגיע לשורה הראשונה של החזנים ולהביא בשורה לעולם החזנות. הליווי בפסנתר של הכשרון גם לקה בחסר בליווי יצירת חזנות בלשון המעטה. סך הכל אני רואה בו כממשיך דרך החזנות. אני מרגיש צורך למארגני הקונצרטים בבתי הכנסת בליווי פסנתר וכלי וללא תזמורות בומבסטיות, המשיכו בדרך הנעלה. עד כאן לעכשיו