בית פורומים החרדים והאינטרנט

הרב אמנון יצחק מכריז מלחמת עולם נגד מפלגת ש"ס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/12/2012 23:55 לינק ישיר 
הרב אמנון יצחק מכריז מלחמת עולם נגד מפלגת ש"ס

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%90%D7%96%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7-%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%96-%D7%94%D7%A2.html

הרב אמנון יצחק מנהיגה הרוחני של תנועת 'כח להשפיע', התראיין הערב (שלישי) למהדורה המרכזית עם אבי מימרן ברדיו 'קול ברמה'.

הראיון יזכר באוזני כל כראיון הסוער והחריף ביותר שנשמע מפיו של הרב אמנון יצחק, שהמשיך במתקפה קשה וחריפה נגד כל העומד בדרכו, כאשר הוא בין היתר תוקף בחריפות גורמים בש"ס וטוען כי הם מונעים ממנו לפגוש את הגר"ע יוסף.

בסוף המהדורה עלה לשידור הגאון הרב שמעון בעדני, חבר מועצת חכמי התורה, והגיב בשידור לדבריו של הרב יצחק.

מטבע הדברים השיחה הייתה טעונה מאוד. עקב כך בחרנו ב'כיכר השבת' שלא להביא את התמליל המלא, אלא להגיש לכם את ההקלטה המלאה של הראיון.

• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של 'כיכר השבת' ותישארו מעודכנים

את דעתכם לראיון תוכלו להביע באמצעות מערכת התגובות.

בתוך כך, כזכור, הרב אמנון יצחק ממשיך בימים האחרונים לרמוז כי ראש הישיבה הגראי"ל שטיינמן נתן לו את ההוראה לפתוח מפלגה חדשה.

"קודם כל זה הרב שטיינמן, אחד מגדולי הדור האשכנזים, שאמר לי אם יש לך כח אלקטורלי מצווה להציל, ואני הולך להציל עד כמה שאפשר", אמר הרב יצחק בראיון לרדיו 'קול הים האדום'.

בנוסף, הפתיע הרב יצחק בימים האחרונים כשאמר: "זו הייתה החלטה לא קלה כי אני לא בוחר בעצמי, אני אישית בעצמי לא אצביע (ל'כח להשפיע' - י.כ.), אני לא משקר, אני אומר את האמת בפנים".

"בנתיים לא מתייחסים אליו", אמר הבוקר בכיר בש"ס, "אם הוא ימשיך לדבר ולגדף את אנשיו הקרובים של מרן מאור ישראל הרב עובדיה יוסף כנראה שבסוף הרב יצא נגדו בשיעור השבועי".

לדבריו, "הרב שמע את הדברים של הרב אמנון יצחק בכלי התקשורת וזה כאב לו מאוד, הרב היה בצער שככה הרב יצחק מדבר על האנשים המסורים אליו 24 שעות ביממה, יהיה לזה סוף, מרן לא ישב בשקט, מרן בסוף יתייחס אליו בשיעור ויסביר לציבור למה אסור להצביע לאמנון יצחק ולמפלגתו".

האזינו לראיון הסוער של הרב אמנון יצחק, ולתגובה של הגאון הרב שמעון בעדני הערב באדיבות רדיו קול ברמה

תוקן על ידי shay98 ב- 27/12/2012 12:43:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 12:01 לינק ישיר 

בס״ד אכן מפלגת שס. נפלה בבחירות האחרונות ובפרט אחרי פטירת הרב עובדיה יוסף נגמר עידן שס מפלגת שריך סוררים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2013 17:18 לינק ישיר 

זה אתרים שקריים שאין להאמין להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 12:47 לינק ישיר 

נבואה נתנה לשוטים ואמנונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 20:25 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג יח שבט התשע"ג
בחרב ובחנית נצא נגד הערב רב בתחפושת חרדית באיצטילא תורנית "חרב להוי"ה מלאה דם" היכונו לאטום ולמימן !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2013 10:00 לינק ישיר 

בלוף מצוץ של אמנון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 22:56 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב יז שבט התשע"ג
מה לעשות ששמו לרב אמנון יצחק שליט"א רגלים ומי שהולך עם האמת עד הסוף אז מתנגדים אנשי השקר ולכן לא פלא שמפלגת "כח להשפיע" לא עברה את אחוז החסימה שאיימו על אנשים ש"יאבדו את העולם הבא ואין להם מחילה עולמית " וזה דבר פסול בכל קנה מידה תורני ומוסרי לכפות על אנשים למי להצביע ואיימו לזרוק מכוללים ובתי ספר האם זו דרכה של תורה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2013 19:53 לינק ישיר 

כיכר השבת ורדיו קול ברמה- הם אתרים מכורים מראש העובדים עם הבעל ועבודה זרה, הם מושחתים ממדרגה ראשונה מסכסכים ומשקרים על כל העולם. ה' ינקום בהם פרעות במהרה בימינו.

תוקן על ידי shay98 ב- 27/01/2013 18:09:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2013 22:25 לינק ישיר 
"אני אוהב את הרב עובדיה והוא אוהב אותי..."

ובכן,
מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה...
הרבו-בדיה מראה את אהבתו וחיבתו לרב יצחק:

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A2-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9A.html

מרן הגר"ע יוסף: אמנון יצחק מגדף את בני ביתי, אני לא רוצה לפגוש אותו.

פוסק הדור מרן הגר"ע יוסף במתקפה חריפה נגד אמנון יצחק העומד בראשות מפלגת 'כח להשפיע'. הערב אמר הגר"ע יוסף לרבני העדה התימנית שהגיעו אליו: "הוא שופך כל חמתו על בני ביתי, מבזה אותם, מחרף ומגדף אותם, הם לא עשו כלום, אמרו לי 'שיבוא אליך?' אמרתי להם לא. לא מאמין שהוא ישמע לי, למה להפסיק את התורה בשביל לדבר שיחה בטלה" • תיעוד וידאו בלעדי (חדשות, חרדים)

תוקן על ידי סחלה ב- 16/01/2013 22:27:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2013 00:16 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד כז טבת התשע"ג
הרב אמנון יצחק שליט"א הכריז מלחמת רבני האמת מול רבני השקר האמת תנצח אנחנו הוצאנו הוראת שעה לתמוך ב"כח להשפיע " בנוסף יצאה הוראה בשם הרה"ג יצחק רצאבי שליט"א לתמוך ב"כח להשפיע " חייבים לטפל במאפיה עסקני ש"ס ששולטים ביד רמה ומאיימים ברצח על הרב אמנון יצחק הרב יהודה גמליאל שהוציא הודעת תמיכה ברב אמנון יצחק ב"כח להשפיע " חייבים לעשות מאמץ להוריד את מפלגת הערב רב של מפלגת שריך סוררים ר"ת ש"ס .

תוקן על ידי shay98 ב- 09/01/2013 00:39:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 19:37 לינק ישיר 
ואל-מי תדמיוני, ואשווה?

מה זאת אומרת אל מי?
פרעה!
הרב יצחק רומז שהוא מייצג את יוסף הצדיק,
מול פרעה כפוי הטוב, קרי בחינת הרב עובדיה יוסף וש"ס,

יש פה מלחמה ממש!

* width="420" height="315"> <*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 00:13 לינק ישיר 

השקרים הרבים של מפלגת ש"ס חוצת יבשות וארצות- והנה התגלה שאפילו שלום כהן מישיבת פורת יוסף המכונה עוד ראש ישיבה- לא מקיים דין פשוט בשולחן ערוך וניזון משמועות מפוקפקות על הרב אמנון יצחק , היעלה על הדעת? והנה תורף דבריו:רב שלום כהן הוא רב בישראל אומר: "אני לא שומע רדיו, אבל ככה אמרו לי אלה ששומעים" על אמנון יצחק- ואחר כך יוצא בהצהרות על סמך מה שאמרו לו! זה א-ב של הלכות לשון הרע- לא לשמוע ולא לקבל אותה! איך רב בישראל שומע לשון הרע על אדם שמוחזק ירא שמים, לא שומע מה יש לו להגיד, מקבל את הלשון הרע, יוצא נגדו על סמך "מה שסיפרו לו", ועוד מספר לשון הרע לרב עובדיה?! מה קורה כאן?! לאן הגענו?! רבותי- יצר הרע.

תוקן על ידי shay98 ב- 27/01/2013 18:03:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2013 21:40 לינק ישיר 

בס"ד
הרב יהודה גמליאל תומך במפלגת "כח להשפיע" ראה קישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2013 21:32 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א כד טבת התשע"ג
מסתבר שאריה דרעי ממשיך לפזר ענני כריט שמפלגת "כח להשפיע" לא עוברת את אחוז החסימה אז למה מפלגת שריך סוררים יורדת בסקרים לתשעה מנדטים ומטה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2013 19:26 לינק ישיר 
בושה וחרפה חילול השם פגיעה ברב אמנון יצחק בגלל דברי אמת !!

בס"ד אור ליום ד כ טבת התשע"ג
בושה וחרפה חילול השם פגיעה ברב אמנון יצחק בגלל דברי אמת !!
במפלגת ש"ס שריך סוררים לא בוחלים בשום אמצעי העיקר "המטרה מקדשת את האמצעים " לפגוע בשכבות החלשות לתת יד להסכמי "אוסלו " שגרמו לשפיכות דם יהודי "עד מתי רשעים יעלוזו " בהחלט שאסור לבחור במפלגת ש"ס שעושה חילול השם בשם "תורת ישראל " עושה מהתורה קרדום לחפור בה לפגוע ברב אמנון יצחק בגלל דברי אמת !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 12:09 לינק ישיר 

בס"ד יום א יז טבת התשע"ג
האזינו לדבריו של הרב אמנון יצחק "ש"ס-רשעים ארורים " בראיון שנתן לרדיו "קול בעורמה " בקישור הבא:

תוקן על ידי shay98 ב- 27/01/2013 18:02:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > הרב אמנון יצחק מכריז מלחמת עולם נגד מפלגת ש"ס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext