פס' העתיקו לבחדרי את האשכול שלך... (בדקתי לפי זמן ההכנסה של ההודעה)
נשלח ב-25/12/2012 23:13
בנות ישראל היקרות והחביבות, תתקשרו אלי רק אם רציניות. אם לא, אתן סתם מפריעות לי באמצע ה"שאכטה" (כתבתי נכון?) מהנרגילה שלי במרתף שלי מול המראה שלי שם אני יכול לראות יופי ר' יוחנן שלי, ולהקשיב לעצמי ולהנות מחכמת רבי עקיבא שלי. טוב אני צריך להחליף גחל. להת'
כתבת בעצמך שידע שהמספר האחרון הוא שלך... משו בסגנון...
נשלח ב-25/12/2012 22:24
אוקיי, קיבלתי בפרטי ממשהי שאין לה אישור כתיבה בפורום:
ראיתי שהתקשרת לההוא מעמוד החשמל זה נתן לי אומץ להתקשר ולראות מי הקוקו שעומד מאוחרי זה....
סוו כך זה נשמע: אני - שלום רציתי לדעת מה פשר המודעה שפירסמת, האם זה משהו פיקטיבי שרץ ברשת או שזו באמת מודעה שהתפרסמה? הוא - אמיתי אמיתי... אין לי מחשב ורשת. אני - התקשרתי מטעם מכון רבי חנינא בן דוסא לברר מדוע בן אדם שפוי מפרסם כאלו מודעות? הוא - את דתיה? (שאלה בלי קשר...) אני - אם המספר שלך כשר אז אתה דתי.... ונניח שאני דתיה, נו? הוא - (וכאן מתחילה הרצאה) א. אני אנטי פמיניסט ב. אני גר במרתף (מה הקשר?) ג. אין לי מחשב ומי שמפרסם את המודעה הזאת מקדם את האינטרסים שלי. וזו אכן מודעה אמיתית. פעם פירסמתי מודעה: דרושה פילגש... (שאלתי אותו אם הוא מצא.....) ד. אני רוצה להתחתן
אני - נראה לך שבדרך הזו תתחתן? הוא- מה פתאום... תפילות ורק מה' אני - אם כן מה הסיבה שאתה מפרסם מודעות הזויות שכאלה? הוא - אני מקדם איזה שהוא מהלך.... והוא ממשיך:
ה. משעמם לו ו. נהנה לדבר עם אנשים (כמה אלפים כבר התקשרו....)
לדבריו המודעות פורסמו לפני שבועיים וחצי (הוא פירסם כמה....) והן צוברות תאוצה...
אני - אם פירסמת כזו מודעה אתה באמת לא חכם כמו רבי עקיבא.... מחולל ניסים שום בחור עדיין לא יכול להעיד על עצמו.... את היופי של רבי יוחנן כבר ראית שאתה משווה? ואם אתה גר באיזה מרתף אז אתה באמת לא עשיר...
הוא - יש דברים בגו, לא כתבתי דברים סתם... ואז הוא מסיים כזה: תשמעי כל משפט שלך אני מפסיד עוד שאכטה (ככה כותבים?) מהנרגילה.....
אני - אוקיי, בהצלחה רבה... הוא - להתראות מותק. (ככה זה היה נשמע, הזוי....)
הזווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייי חחחחחח לא מאמינה שהתקשרתי לחולה נפש הזה..... הרגשתי סוג של מראיינת ברדיו:) איזה יצורים! נראה שיש לו הרצאה מוכנה מראש.... רק שפשוט הפרעתי את מנוחת העישון שלו....
(כמובן שהתקשרתי מחסוי. רק זה חסר לי....)
נשלח ב-25/12/2012 22:24
ישובניקית, נתת לי פעם את האפשרות להתקשר אלייך כדי לבדוק אם אני מתקשרת מחסוי או לא?..
למה שלא יהיה כאן? טמבל כזה יש סיכוי גדול שהוא שורץ כאן, או לפחות צופה..