איך הייתם מגדירים את תרבות הנהיגה בעיר בני-ברק? בתור נהגים, האם אתם מרוצים מאופן נהיגתם של הנהגים בסמוך אליכם? מה הייתם משנים באופי הנהיגה של הנהג הבני-ברקי? האם הוא מקפיד לאותת? האם הוא חונה באופן שלא מסכן את הולכי הרגל או את משתמשי הדרך האחרים? איך אתם מתרשמים מנהיגתם של נהגי האוטובוסים? האם נהיגתם בטוחה ואחראית? האם הם מצייתים לתמרורים ולרמזורים? כל מה שיש לכם להוסיף בעניין ולהחכים אותנו, זה המקום. אנא שתפו אותנו!
תוקן על ידי קונטרול ב- 26/12/2012 21:26:10
נשלח ב-4/1/2013 12:24
מסנגד כתב:
דווקא קורה הרבה שנהגי משאיות נותנים לעקוף.
לא בבני ברק.. במיוחד נהגי הזבל שחוסמים בכיף בכל מקום וזמן.. גרררר!!!!!
נשלח ב-4/1/2013 07:34
מסנגד כתב:
אולי קרה לך, שנהג שרצה לחסום רחוב, ונתן לך לעבור לפני שהוא חוסם ???
כי לעמוד ברמזור/צומת באמצע נסיעה, ולתת לטור שלם של מכוניות לעבור - זה לא ראיתי
נשלח ב-3/1/2013 18:11
הלוואי שבישראל ינהגו ככה רק שיש בעיה קטנה והיא נקראת אגו וכל עוד קיים האגו הזה אף אחד לא מוותר לשני אפילו שזה מתבקש
נשלח ב-3/1/2013 15:19
נשלח ב-3/1/2013 07:12
מלכתדיגער כתב:
באירופה, נהג הגיע לכביש צר שיש מעבר רק לכלי רכב אחד ומולו הגיע גם רכב שרצה לעבור ומתוך נימוס הוא לא צפר לו, הוציא עיתון והתחיל לקרוא, לאחר כמה דקות הנהג השני דפק לו על החלון ואמר לו: שאתה מסיים לקרוא את העיתון אני ירצה גם
זה נימוס
יש שם גם פרמטר הטמטום - אבל גם פרמטר של שלווה. ואנחנו על החלק של השלווה והכבוד ההדדי באנו לדבר.
נזכרתי במעיישה שהיה...
נהגתי באירופה בכביש צר - דו נתיבי.
בקטע כלשהוא בכביש - בוצעו עבודות, ונתיב אחד נחסם לתנועה.
כדי למנוע בלגן, הם העמידו מערכת רמזור זמנית, לאפשר בכל פעם לצד אחר לעבור. וכך מצאתי את עצמי עומד בתור, כאשר לפני 2-3 מכוניות, ומשאית.
בעוד אני שוקל אם כשיהיה ירוק, כדאי לנסות עקוף את המכוניות והמשאית, עוד לפני שהם יתעוררו - כדי לא להיות מאחרי משאית. אני רואה שהרמזור הפך ירוק. ונהג המשאית האדיב פשוט המתין לכל המכוניות בטור (והיו עוד הרבה מאחורי) שיעקפו אותו. כי הוא ידע שאם הם לפניו, הם לא יעכבו אותו. ואילו הוא - יעכב גם יעכב...
איפה יש בישראל עוד נהג [משאית] כזה ???
נשלח ב-3/1/2013 05:51
נשלח ב-2/1/2013 21:34
מסנגד כתב:
לא. זה טימטום!!!
צריך להיות איפה שהוא משהו הגיוני באמצע...
כוונתך שהנהג הראשון היה צריך להביא לנהג השני רק את המוסף?
נשלח ב-2/1/2013 21:32
מלכתדיגער כתב:
באירופה, נהג הגיע לכביש צר שיש מעבר רק לכלי רכב אחד ומולו הגיע גם רכב שרצה לעבור ומתוך נימוס הוא לא צפר לו, הוציא עיתון והתחיל לקרוא, לאחר כמה דקות הנהג השני דפק לו על החלון ואמר לו: שאתה מסיים לקרוא את העיתון אני ירצה גם
זה נימוס
איזו שלוות נפש ואורך רוח יש להם שם. שנזכה לזה גם בארץ ישראל.
נשלח ב-2/1/2013 13:58
לא. זה טימטום!!!
צריך להיות איפה שהוא משהו הגיוני באמצע...
נשלח ב-2/1/2013 12:36
זה נימוס
נשלח ב-1/1/2013 23:41
אכן, זה ממש מטרד. איך האכיפה באזור?
נשלח ב-1/1/2013 23:27
כן. במיוחד אחרי שעשו שם את המפרץ של האוטובוסים...
נשלח ב-1/1/2013 23:22
מסנגד כתב:
גן ורשא.
דובק.
ר' עקיבא בקטע שבין הרב שך לסוקולוב.
ועוד הרבה מקומות
(ר' עקיבא בקטע שבין הרב שך לסוקולוב) סמוך לקניון רפאלי?
נשלח ב-1/1/2013 23:10
גן ורשא. דובק. ר' עקיבא בקטע שבין הרב שך לסוקולוב. ועוד הרבה מקומות
נשלח ב-1/1/2013 23:08
מסנגד כתב:
לדעתי חלק גדול מהבעיה זה שנהגים חונים באמצע הכביש ויוצאים לקניות בזמן שרכבם חוסם את התנועה
האם תוכל לציין מקומות מסויימים שבהם קיימת התופעה הנ"ל?