בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

חזן צעיר ומעורר השתאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2012 00:08 לינק ישיר 
חזן צעיר ומעורר השתאות

חברים יקרים סיפרה לי חברה ששמעה עליו שביקשה ממני שאחפש פה בפורום כאן ידעו להפנות אותי להקלטות. המדובר בחזן זמר צעיר בשם לייזר חרל"פ. ככל הנראה מדובר בבחור צעיר ברוך כשרונות עם עתיד מפותח מאוד. היכן ניתן לשמוע אותו, היכן הוא לומד. ואם יש לכם הקלטות או הסרטות ממנו אז בבקשה תעלו לכאן. אודה מראש לחברים שלא זכורה לי בקשה כאן בפורום שנענתה ריקם.  לאחר כמה דקות קיבלתי הודעה עם הלינק  הבא של החזן  http://youtu.be/Rc3CoCHpWbc נאמר לי שהוא בוגר בית הספר לחזנות בפתח תקווה. למרות שלא מדובר ביצירת חזנות רואים שמדובר בפרח חזנות עם עתיד שימו לב לקול הגבוה הפעמוני של הבחור הצעיר מאוד נהנתי מהי הסיבה שלא שומעים עליו יותר? מה עם הקונצרטים של אלי יפה הלא הוא תלמידו

תוקן על ידי מי_אמר_למי ב- 28/12/2012 00:37:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 16:51 לינק ישיר 

אני מתנצלת על פרסום הקליפ לא חשבתי שזה פורסם בטעות ואני כבר לא יכולה לתקן זאת.‏ ועם הסכמה של חברים כל כך מכובדים ובעלי ידע אני המאושרת שבאדם שדעתי כמותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 08:38 לינק ישיר 

מעניין!
כל אלו ששמם לייזר הם בחורים מאד מאד כש
רוניים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2012 21:41 לינק ישיר 

מסכים לחלוטין עם השבחים אודות החזן לייזר חרל"פ כשרון פנטסטי, שר מנגן כותב מלחין. בקיצ'ר לא מדובר בעוד מישהו...  גאוות בית הספר לחזנות
רק ידוע לי שלייזר לא אוהב שדברים שלו מסתובבים כרגע ברשת הוא גם לא קשור להעלאת הסרטון הנ"ל, שלדעתי אמנם משקף את קולו המיוחד אבל זה כאין וכאפס לעומת היכולות להם זכה
מדובר באמת בבחור מוכשר ואין ספק שעוד נשמע עליו בקדמת הבמה
לייזר בהצלחה
ויהודה מתגעגעים אליך ללימוד ולקולך כאן בארצנו החמה קמעה....
שבוע טוב ומבורך
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 29/12/2012 21:43:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2012 16:57 לינק ישיר 
אליעזר חרל"פ..חזן מבטן..

אליעזר חרל"פ..חזן מבטן..תלמידנו בבית הספר..יצא לי ללמד בכיתה ..הוא בחור מוכשר..קול טנור קטיפתי..מבצע קטעי חזנות פרפקטו..קולרטורה מושלמת..מוסיקאי ומוסיקלי..מנגן בכלים שונים..לא בטוח אם חזנות מקצועית היא אחת משאיפותיו..אבל בטוח שאם ירצה..יצליח בשאיפותיו..אהבתי את הקליף..זה מסחרי..וזה יתכן.."ווז דער פבליק וויל.."..מאחל לאליעזר רק הצלחות..איי"ה עוד נשמע עליו..וממנו. 
שבת שלום מניו יורק הקפואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2012 14:20 לינק ישיר 

שמעתי עליו מדובר באמת בחזן שווה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2012 14:10 לינק ישיר 

שלום לך גבירתי,
לצערי הקליפ לא שיקף כלום מיכולתו החזנית אם קיימת.
אם תוכלי בקשי ממקורותייך הקלטה של פרק חזנות.

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > חזן צעיר ומעורר השתאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext