בעקבות שיר(מדהים יש לציין) ששמעתי עלתה בי שאלה מעניינת...וגם כמובן בגלל השנה(האזרחית) החדשה האם קרה לכם שאמרתם או עשיתם איזה משהו שהתחרטתם עליו(בעיקרון בפגישות)? או שרציתם סגנון מסויים של אדם עם תכונות מסויימות או יופי מסויים ועם הזמן הבנתם שאתם רוצים דברים אחרים וחשבתם שאתם טיפשים על זה שהסתכלתם פעם על דברים מסויימים בצורה מסויימת והיום שיניתם לחלוטין את דעתכם? אז אם יכולתם לשנות משהו ממקרי העבר מה הייתם משנים? או לא עושים בפעם הבאה?
מקווה שבלי קשר לתאריך הלועזי היום אני מאחלת שנחיה את הרגע כאילו זה הרגע האחרון ונלמד מטעויות עבר שלנו ושל אחרים :)
נשלח ב-3/1/2013 01:29
הרבה מהאנשים אוהבים להתנסות, או יותר נכון -צריכים להתנסות. לא סביר שהיינו טובים יותר אם לא היינו מתנסים וגם טועים.
אין חכם כבעל הנסיון וגם אם הוא היה טעות.
נשלח ב-3/1/2013 00:55
רבעצען כתב:
אשכרה מסובב הסיבות
נשלח ב-2/1/2013 20:00
אשכרה מסובב הסיבות
נשלח ב-2/1/2013 19:57
אני לא חושב שאת צריכה להתחרט עם החלטות שקיבלת בחיים גם אם הם לא נראות לך היום.
אם לא היתה הסיבה הזו אז היתה סיבה אחרת שמסובב הסיבות היה מסובב...
נשלח ב-2/1/2013 19:28
מתמזגת את מרגישה לפעמים שאנחנו שמים יותר מדי דגש נגיד על מראה חיצוני בתור בחורות צעירות ואז אחרי כמה שנים שאנחנו מבינות שזה לא כזה חשוב כי בסופו של דבר אנחנו חיות עם בן אדם ולא עם איזה ציור קיר ואז אומרות לעצמנו על איזה שטויות הורדנו פעם?!
ושלא היינו עושים אותה טעות היום... חבל!
נשלח ב-2/1/2013 18:55
די88 כתב:
בעקבות שיר(מדהים יש לציין) ששמעתי עלתה בי שאלה מעניינת...וגם כמובן בגלל השנה(האזרחית) החדשה
האם קרה לכם שאמרתם או עשיתם איזה משהו שהתחרטתם עליו(בעיקרון בפגישות)?
או שרציתם סגנון מסויים של אדם עם תכונות מסויימות או יופי מסויים ועם הזמן הבנתם שאתם רוצים דברים אחרים
וחשבתם שאתם טיפשים על זה שהסתכלתם פעם על דברים מסויימים בצורה מסויימת והיום שיניתם לחלוטין את דעתכם?
אז אם יכולתם לשנות משהו ממקרי העבר מה הייתם משנים? או לא עושים בפעם הבאה?
מקווה שבלי קשר לתאריך הלועזי היום אני מאחלת שנחיה את הרגע כאילו זה הרגע האחרון ונלמד מטעויות עבר שלנו ושל אחרים :)
כן. אני פעם פגשתי בחור והפריע לי שהוא לא היה גבוה. ושהוא לא היה דתי מלידה
אבל עכשיו אני מבינה שזו טעות.
הוא היה בחור ממש חמוד חיצונית וגם עם אופי לעניין שהיה יכול להתאים לי...
נשלח ב-2/1/2013 18:16
מה השיר?
נשלח ב-2/1/2013 15:58
חייכנית770 כתב:
בס"ד אכן טעויות בונות ומכשלות רק אם לא חוזרים עליהן....הבעיה שאני חוזרת עליהן...
מחשלות*
נשלח ב-2/1/2013 14:58
בס"ד אכן טעויות בונות ומכשלות רק אם לא חוזרים עליהן....הבעיה שאני חוזרת עליהן...
נשלח ב-2/1/2013 14:52
מי אמר? אולי דווקא הטעויות בנו אותנו?
נשלח ב-2/1/2013 14:47
היינו הרבה יותר טובים
נשלח ב-2/1/2013 14:38
אם לא היינו עושים את הטעויות של העבר לא היינו איפה שאנחנו היום...
נשלח ב-2/1/2013 11:58
רומז כתב:
רשעים מלאים חרטות כרימון. צדיקים גם מתחרטים לפעמים - ועושים משהו בעקבות זה, אבל לא חיים את העבר.
מה זה קשור??? זה עניין של התבגרות והסתכלות שונה על החיים... אף אחד לא חי את העבר אלא מסתכל על העבר ולומד לעתיד...
נשלח ב-2/1/2013 11:44
רומז כתב:
רשעים מלאים חרטות כרימון. צדיקים גם מתחרטים לפעמים - ועושים משהו בעקבות זה, אבל לא חיים את העבר.
נשלח ב-2/1/2013 11:41