בית פורומים אגודה אחת

נפתלי בנט של החרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2013 00:01 לינק ישיר 
נפתלי בנט של החרדים?

מה סוד הצלחתו של נפתלי בנט,והאם ניתן להעביר את סוד זה גם למפלגות החרדיות?.

יש דמיון בנקודת הפתיחה בין המצב של שתי הקבוצות,גם הציבור דתי לאומי הינו ציבור ענק שלא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו בדמות מפלגה גדולה משלו, וגם הציבור החרדי הינו ציבור ענק שלא מצליח לממש את הפוטנציאל שלו כמפלגה שתשקף את הכוח האמיתי שלה?.

השאלה, האם ניתן להעתיק את סוד ההצלחה של הציבור הדתי לאומי גם לציבור החרדי?.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2013 17:00 לינק ישיר 

http://tomerpersico.com/2013/01/20/srugims_elections/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2013 16:54 לינק ישיר 

כבר לא נעים לי להראות כזה משוגע על נפתלי בנט, אני לא מצביע הבית היהודי, אבל יש מה ללמוד מהיהודי הזה.

אחד מהכשרונות שלו, זה ההופעה בתקשורת, הוא עונה כל כך טוב לשאלות, לדעתי, מי שרוצה לדעת איך לענות ולהתבטא היטב בתקשורת, הייתי ממליץ לצפות בראיונות איתו ולנסות לנתח את השיטות שלו.

מעבר לזה שהוא עונה טוב, ויודע איך להתחמק מהבורות שמנסים להציב לפניו, הוא מצליח לדבר בלי שיסתמו לו את הפה, הרבה פעמים אנשי ימין לא מצליחים להתבטא בתקשורת, מבחינת הזמן שנותנים להם, מנסים לקטוע אותם, ולא נותנים להם אפשרות לדבר, אותו גם מנסים לקטוע, אבל הוא מצליח לדבר, הוא תופס הכי הרבה זמן מסך, כשהוא מתראיין ביחד עם כמה, וגם בראיון אחד על אחד, זה משהו מדהים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2013 18:04 לינק ישיר 

בהודעה הקודמת הבאתי קישור לחוברת שלו על אקזיט.

בעמוד 55 שם הוא כותב מה ניתן ללמוד מבנימין נתניהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2013 18:03 לינק ישיר 

http://www.haaretz.co.il/hasite/images/exit-bennett.pdf

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2013 10:15 לינק ישיר 

יש לו פוטנציאל טוב מאוד להיות ראש ממשלה.

בהרבה דברים הוא מזכיר את בנימין נתניהו.

עתידו לפניו, ומי שרוצה ללמוד איך להצליח בהצלחה בישום המטרות שהוא קובע לעצמו, יש לו מה ללמוד ממנו.

ראיתי בחוברת שהוא הוציא בעניני כלכלה, איך לפתח מיזם סטארט אפ, שהוא כותב על ביבי, איך הוא הצליח להשיג את המטרות שלו, זה מעניין לקרוא את זה, זה לקח טוב לכל אדם, בכל מטרה שהוא מציב לעצמו בחייו, איך לבצע את זה.

אנסה בהמשך להעלות את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 14:41 לינק ישיר 

מתכתב, ראיתי מודעות כולנו חרדים ל..., אז כנראה שלגבי הבחירות כולם חרדים.

אוי לה לאגודת ישראל, אם כל מי שמחובר לאינטרנט לא חסום לא יצביע לה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 14:35 לינק ישיר 

קסת כתב:

שתיהם דוברים מוכשרים, כריזמטים, מדברים בהגיון וביושר, יודעים לדבר בצורה יפה, אבל זה לבד לא מספיק, יש עוד נקודה, שמשפיעה מאוד, וזה המראה החיצוני.

אני מקווה שעל אף היות הפורום פורום חרדי ניתן לומר כאן את הדברים האלה.

שמעתי פעם, שהיה סקר שבקרב הנשים יש לבנימין נתניהו אחוזי תמיכה גבוהים יותר עקב מראהו החיצוני הנאה.

אז הנוסחה של הבית היהודי היא כזאת, על משקל, אברהם מגייר את האנשים ושרה מגיירת את הנשים, אז כאן זה הפוך, נפתלי בנט מביא את הנשים החילוניות, ואיילת שקד מביאה את הגברים החילוניים.

האמת, שזה גם משפיע בקרב הציבור הדתי, ובשקט ניתן לומר שאולי גם על הציבור החרדי, שכנראה יעניק להבית היהודי קולות רבים.
.

הזוי
כל עוד אין להם אינטרנט 
ואם יש הוא חסום
ואם לא חסום אז הוא לא חרדי

אין להם סיכוי לראות את המועמדת כך שזה לא משפיע וכל מה שכתבת על הציבור החרדי הזוי ביותר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 11:20 לינק ישיר 

לשטריימל גבוה ובעקישע צבעונית אין השפעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2013 21:50 לינק ישיר 

אני חושב שמטבע ההצלחה של הבית היהודי מורכבת משני צדדים, בצד אחד כתוב נפתלי בנט, ובצד השני איילת שקד.

שתיהם דוברים מוכשרים, כריזמטים, מדברים בהגיון וביושר, יודעים לדבר בצורה יפה, אבל זה לבד לא מספיק, יש עוד נקודה, שמשפיעה מאוד, וזה המראה החיצוני.

אני מקווה שעל אף היות הפורום פורום חרדי ניתן לומר כאן את הדברים האלה.

שמעתי פעם, שהיה סקר שבקרב הנשים יש לבנימין נתניהו אחוזי תמיכה גבוהים יותר עקב מראהו החיצוני הנאה.

אז הנוסחה של הבית היהודי היא כזאת, על משקל, אברהם מגייר את האנשים ושרה מגיירת את הנשים, אז כאן זה הפוך, נפתלי בנט מביא את הנשים החילוניות, ואיילת שקד מביאה את הגברים החילוניים.

האמת, שזה גם משפיע בקרב הציבור הדתי, ובשקט ניתן לומר שאולי גם על הציבור החרדי, שכנראה יעניק להבית היהודי קולות רבים.

נהנתי לקרוא ראיון עם אילת שקד, שהמראיין שואל אותה, האם היא חושבת שלמראה החיצוני שלה יש השפעה, והיא בכנות, בלי למרוח, אומרת, כי אכן לא ניתן להתעלם שיש לנתון זה השפעה על הציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2013 08:01 לינק ישיר 

עדיף להמתין לסקר האמיתי. תוצאות הקלפי הן לא בהזמנה מחברת סקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2013 01:17 לינק ישיר 

ראיתי סקר שרוב התומכים במפלגת הבית היהודי הם ציבור שאיננו דתי, זה אומר שההצלחה הגדולה של בנט היא לאו דוקא בקרב הציבור הדתי אלא בקרב כלל הציבור הישראלי, מסתבר אם כן שאגודת ישראל לא תוכל לנסות להעתיק הצלחה זו, כי אין סיכוי שציבור גדול חילוני ירגיש  מחובר למפלגה חרדית המסמלת בעיניהם יהדות קיצונית, דבר שהם מתנגדים לו מכל וכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2013 05:49 לינק ישיר 

איני בטוח שההבדלים בין בנט לסטרוק גדולים יותר מההבדל בין מקלב לאייכלר. יותר סביר שבניהם של הזוג הראשון ינשאו זע"ז מאשר של הזוג השני.אלא שהראשונים הפנימו שהפיצול פוגע בהם כי ראו שבוחריהם נוטשים. הרבנים החרדים בינתיים אינם רואים.
עוד נקודה -  אין הבדלי אינטרסים כלכליים משמעותיים בין סטרוק לבנט, אבל אצל החרדים כל נציג פועל כלכלית למגזרו המצומצם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2013 22:06 לינק ישיר 

ויש עוד הבדל
אם צפוני כמו בנט הולך ביחד עם אורית סטרוק, הווי אומר שיש מוכנות לשמוע ולא רק לשחק בשאלה מי חזק יותר, או מי גדול יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2013 20:31 לינק ישיר 

שנוי כזה יעבוד רק כאשר הרבנים יבינו שהמשכת השיטה הנוכחית פושטת את הרגל ומבריחה מספיק מצביעים. בקיצור - רק כשהצבור יצביע ברגליים נגדם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2013 17:15 לינק ישיר 

אגב, אני לא רואה טעם לקיים את הדיון פה במקום מת.
קסת, אם יש לך אישור כתיבה בפורום בח"ח, אני מציע להעביר לשם את הדיון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > נפתלי בנט של החרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext