אני בדיוק חוזר מחתונה של בן דוד שלי.אותו בן דוד נשא לאישה את אחת מקרובותיי מצד אימי, לא ארחיב ביותר מדי פרטים. אבל גם משפחת החתן וגם משפחת הכלה קשורים אליי, או במילים אחרות, אלו האנשים שאמורים להיות בע"ה גם אצלי בחתונה.. כמובן בנוסף למשפחת הכלה שתהיה בע"ה..
בהרבה חתונות שאני נמצא, ובעיקר היום בגלל הסיבה שציינתי, עוברת לי מחשבה כזאת של יאללה מת להתחתן כבר, להראות את הכלה שלי לכל המשפחה, לכל הדודים, הדודות, להכיר לה את האנשים הקרובים לי באמת(כמובן רק מה שבגדר הצניעות ושמותר ע"פ ההלכה). ובמיוחד היום, שראיתי שם את כל המשפחה שמחים בשמחתו, וכולם כמו תמיד עם ה"בקרוב אצלך"... "בקיץ תורך" וכו'... יותר ויותר העלה בי את הרצון להגיע ליום המיוחל.
היה לי חשוב משום מה לשתף אתכם בהרגשה הזאת שעוברת לי כמעט בכל חתונה, ולשאול אם גם אתם מרגישים את אותה הרגשה. שכאילו העיקר להתחתן כבר, אפילו מספיק רק עם בחור\ה נורמלי\ת וזהו, לא יותר מדי.. רק להגיע ליום הזה...
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 07/01/2013 01:11:30
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 07/01/2013 01:12:03
נשלח ב-7/1/2013 20:42
אמן! תודההה!!! ובקרוב גם אצלך ואצל כולכם..
נשלח ב-7/1/2013 18:42
מזל טוב על הבן דוד:) בקרוב אצלך מהר! אבל, כשזה יקרה תיהיה בע"ה כזה מאושר, שכבר לא יהיה אכפת לך משום דבר אחר. בשמחה שלך תיהיה מושלמת מהזכיה ולא יענין אותך אם להציג אותה למישהו, לספר שסגרת וכו'..
נשלח ב-7/1/2013 15:59
ה_ספרדי כתב:
ברור שמכירים....לכן...אני מחכה שאתבגר קצת ואבין שזה לא נכון...כי אם אני אתחתן עם מישו רק בגלל ש... להראות לכולם שעשיתי את זה...עברנו...ניהייתי הילדה הגדולה... הראתי לכולם את חתיכי העולמי....כולם שיבחו\ראו\התלהבוואז....החיים האמיתיים מתחילים...ילדים...משפחה...עבודה....פרנסה....חשמל....מים....ארנונה....טיטולים....יחס תמידי לבעל...לילדים...אוכל.ניקיון.חשבונות.אחריות.התחשבות.סבלנות אין קץ......לחשוב שיש בעל שצריך להתחשב קודם ברצונותיו מרצונותיי...שותף לחיים....לכל החיים....אז פשוט....לוקחים את הזמן....כי חתונה...זה לא פיקניק....ואהבה ממבט ראשון....זה גרושין ממבט שני....אז...\סמינר\שכנים\חברה\צומי.... שיחכו בצד....זה יבוא....אבל בזמן הנכון.....כולם מתחתנים בסוף....ואז...כשזה יקרה.....זה יהיה הנאה נצחית...לא רק לחודש הראשון.....מילה שלי....אתה תתגעגע לימים האלו......תהנה מהחיים.!!!
חחח ברור שבסופו של דבר זה כמו שהצגת את זה. אחרת כבר רבים היו ממזמן מתחתנים, אבל סתם לעורר על הנקודה הזו שתמיד מחלחלת בחתונות, של אוף מתי כבר אני, מת כבר לסגור
בע"ה!
עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה
או...
שאין לך כוח לחכות כלכך הרבה.....
נשלח ב-7/1/2013 15:48
chanel_19 כתב:
ברור שמכירים....לכן...אני מחכה שאתבגר קצת ואבין שזה לא נכון...כי אם אני אתחתן עם מישו רק בגלל ש... להראות לכולם שעשיתי את זה...עברנו...ניהייתי הילדה הגדולה... הראתי לכולם את חתיכי העולמי....כולם שיבחו\ראו\התלהבוואז....החיים האמיתיים מתחילים...ילדים...משפחה...עבודה....פרנסה....חשמל....מים....ארנונה....טיטולים....יחס תמידי לבעל...לילדים...אוכל.ניקיון.חשבונות.אחריות.התחשבות.סבלנות אין קץ......לחשוב שיש בעל שצריך להתחשב קודם ברצונותיו מרצונותיי...שותף לחיים....לכל החיים....אז פשוט....לוקחים את הזמן....כי חתונה...זה לא פיקניק....ואהבה ממבט ראשון....זה גרושין ממבט שני....אז...\סמינר\שכנים\חברה\צומי.... שיחכו בצד....זה יבוא....אבל בזמן הנכון.....כולם מתחתנים בסוף....ואז...כשזה יקרה.....זה יהיה הנאה נצחית...לא רק לחודש הראשון.....מילה שלי....אתה תתגעגע לימים האלו......תהנה מהחיים.!!!
חחח ברור שבסופו של דבר זה כמו שהצגת את זה. אחרת כבר רבים היו ממזמן מתחתנים, אבל סתם לעורר על הנקודה הזו שתמיד מחלחלת בחתונות, של אוף מתי כבר אני, מת כבר לסגור
בע"ה!
נשלח ב-7/1/2013 15:37
משהמצליח כתב:
לא מבין כל העולם לא נורמלי?
להזכירכם נורמלי זה הרוב מי שלא מהרוב הוא הלא נורמלי.
אז אני לא נורמאלית.... כפרעלי...
נשלח ב-7/1/2013 15:35
ברור שמכירים.... לכן...אני מחכה שאתבגר קצת ואבין שזה לא נכון... כי אם אני אתחתן עם מישו רק בגלל ש... להראות לכולם שעשיתי את זה... עברנו...ניהייתי הילדה הגדולה... הראתי לכולם את חתיכי העולמי....כולם שיבחו\ראו\התלהבו
ואז....
החיים האמיתיים מתחילים...
ילדים...
משפחה...
עבודה....
פרנסה....
חשמל....
מים....
ארנונה....
טיטולים....
יחס תמידי לבעל...לילדים...
אוכל.ניקיון.חשבונות.אחריות.התחשבות.סבלנות אין קץ......
לחשוב שיש בעל שצריך להתחשב קודם ברצונותיו מרצונותיי...
שותף לחיים....לכל החיים....
אז פשוט....לוקחים את הזמן....
כי חתונה...זה לא פיקניק....
ואהבה ממבט ראשון....זה גרושין ממבט שני....
אז...\סמינר\שכנים\חברה\צומי.... שיחכו בצד....
זה יבוא....אבל בזמן הנכון.....כולם מתחתנים בסוף....
ואז...כשזה יקרה.....זה יהיה הנאה נצחית...לא רק לחודש הראשון.....
מילה שלי....אתה תתגעגע לימים האלו......תהנה מהחיים.!!!
נשלח ב-7/1/2013 11:05
הפוך, אתם הנורמלים, אבל אנחנו הרוב.. כך דברי מלכת אנגליה לחוסים בבי"ח פסיכיאטרי..