| נשלח ב-7/1/2013 09:46 |
|
| |
מתלבטת אם להצביע ש"ס או לאמנון יצחק
הוא זה שהחזיר אותי בתשובה אז אני די חייבת לו משהו... מה אתם אומרים?
----------------------------------------------------------
אבחון דידקטי | פסיכולוג
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2013 17:10 |
|
| |
את יכולה להצביע לחד"ש באותה מידה, הרי תמר גודזנסקי אחראית ללא מעט חוקים שהטיבו למשפחות חרדיות ולאימהות.
את יכולה להצביע רעמ תעל שהרי בזכותם יש בידול בין הערבים ליהודים וכך נמנעת התבוללות גדולה מאוד.
את יכולה גם להצביע לרבי אמנון ולחכות שיוזיל לך את מחיר הלחם לשקל - על הדרך את יכולה גם להצביע לג'יי אר טולקין או לשר הטבעות, שלושתם עסוקים במדע בדיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 18:58 |
|
| |
ש"ס מחללים שם שמים 1. משמיצים את גדול מחזירי התשובה בדורנו, ועל מה? על זה שפתח מפלגה, איפה שמענו שיש איסור בתורה לפתוח מפלגה?
2. תשדיר הבחירות שלהם מלא שחץ ותועבה בצורה רדודה ביותר, מחטיאים את הרבים להסתכל בתמונות פרוצות ביותר.
ואני חושב שהסיבה השניה שאמרתי מעידה על הסיבה הראשונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 23:03 |
|
| |
רבו מביאו לחיי עולם הבא לכן את מחוייבת אליו .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 06:16 |
|
| |
אמנון יצחק, כנס רגע ותענה! כבוד הרב שואג בקול ניחר לא לו - כיצד זה חרצו את דינו ברבים ולא ירדו כביכול ללשכתו לשאול אותו אישית על פשר מעשיו, כבוד הרב בא בטענה מן ההלכה האומרת: "שמוע בין אחיכם" וכו'... עומדים אנו ומשתאים, מתי כבוד הרב בעצמו קיים את ההלכה הזו כנדרש, כאשר זה מגיע לצאת במלחמת קודש נגד אחרים?האם כבוד הרב זימן אליו את הזמרים החסידיים או פנה אליהם לשמוע מה יש להם לומר בטרם יצא במלחמת חורמה נגדם??? האם כבוד הרב פנה או ירד לבקש לשמוע את דברם של הרב משה יוסף שליט"א, את הרבנית יהודית יוסף תחי' ו/או את באי ביתו של מרן הרב עובדיה שליט"א, לפני שהוא יצא נגדם חוצץ ברבים והכפיש את שמם בנבזות כל מיקרופון אפשרי??? האם לפתע פתאום התנדפה לו ההלכה של "שמוע בין אחיכם" כבלון פורח???
2) כבוד הרב, בתחילה התעקש להפגין את דביקותו הגדולה במרן הגאון הרב שטיינמן שליט"א ובהליכותיו והוראותיו, עד כדי תמיכה להקים מפלגה ולרוץ עוד יותר (כלשונו), למרות שכעת התברר לכל כי הרב שטיינמן שליט"א מעולם לא תמך בצעד שכזה, ואנחנו שאלה בפינו: אם אכן כל כך חשובה לו לכבוד הרב דעתו של הרב שטיינמן, אם כל כך הוא מעריך את הגאון הצדיק הזה, הכיצד לא ילמד ולו קמעא מהנהגותיו והליכותיו הצנועים??? האם אי פעם שמע כבוד הרב את הרב שטיינמן מקלל ומגדף יהודי כלשהו??? האם פעם שמע כבוד הרב את הרב שטיינמן חורץ דין מוות לאי מישהו ואפילו לגוי??? האם הרב שטיינמן (שבגילוי נאות יש לו קצת יותר הערצה והערכה כגדול בישראל מכבוד הרב) נוסע ברכב גרמני מפואר? האם הוא חי בפנטהאוז מפואר? האם הוא פעם צופה באינטרנט? האם הוא פעם הלך לערכאות? האם הוא מכשיר לעצמו את האייפון? האם הוא אי פעם נסע בלימוזינות ומסוקים ברחבי העולם כדי להרשים מישהו או שהוא יושב מרותק לגמרא ולא פסק פומיה מגירסה - בדירה דלה ופשוטה בפינת רחוב חזון איש? הישתמש כבוד הרב בכבודו של הרב שטיינמן, רק במה שנוח ומתחשק לו? היעלה על הדעת?
3) כבוד הרב מנגן בהרצאותיו השכם והערב ופורט על נימי הפסוקים "צדק צדק תרדוף" ו"בצדק תשפוט עמיתך", מעניין עד מפליא, כיצד זה מתיר לעצמו הרב בהליכתו העקבית לערכאות ולבתי משפט נגד יהודים במקום ללכת לדין תורה, האם לא ידוע לו הרש"י הראשון בפרשת משפטים: "לפניהם ולא לפני גוים, ואפילו ידעת בדין אחד שהם דנין אותו כדיני ישראל, אל תביאהו בערכאות שלהם, שהמביא דיני ישראל לפני גוים מחלל את השם ומייקר שם עבודה זרה להחשיבה, שנאמר (דברים לב לא) כי לא כצורנו צורם ואויבינו פלילים, כשאויבינו פלילים זהו עדות לעלוי יראתם"???
4) בהמשך ובנוסף להנ"ל, עשרות מהעובדים שלו בעבר מספרים כי כבוד הרב נשאר חייב להם עשרות אלפי שקלים, שעד עצם היום הזה נמנע מלשלם להם מתירוצים שונים ומשונים, האם נעלם מלפניו הפסוק: "ביומו תתן שכרו ולא תעשוק שכר שכיר"??? מדוע כאשר חלק מהעובדים שלו לשעבר פנו לערכאות בטענה שלא שילם להם את כספם, קילל אותם קללות נמרצות ואיים עליהם שלא יעשו זאת, בעוד הוא עצמו מתיר לעצמו באופן חופשי להלך אימים בתביעות בערכאות נגד רבים אחרים?
5) כבוד הרב, טוען כי הרב שטיינמן אף התיר לו להשתמש במכשיר האייפון (למרות דעתם הברורה של כל גדולי ישראל) וגם זה לצורך החזרה בתשובה, אנשים שעבדו אצלו מספרים על ישיבתו של הרב בצמוד לאינטרנט שעות רבות וכמו כן גם למסך הטמבלוויזיה (כלשונו) בכדי להתעדכן כמובן מה נאמר בתשקורת, וגם זה כמובן לצורכי הפעילות בהחזרה בתשובה, הכיצד כבוד הרב מסביר את הדוגמה האישית כרב בישראל (כפי שהוא דורש בנחישות שיקראו לו), וכי מעניין עד פליאה הוא, הכיצד לכולם הוא מטיף מוסר ומוציא לעז על הזמרים החסידיים (ועל מי לא), אך רק לו עצמו יש את כל ההיתרים לעשות ככל הישר בעיניו???
6) כבוד הרב טוען כי הוא מוכרח לנסוע ברכב גרמני מפואר כדוגמת הב. מ. וו. או אאודי יוקרתי לכל הפחות, רק משום שהוא לא רוצה להיתקע בדרכים בדרך להרצאותיו, וכי באמת ראוי לרב בישראל שמנהל ארגון שחי ונתמך על תרומות של עם ישראל העניים ופשוטי עמך (שרתומים אצלו בהוראות קבע קבועים), לנסוע ברכבים מפוארים מנקרי עיניים??? וכי למשל, רכב מאזדה החדישה ביותר או אפילו רכב ביואיק החדש והמתקדם ביותר לא מספיק טוב עבורו??? כיצד אם בכלל, יכול אדם שחי בתנאי לוקסוס כאלה לבוא ולייצג את העם ולמכור להם לחם בשקל? האם יש בכלל לאדם מדושן עונג שכזה רגישות או הבנה לעני והרעב?
7) כבוד הרב, זעק וליגלג במשך שנים על התקשורת בישראל וקרא להם "תשקורת" ובצדק, אך כיצד זה הפך לפתע עורו והפך ליקיר התשקורת? איך לפתע פתאום רץ מערוץ טלוויזיה אחד למשנהו והתראיין במגוון ערוצי התשקורת ללא בוז, חת ומורא???
אם היה אדם ישר באמת...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 16:33 |
|
| |
לדעתי, תצביעי לו. מה בדיוק את חייבת לש"ס? הם מבזים בצורה הכי שפלה את הרב שלך. לי במקומך לא היתה התלבטות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 01:08 |
|
| |
עם כל הכבוד אני אין לי שום דבר עם אמנון רק הבחירות האלה הכניסו אותי לעניין וסקרנו אותי חזק. וזה מה שאני יכול לומר בבירור אחרי כל מה שחקרתי שהכח של אמנון זה .שהוא הולך עם האמת עד הסוף בלי טיוחים. וזה מה שאני רואה אצל כל המגיבים על אמנון שהם בכלל לא מכירים אותו ולא יודעים אותו ומגיבים בתמימות מתוך זעם או משהו אחר, שחושבים שמתעסקים כאן עם ילד קטן. וזה מה שאני רואה ושומע אחרי דיבורים עם כמה נאמנים שאף נאמן של אמנון לא קונה את הסיפורים ואת הטענות. א, מפני שאמנון הגיב על זה בצורה הנכונה והמגיב אפילו לא יודע שהוא ענה עליהם בצורה הטובה ביותר. ב, או שהתגובה שטותית למדי להתייחס עליה, ומה שנשאר לומר חברה תתבגרו, ערב טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 02:18 |
|
| |
רק פז - הרב אמנון יצחק
את אמת התורה זכית בזכות הרב אמנון יצחק וכך זכית גם ב-פז התורה ובזיו השכינה . פז = ר"ת פה זכיתי . לכן הצביעי פז
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 02:25 |
|
| |
עם ישראל בצער
מעניין הןא שהרב עובדיה בצער והוא לא סולח אבל אתם יודעים על מה? אני אספר לכם הוא בצער על שמונעים מאנשי ש"ס להמשיך לגזול את הכסף שגזלו עד עכשיו וששה משרי ש"ס ישבו בכלא על מעשיהם הנפשעים וכל ש"ס והוא בראשם אומרים שהם צדיקים והחזירו את הגנב הראשי שהיה להם לעמוד שוב בראשם . כשהקב"ה שלח את המלאכים לספר לאברהם על שהוא הופך את סדום ועמורה עמד אברהם לבקש רחמים על הגויים האלה וניסה למצוא שם צדיקים . ואילו הרב עובדיה משמיץ מקלל ומנבל את פיו על עם ישראל על הרב אמנון יצחק ותורת ישראל ועל החוזרים בתשובה שחזרו בתשובה בגלל הרב אמנון יצחק, על הבית היהודי ועל רבניהם ועל תלמידיהם ועל חייליהם שהם הם החיילים השומרים עליו ועל כל עם ישראל ומקריבים את נפשם כדי להגן עליו ועל כל משפחתו שלא משרתים בצה"ל וחיים על חשבון נפשם ודמם השפוך של חיילי צה"ל הקדושים שהם תומכי המפד"ל לשעבר והבית היהודי היום וגם עמך ישראל שלא כל כך שומרים על המצוות מתוך חוסר ידיעה . ומה עם לא לדבר לשון הרע בכלל ועל עם ישראל בפרט , ומה עם לקיים את המצווה " נצור לשונך מרע ושפתייך מדבר מרמה " ומה אם לא להיות כמו רבי יצחק מברדיציב סנגורם של ישראל , ומה עם הילכות לשון הרע כדברי החפץ חיים , וכו' וכו' האם הרב עובדיה לא יודע ומכיר את תורת ישראל ומצוותיה ??? האם הרב עובדיה לא זוכר את חיבוריו וההלכות שחיבר כדי לקרב את עמך ישראל לאבינו שבשמים בנושא לשון הרע ,והוצאת שם רע על עם ישראל ??? הלסדום היינו ולעמורה דמינו ???? וכי אין 10 צדיקים בבית היהודי או אולי בעם ישראל שהרב מנבל את פיו ולשונו על עם ישראל ???? ועוד בפרהסיה לפני כל עם ישראל וכול העולם ??? ומה יגידו הגויים אם רבם של ישראל , מרן , גדול הדור של ישראל זה מה שהוא חושב על ישראל מה תלינו עלינו ??? אבל כבר אמר הנביא " כי השוחד יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים" כן כן הרב עובדיה בצער על כסף !!!!!!!!!!!!!! וכל עם ישראל בצער על שזהו רבם של ישראל!!!!!!!!!!!!!!! בושה וחרפה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 12:33 |
|
| |
לאמנון ותומכיו,
הפסדתם!!! אין יותר לחם בשקל, מקסימום סמים בשקל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 01:20 |
|
| |
אז כדאי שתפנים. הרב אמנון יצחק כאן בשביל להשאר , בפרט בערים בהם הוא קיבל כמות נכבדה של קולות, כמו אלעד, ראש העין ורחובות ועוד. ואתם תמשיכו לכתוב שטויות נגדו
|
|
|
|
|