| נשלח ב-11/1/2013 11:50 |
|
| |
סלחו לי שאני מתערב אבל גם לדעתי הפורום מאוד יבש ואין כאן חווית כתיבה וזה הדיון הכי פורה בחודשים האחרונים בכל שבת בארץ ישראל בלבד יש ארועים בכל שבוע יש קונצרט או אירוע חזנות, וזה בישראל שתדעו בארה"ב יש מאות ארועים שלא יודעים עליהם כאן בפורום. וגם בארץ יש קונצרטים יש שבת שירה יש קונצרט לפני יש קונצרט בבית האופרה עם הלפגוט יש מלא ארועים חזנות2000 כתב כאן את מה שאני ועוד רבים חושבים וצריך לעשות משהו כמובן שהאשמה היא על החברים בפורום שפשוט לא כותבים
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 22:47 |
|
| |
אינני מבין על מה הבהלה, הפורום חי וקיים, הפורום משמש כבמה איכותית על הנעשה, לא הרגשתי לאחרונה ירידה בכמות ובטח לא באיכות,, האירועים בשטח מצטמצמים, קונצרטים מתמעטים, ואפילו בית הכנסת הגדול בירושלים מצמצם את החזנים המחליפים מחוסר יכולות כלכליות,, וכן, גם על החזנות המצב הכלכלי השפיע,, ולך שרגא פייבל הנכבד, הקם מפלגה לחובבי החזנות כשבראש המצע שלה עומדת התחייבות לתקצוב אירועי חזנות, אולי ממך תבוא הישועה והפורום יתמלא במאות אשכולות על קונצרטים ושבתות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 21:00 |
|
| |
שלום לכולם
לעניות דעתי אחת הסיבות המרכזיות היא חיבורם של רוב הציבור החרדי ובפרט בתים עם ילדים לאינטרנט כשר שאומנם מאפשר כניסה לפורום הנכבד אך לא ליוטיוב ולשאר האתרים לשיתוף קבצים.
אם תפתר בעיה זו לדעתי תהיה תחיה מסוימת לפורום.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 18:45 |
|
| |
דווקא יש הרבה ארועים קונצרטים שבתות ואזכרות!! מה שנכתב בפורום הוא מחצית,מהארועים שהיו!!!! אני לא יודע בבירור מה הסיבה אולי בגלל שכותבים נמאס להם לכתוב או בגלל סיבה אמיתית שלחשו לי באוזן שלא כל הארועים של כל ההפקות יכולים לקבל במה בפורום(!!!!'''' אני מקבל על עצמי לכתוב יותר בכל יוןם להעלות הסרטות והקלטות כדי לעורר את הפורום!! מ י ל ה ש ם א ל י ! ! ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 13:58 |
|
| |
לטעמי הפורום כעת מעניין יותר מאשר לפני חצי שנה.
אבל בהחלט מתגעגע לימים עברו, אפילו חמש שנים אחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 11:58 |
|
| |
מתוך וויקיפדיה:
אחת ממשמעויותיה הנפוצות של המילה פורום מקוון כיום היא אתר אינטרנט או חלק בו, המשמש לקיום דיונים בנושאים מוגדרים או כלליים. גולשים רשאים לכתוב הודעה בפורום, כהודעה שפותחת דיון בנושא חדש או כתגובה להודעה קיימת. הפורום המקוון הוא אחד המאפיינים המובהקים של תרבות האינטרנט. מתקיימים בהם דיונים ערים, בהשתתפות עשרות ואפילו מאות משתתפים, שכל אחד מהם תורם לדיון המתפתח בפורום. הפורומים היום הם התפתחות של קבוצת דיון שהייתה קיימת באינטרנט עוד בימי רשת ה-Usenet.
לעתים פורומים גורמים למשתתפים בהם להסיר את מעטה האנונימיות ולפתח קשרים בין-אישיים, פורומים אלו מתפתחים לקהילה וירטואלית. יש משהו בהגדרה הנ"ל שעדיין מתאים למה שקורה כאן? הק' מעניש
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 08:52 |
|
| |
כעת מבין מדוע אין מחר יוכ"ק . . .
הפורום כנראה כבר אמר את הוידוי ושמע ישראל ביוכ"ק האחרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 08:49 |
|
| |
הסיבה היא פשוטה. א)אירועי חזנות הולכים ומתמעטים בכמות בפרט ובאיכות בכלל. ב) הרבה דיוני חזנות וכדומה עברו מזמן, וכולם יודעים, ואין מה לחדש. ג) חזנים חדשים לבקרים מתווספים לתחום, ואין להם לאן ולמי לפנות. ועוד הרבה סיבות שגרמו לאנשים להיכנס לפורום, ורק להביט בו מהצד. (אגב, אני בימים האחרונים חשבתי כמוך).
|
|
|
|
|