פנחס הומינר: אני דואג לאינטרס הדיגלאי יותר מלאגודת ישראל
נשלח ב-14/1/2013 22:07
אתה שוב מתעטל. אף אחד לא ישאל. אבל כל אחד רטאה!!!! בעינים את הדברים.
נשלח ב-14/1/2013 13:39
אגב מתנס מהות לא שייך לליטאים? תבדוק כמה עלה התקציב שלהם בתקופה האחרונה ולקראת השנה החדשה.
נשלח ב-14/1/2013 13:39
אתה חושב שאפשר לפתור כל בעיה? בטח שלא בפחות מארבע שנים. האם ידעת אגב שלאחד ממבני החינוך החרדיים הליטאים הוצע מעבר למבנה חדש ומחודש ובשל שיקולים ליטאים צרים הדבר לא יצא לפועל? בסמינר קרעטשניף לומדות הרבה יותר מ12 בנות בכיתה והסמינר אגב אושר עוד בתקופת שוקי פורר הרבה לפני שהומינר היה במועצה. דברים כאלה לוקחים שנים רבות. בפועל, תבדקו בבקשה עם מנהלי מוסדות החינוך הליטאים ותופתעו לגלות שהם קיבלו הרבה הרבה יותר בקדנציה האחרונה מאשר בזמן כהונת שטאובר. להרב הומינר יש חלק מרכזי בכך. אז תפסיקו להיות כפי שהורגלתם כפויי טובה ותתחילו להכיר טובה פעם אחת
נשלח ב-14/1/2013 11:51
אך שנינו וכל העיר רואים בעיני בשר . ב4 שנים האחרונות היכל זרח. נמצא בבנין מט ליפול. ולא זוכה למקום. כולל בר שאול .לא מצליח לסיים את אישורי הבניה מול הבנין בבילו 2 חיידר הבאר נמצא בפיצוץ אוכליסין פי שנים מהרגיל. ואליו בסוף רחוב ההגנה קם סמינר חדש עם12 בנות בכיתה בלבד. קמים מבנים ליד החיידר. קם היכל חדש.
ואני לא רוצה להמשיך מפני קדושות המועד.
אז בבקשה טול קורה מבין עיניך ואדרבה תחכים אותי במה שאני לא יודעת. תודה
נשלח ב-14/1/2013 11:47
שנינו לא יודעים מה קורה במסדרנות העריה ומי מעביר תקצבים בחשאי לזה או לאחר
נשלח ב-14/1/2013 11:16
ענית תשובה עניינית מאד, מקודם טענתם שהרב הומינר לא דאג אפילו גרם אחד לטובת הליטאים ופתאום מודה במקצת.. לא נורא. כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ לתועלת כל הקהילה החרדית וכלל הציבור ברחובות. וכל אחד שפעם פנה לעזרה להרב הומינר יודע טוב מאד שהוא מהיחידים שבאמת מקדמים דברים ואפילו לאנשים שהם כפויי טובה אכזריים
נשלח ב-14/1/2013 11:11
כנראה שאתה צודק הרי אם תלמוד תורה הבאר יפנה לנציג מרצ. הוא בודאי לא יזכה לחיבוק. כי הם רוצים שנלנד ליבה.
ברור שהנציג החרדי הוא זה שידאג להם.
האמת אני חובת בשביל מה דגלהתורה צריכים את הכאב ראש הזה. הרי בין כך דואגים להם
. שיבנה בית העם למען הכולל ברחובות.
נשלח ב-14/1/2013 10:54
ותשאלו את ת"ת הבאר מה הם קיבלו בתקופה האחרונה מהעירייה מה שהם לא זכו מעולם אף פעם משום נציג דגל התורה. בבקשה תרימו את הכפפה ותבדקו פעם אחת ולשם שינוי בהוגנות
נשלח ב-14/1/2013 10:53
אני מוכן שכל אחד מכם יעשה ניסיון ולמי שיש בעיה פרטית מול העירייה שיפנה לרב הומינר ויהיה מוכן אח"כ לבוא ולהודות בשמו מה היה בטיפול.
נשלח ב-14/1/2013 10:51
אתם מוזמנים לדבר עם הרב אזרד ולבדוק עם כל תלמודי התורה בעיר מי עזר להם במשך כל השנים, וכן הוא לא צריך להתבייש הוא עזר גם לחסידות קרעטשניף. וזה כמובן חוץ מעזרה פרטית לאינספור אנשים פרטיים שפונים אליו, וכן גם מהליטאים. אם תהיה אובייקטיבי ובלי פוליטיקות תראה את האמת. וחוץ מזה מי דאג שיעלו תקציבי התמיכות והמענקים שמהם נהנים כל העמותות בעיר? ומי דאג שיעלו תקציב של עשרות אלפי שקלים למתנס מהות של הליטאים ויד לשבים ותנופה וכן גם עטרת משה?
נשלח ב-14/1/2013 10:23
נכון לא שמתי לב. הומינר דאג לסמינר. עבור כל תושבי העיר
הוא דאג למתנס.עבור כל תושבי העיר
הוא דאג לבנית גנים(אני לא ממש יודעת מה זה המבנה הזה ברחוב ההגנה לפני החיידר) עבור כל תושבי העיר. הוא דאג גם להיכל הגדול מאחורה עבור כל תושבי העיר. אבל למה לכל הרחובות הכל נמצא באזור רחוב ההגנה קרית דוד????? אה למה זה המקום הכי קרוב לכללללל תושבי העיר?????
נשלח ב-14/1/2013 00:01
רבותי הענין ברור מי שלא מקיים הסכם אין לו חלק בעסקונה .
נשלח ב-13/1/2013 18:49
בלי קשר לזה פנחס הומינר באמת דואג לכל המגזרים, ובהחלט גם לליטאים שמשמיצים אותו כל כך. אתם מוזמנים לדבר עם מנהלי מוסדות החינוך הבאר ועוד ולשאול מי באמת דאג להם בשנים האחרונות
נשלח ב-13/1/2013 18:47
אני הייתי בכנס והדבר לא היה ולא נברא... זה גם לא יכול להיות כי הם כולם הגיעו אחרי שהכנס כבר נפתח. הראשון שהגיע היה מאיר פרוש ואח"כ בסוף הגיע גם מוזס והם בכלל לא ישבו עם הומינר בנפרד. הדבר הכי פשוט יהיה פשוט לשאול את פרוש הומינר ומוזס ולגלות כי הסיפור מצוץ מהאצבע. כנראה שיש מי שאין לו מה להגיד ומנסה בכל מחיר לנסות להמציא דברים.
נשלח ב-13/1/2013 12:22
ודבר נוסף הציבור הליטאי הצביע כאיש אחד למען הרשימה המאוחדת ובודאי שלא לבית היהודי