בית פורומים חרדים רחובות

פנחס הומינר: אני דואג לאינטרס הדיגלאי יותר מלאגודת ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2013 11:11 לינק ישיר 

כנראה שאתה צודק הרי אם תלמוד תורה הבאר יפנה לנציג מרצ. הוא בודאי לא יזכה לחיבוק. כי הם רוצים שנלנד ליבה. ברור שהנציג החרדי הוא זה שידאג להם. האמת אני חובת בשביל מה דגלהתורה צריכים את הכאב ראש הזה. הרי בין כך דואגים להם . שיבנה בית העם למען הכולל ברחובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 11:16 לינק ישיר 

ענית תשובה עניינית מאד, מקודם טענתם שהרב הומינר לא דאג אפילו גרם אחד לטובת הליטאים ופתאום מודה במקצת.. לא נורא. כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ לתועלת כל הקהילה החרדית וכלל הציבור ברחובות. וכל אחד שפעם פנה לעזרה להרב הומינר יודע טוב מאד שהוא מהיחידים שבאמת מקדמים דברים ואפילו לאנשים שהם כפויי טובה אכזריים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 11:47 לינק ישיר 

שנינו לא יודעים מה קורה במסדרנות העריה ומי מעביר תקצבים בחשאי לזה או לאחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 11:51 לינק ישיר 

אך שנינו וכל העיר רואים בעיני בשר . ב4 שנים האחרונות היכל זרח. נמצא בבנין מט ליפול. ולא זוכה למקום. כולל בר שאול .לא מצליח לסיים את אישורי הבניה מול הבנין בבילו 2 חיידר הבאר נמצא בפיצוץ אוכליסין פי שנים מהרגיל. ואליו בסוף רחוב ההגנה קם סמינר חדש עם12 בנות בכיתה בלבד. קמים מבנים ליד החיידר. קם היכל חדש. ואני לא רוצה להמשיך מפני קדושות המועד. אז בבקשה טול קורה מבין עיניך ואדרבה תחכים אותי במה שאני לא יודעת. תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 13:39 לינק ישיר 

אתה חושב שאפשר לפתור כל בעיה? בטח שלא בפחות מארבע שנים. האם ידעת אגב שלאחד ממבני החינוך החרדיים הליטאים הוצע מעבר למבנה חדש ומחודש ובשל שיקולים ליטאים צרים הדבר לא יצא לפועל?
בסמינר קרעטשניף לומדות הרבה יותר מ12 בנות בכיתה והסמינר אגב אושר עוד בתקופת שוקי פורר הרבה לפני שהומינר היה במועצה. דברים כאלה לוקחים שנים רבות.
בפועל, תבדקו בבקשה עם מנהלי מוסדות החינוך הליטאים ותופתעו לגלות שהם קיבלו הרבה הרבה יותר בקדנציה האחרונה מאשר בזמן כהונת שטאובר. להרב הומינר יש חלק מרכזי בכך.
אז תפסיקו להיות כפי שהורגלתם כפויי טובה ותתחילו להכיר טובה פעם אחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 13:39 לינק ישיר 

אגב מתנס מהות לא שייך לליטאים? תבדוק כמה עלה התקציב שלהם בתקופה האחרונה ולקראת השנה החדשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 22:07 לינק ישיר 

אתה שוב מתעטל. אף אחד לא ישאל. אבל כל אחד רטאה!!!! בעינים את הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > פנחס הומינר: אני דואג לאינטרס הדיגלאי יותר מלאגודת ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.