בית פורומים אגודה אחת

את זה שיפיצו בחדרים ובישיבות, לקראת הבחירות זה מאוחר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2013 20:38 לינק ישיר 
את זה שיפיצו בחדרים ובישיבות, לקראת הבחירות זה מאוחר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2013 23:08 לינק ישיר 

גם במקום ממנו הגיע יהודים ובו הוא מתגורר לא נתנו כלים להתפרנס, אבל לפחות נתנו לגיטימציה לחיות בלי לקבל צדקה, מה שלא נותנים במקומות אחרים.

יהודים, יכול להיות שיש סיבות טובות להכל, אבל העוול הוא גדול מדי בכדי שיהיה אפשר לשתוק עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2013 09:25 לינק ישיר 

יהודים

אני חושב שהמקום שממנו הגעת וששם אתה נמצא אינו משקף את החרדיות הרגילה כפי שהשתרשה בבני ברק, שהיא החרדיות השולטת היום בכיפה, אני לא בטוח, אני רק משער.

לכן אתה רואה את הדברים בזוית אחרת.

אבל בחינוך החרדי הרגיל, זה אכן כפי שכתוב במודעה, נעזוב את האמרו לי הבטיחו לי וכו', אבל אכן, גידלו דור שאיננו יכול לעמוד על רגליו מבלי להיות נתמך, מבלי להיות מסכן, כי נתמך זה מסכן, כמבואר בגמ', על מי שנזקק לחסדיו של אחר.

וכמו כן, בקשר ללימודי בגרות ואקדמיה, זה נכון מאוד,זה תהליך קשה מאוד לאדם נשוי עם משפחה ללמוד לימודים אקדמיים, כולל לימודי בגרות, שמנסים לדחוס במהירות חומר רב בזמן קצר, מבלי להבין שלמוח יש תהליך של הסתגלות למושגים, וקליטה של דברים.

וכל המסלולים של לימודי בגרות מהירים בשעות לא שעות, שכאילו ניתן ללמוד בכולל ולהשלים את זה בערבים וביום שישי, זה שקר גדול, אולי אפשר להיות במוסד הקרוי כולל, אבל ללמוד באמת בכולל לא הולך ביחד עם לימודי בגרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2013 01:20 לינק ישיר 

אתה צודק, לא אני הפצתי את המסמך.
בהחלט ראוי לבצע סקר מדוייק ולהעביר לבחורים בגיל 14 ושוב בגיל 18 כך שידעו להיכן הם הולכים.
מכיוון שאני כעת רואה זאת כצופה מן הצד, אולי ראוי שסקר כזה יערך על ידי המדינה שלה יש את הנתונים ויש לה אינטרס להילחם בעוני.
נ.ב. רק בתקווה שאח"כ המחנכים ומובילי ההשקפה לא יטענו שהסקר לא הביא בחשבון את ההון השחור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2013 01:09 לינק ישיר 

להפיץ מסמך עם מידע שקרי?

אפשר בהחלט להפיץ מידע אמיתי של נתונים - על כמות ההצלחות בבגרויות ולימודי מקצוע, ולא שאני יודע מה הנתונים ומשום מה די ברור לי שגם לך אין נתונים בדוקים, ומשכך אתה שולף מהמותן בדיוק כמו המחנך שלך ששלף מהמותן.

מידע בדוק ואמיתי הוא בהחלט מוצר חשוב לציבור. אך טענות "הבטיחו לי", "אמרו לי", "עשו לי", נובעות מגישה שלדעתי צריך לחסל בציבור. אף אחד לא הבטיח דבר, וכדי לקבל החלטה מושכלת צריך לבדוק ולחקור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2013 21:52 לינק ישיר 

מתי אתה טועה.
למדתי בבית ספר של החינוך העצמאי. המחנך צחק שם על מי שהולך לישיבה תיכונית וסיפרו שאף אחד לא יתעניין בבגרות כנרצה לצאת לעבוד (זה היה לפני 31 שנה).
האוירה תמיד בישיבה הייתה לספר כמה קל להשלים וכמה טיפשים החילונים והמזרוחניקים שמבזבזים שנים על לימודים שניתן להשלים בשנה.

אבל גם אם לא הבטיחו, זה מסמך שיש להביא לידיעת כל ילד חרדי בגיל 14 ובטח ובטח בגיל 18. 

לשמחתי אני שאלתי שאלות מוקדם והצלחתי להחלץ מחיי עוני בזמן, אולם חברי שלא זכו, בחלקם, כיום מסתובבים מגמ"ח לגמ"ח ומקללים את מי שדחף אותם לחיים אלו. ועם 6 ילידים + כבר אי אפשר לעשות כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2013 21:38 לינק ישיר 

שטויות. אף אחד לא הבטיח דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > את זה שיפיצו בחדרים ובישיבות, לקראת הבחירות זה מאוחר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext