לפני כמה שנים נפגשתי עם בחור מצויין, כלבבי והיתה פגישה נחמדה מאד. אני רציתי להמשיך והוא לא.
אחרי שנתיים, שדכנית אחרת, ניסתה להחזיר את זה ושנינו הסכמנו.. נפגשנו פעם אחת נוספת וזהו..
היה חבל לי שזה לא המשיך, למרות שאני יודעת שהכל משמים, אבל די חיבבתי אותו והיה על מה לדבר.. הוא משום מה לא רצה ולא אמר את סיבתו..
בחודשיים האחרונים, יש שדכן שרוצה לנסעות להחזיר את ההצעה וביקש ממני רשות לדבר איתו.
אני מתלבטת.
מצד אחד, הייתי רוצה לצאת אתו שוב, כי הוא באמת היה בסדר ומצאתי בו הרבה הרבה דברים שרציתי.
מצד שני, אני כבר מפחדת ששוב הסיפור יחזור על עצמו, ניפגש ושוב הוא יגיד לא ואין לי כבר כח לאכזבות חוזרות ונישנות...
מה הייתם עושים במקומי???
נ.ב. יצא לי, לא מזמן לשוחח עליו עם חבר שלו שמכיר אותי ואותו חבר אמר לי, שלבחור הזה יש איזשהו קטע, שהוא לא החלטי וכל פעם נפגש עם בחורות ושום דבר לא מתקדם אצלו..
תרי, אין מצב שבחור הססן, ימשיך להתלבט גם אם יש צד שאולי הוא מעוניין? (חחח כמה מילות של ספיקות...=)
נשלח ב-17/1/2013 11:55
תרי_זוזי כתב:
יש לחוש לדבריו של החבר,אנשים לא יציבים הם בעתיים.ומי יודע איך יתנהגו אחר הנישואין.
בתור בחור מבוגר והססן, אני לא רואה מקום לחשש. זה מסוג הדברים שאומרים כדי שתרגישי טוב.
מצד שני, בתור בחור שכזה, אני מייעץ לך לעזוב את העניין. אם הוא היה מעוניין, זה היה נמשך ליותר מפגישה אחת.
למה להסס, או שכן או שלא.
נשלח ב-17/1/2013 00:53
alieel כתב:
יש לחוש לדבריו של החבר,אנשים לא יציבים הם בעתיים.ומי יודע איך יתנהגו אחר הנישואין.
בתור בחור מבוגר והססן, אני לא רואה מקום לחשש. זה מסוג הדברים שאומרים כדי שתרגישי טוב.
מצד שני, בתור בחור שכזה, אני מייעץ לך לעזוב את העניין. אם הוא היה מעוניין, זה היה נמשך ליותר מפגישה אחת.
נשלח ב-17/1/2013 00:27
בדיוק
נשלח ב-17/1/2013 00:21
אם יש ספק רק בגלל החוסר בהצעות, אז אין ספק.
נשלח ב-17/1/2013 00:18
*ברוך השם.
נשלח ב-17/1/2013 00:17
ברוך הדם ויש כעת הצעות אחרות, כך שזה פתר לי את הספיקות.
נשלח ב-16/1/2013 19:37
לא ללכת על זה!
נשלח ב-16/1/2013 14:54
אחת_חדשה כתב:
חח נקודה, יש לי תחושה שאני מכירה את החבר. או שזה לא כ"כ כ"כ שכיח...
...רגע אחד את עולה מעלה מעלה ורגע אחר את צונחת בנפילה כואבת...
נשלח ב-16/1/2013 11:27
חח נקודה, יש לי תחושה שאני מכירה את החבר. או שזה לא כ"כ כ"כ שכיח...
נשלח ב-15/1/2013 23:37
נקודהלמחשב כתב:
במילים אחרות, את בלב שלך רוצה, את חוששת שאולי את זה כן "האחד" שלך, אבל את פשוט מפחדת מהאכזבה, מהשלילה שאולי תבוא וכל התחושות לוואי הנלוות.
למען האמת, זה מובן בהחלט ובפרט שבטח יש שיאמרו לך שאל תרדפי אחרי גברים, ואם הוא רוצה אז הוא יודע את הכתובת. אך מצד שני אף אם נניח והם צודקים עדיין את זו שתמיד תחיי בתחושת פספוס, בתחושה שאולי את מפסידה, אולי לא עשית נכון.. ואני חושב שזה לא שווה את זה.
לדעתי, עדיף לך לנסות ולתת לזה צ'אנס (כמובן אחרי שבררת היטב שבאמת יש לזה צ'אנס ולא סתם איזה משחק חוזר) מאשר שתחיי עם שלל התחושות הלא נעימות, בפרט שאת בעומק לבך כן רוצה.
ואגב, היה לי חבר שנפגש עם בחורה וירד ובפעם השלישית שההצעה עלתה שוב הם התארסו, וסה היה כמעט שנתיים מהפעם הראדונה שהם נפגשו..! כך שתרגישי טוב, את בחברה טובה..
בהצלחה.
בדיוק!!
נשלח ב-15/1/2013 23:33
במילים אחרות, את בלב שלך רוצה, את חוששת שאולי את זה כן "האחד" שלך, אבל את פשוט מפחדת מהאכזבה, מהשלילה שאולי תבוא וכל התחושות לוואי הנלוות.
למען האמת, זה מובן בהחלט ובפרט שבטח יש שיאמרו לך שאל תרדפי אחרי גברים, ואם הוא רוצה אז הוא יודע את הכתובת. אך מצד שני אף אם נניח והם צודקים עדיין את זו שתמיד תחיי בתחושת פספוס, בתחושה שאולי את מפסידה, אולי לא עשית נכון.. ואני חושב שזה לא שווה את זה.
לדעתי, עדיף לך לנסות ולתת לזה צ'אנס (כמובן אחרי שבררת היטב שבאמת יש לזה צ'אנס ולא סתם איזה משחק חוזר) מאשר שתחיי עם שלל התחושות הלא נעימות, בפרט שאת בעומק לבך כן רוצה.
ואגב, היה לי חבר שנפגש עם בחורה וירד ובפעם השלישית שההצעה עלתה שוב הם התארסו, וסה היה כמעט שנתיים מהפעם הראדונה שהם נפגשו..! כך שתרגישי טוב, את בחברה טובה..
בהצלחה.
נשלח ב-15/1/2013 23:26
אם לא אכפת לך לקחת בחשבון שאולי תשארו רק 'ידידים' לכי על זה...