| נשלח ב-18/1/2013 04:51 |
|
| |
בחירות
תגידו, הצבעה בבחירות, יש בזה היבט פסיכולוגי ?
למשל, מישהו שמרגיש מחובר למצע של אחת המפלגות שלא ברור אם יעברו את אחוז החסימה, והוא שומע את הקולות שאומרים שהוא סתם עלול לבזבז את הקול שלו לטמיון, זה יהיה נכון לומר שמההיבט הנפשי הפסיכולוגי כדאי שילך עם בחירת הלב שלו כדי שירגיש שלם עם עצמו, בלי קשר לאפקטיביות של ההצבעה שלו, או שזה סתם שטויות, כי הוא ירגיש שלם עם עצמו כשהוא ידע שעשו משהו עם הקול שלו ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2013 17:41 |
|
| |
גם אני הרגשתי טוב להצביע.. ונראה לי שאכן, יש כיף מסויים בידיעה שהקול שלך הלך למפלגה שעברה ונכנסה פנימה. או אכזבה למי שהצביע למי שלא נכנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2013 11:56 |
|
| |
כל פעם שיש לנו אפשרות להשפיע ולא משנה על מה או כמה,זה נותן הרגשה טובה זה טבע האדם ההרגשה שאני שווה ויש לי מה לומר,ובפרט בבחירות שיש גם עניין של השליחות לקיים דברי חכמים ולהחזיק את התורה אני חושב שכל קול קובע,וכל מי שהצביע השפיע,גם על כמות המספרית וגם על המורל אני קצת צריך לתקן את דברי,אני מצביע בגלל הוראת הרבנים והייתי עושה כן גם אם אישית הייתי חושב אחרת רק שזה היה לי יותר קל,משום שאת גפני ומקלב אני מכיר והם עזרו לי באופן אישי לא פעם,כך שישלי הכרת הטוב
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2013 10:12 |
|
| |
אני מעדיפה לקוות שהקול שלי לא שווה ;) כמו תצמה, מצביעה אך ורק למען "ככל אשר יורוך" ובפירוש לא עבור מפלגה או אדם כלשהו......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 22:22 |
|
| |
בסוף הלכתי להצביע ובתוכי תחושה מוזרה ומפתיעה שהקול שלי שווה משהו. מרגישים שווים כשאתם בוחרים או בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 12:43 |
|
| |
ההצבעה היא לא למפלגות אלא לגדולי ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 20:18 |
|
| |
אישית, הבחירות יוצרות בי כזה גועל, הילדים שלי רבים בהרבה יותר רמה ממה שקורה שם. המון חוסר אמון אני חשה, וסלידה, ובוז. מרגיש לי שאם לא אצביע יהיה בזה קריאת תיגר על המערכת המלוכלכת הזו. ואני יודעת שקולי בודד וחלוש למדי...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 17:46 |
|
| |
נראה לי שזה תלוי כל אחד וההרגשה שלו יש שחשוב לו להצביע לפי מצפונו גם אם הקול ילך לפח ויש שחשוב להם להשפיע,וכשקולם הולך לפח מבחינתם הם לא עשו כלום
|
|
|
|
|