| נשלח ב-21/1/2013 08:28 |
|
| |
בנט אומר לא לחרדים וכן ללפיד.
בערוץ 2 פורסם אמש שבנט סירב להצעות וגישושים מצד המפלגות החרדיות להקמת גוש שיעלה דרישות משותפות בכניסה לקואליציה, ולעומת זאת הוא קרוב לסיכום כזה עם יאיר לפיד.
השאלה אם זה אומר שהוא הולך להתנקם בציבור החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 16:35 |
|
| |
כרגיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 16:51 |
|
| |
ברוכמן לא צריך סיבות כמו שמזרוחניק לא צריך סיבות הוא שונא, הסיבות באות אחר כך . וגן השותפות הלא מכובדת בחדירה לפיתרון היחיד לדיור שהיה לחרדים בחריש, כשראש המנהל הוא בנצי ליברמן הדת"ל, ועמותת אמנה בראש העותרים נגד החרדים .אין ספק שהראו לנו על שותפות גורל בינינו . אח"כ הם יגיעו לבכות על התנתקות שאיננו שותפים למחאה בה . ולפני שצועקים, אין לי ענין להכנס לויכוח מה אחוז האחריות שלהם . מבחינת רצון להזיק חברה ציבורית נחשבת כמו אמנה, עשתה את המקסימום שיכלה במבחינתה, ובנצי ליברמן כנ"ל .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 15:12 |
|
| |
רוכמן, אני לא מבינה אותך בנט ואורבך שונאים חרדים לא רק שסניקים ( גם אנחנו לא אוהבים ת'שחורים) אבל מה עשינו (הלבנים) להם ? בגלל שהגברים אצלנו לובשים שחורים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:30 |
|
| |
ואם הוא שונא אז מה. קנינו את זה ביושר. תלונות תפנו לרב עובדיה שעבד קשה כדי שישנאו אותנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:23 |
|
| |
| מסך_מגע כתב: |  | גם בנט וגם אורי אורבך וחבורת המפדל שם - שונאים חרדים !
|
|
והחרדים הרי אוהבים מאוד את בנט והבית היהודי.... תמיהה אמיתית היא, מדוע הם שונאים ולא מחזירים אהבה. נראה לי שאכנס למרן, אולי הוא יודע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 14:02 |
|
| |
בנושא גיוס למשל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 10:47 |
|
| |
גם בנט וגם אורי אורבך וחבורת המפדל שם - שונאים חרדים !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 08:52 |
|
| |
הוא לא הולך להתנקם בציבור החרדי כי הציבור החרדי לא יצא נגדו,
הגישה שלו לחרדים די דומה לנתניהו,
אני לא רואה הבדל גדול ביניהם,
הבדל קיים אצל חלק מאנשי מפלגתו - זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 08:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 08:47 |
|
| |
להתנקם? על מה?
חוץ מזה, איזה נושאים משותפים שעומדים על הפרק יש לבית היהודי וללפיד או למפלגות החרדיות כדי להתנות כניסה לקואליציה?
|
|
|
|
|