זה לא היה סוד, יודעים מזה כבר תקופה אבל עתה ערב בחירות מי מחפש מחלוקת שתקלקל ותבריח קולות לכן מתעלמים מהרבה פרשיות
כותב שורות אלו מתעלם כרגע מכמה פרשיות סוערות בגור, מה שהולך בין הרבנים, סיפור שהוא מן העסיסיים ביותר, ומה קורה עם בריאות הרבי ומה הוא מתכנן, אנו מדלגים על כל אלה עד לאחר הבחירות בשביל לסייע במערכה שבעיני כל כך חשובה, אני מוותר על הרבה למען הענין, הלואי שגור יעשו את החצי והיינו מגיעים ל-7 מנדטים לפחות
אבל הפרשה התפוצצה היום ואין עוד טעם להעלימה או יותר נכון לדחותה לאחר הבחירות. היום דיבר ברדיו הפרשן הפוליטי יעקב ריבלין והוא אמר כי ההפסד בחריש הוא בגלל גורמים פנימיים בתוך הציבור החרדי שבגלל צרות עין עשו הכל להפיל את העמותות. הם עבדו יחד עם העותרים נתנו להם את החומר שהביא להפסד, וכשנשאל למי כוונתו הוא אמר לחסידי ברקת והשבת
ידיעה כזו אוטומטית זוכה מיד לתפוצה באתרים בפורומים ובוואצאפים תוך דקות הם הגיעו לשם, אבל ראו איזה פלא לאחר שעה קלה בלבד הם נמחקו כלא היו, הבעלים הממונים לא לקחו סיכון לא רצו להתחיל עם גור ומחקו את החומר
וכואב לי עליהם, אני יודע כי אתם עובדים קשה זקוקים לכסף שלהם, אבל האם אבדה הבושה? כאשר הדברים כבר יצאו לאוויר העולם כולם יודעים מזה, העלמת הדברים מזיק יותר למוחקים מאשר לחסידי גור, מפני שהציבור כבר יודע, אז איזה טעם יש במחיקת הדברים זה רק מחשיד יותר
אז כאן ניתן לכם על קצה המלזג, מהיום הראשון כשבענין היו מעורבים מאיר פרוש ומרדכי קרליץ, חרקו שיניים גורמים בגור, ואלו ביקשו לעקור את הכל, מהרגע הראשון זלזלו בענין וכשראו כי הענין מתקדם וכי הולך לצאת מזה משהו, הם התייצבו לימין שונאי ישראל סיפקו להם כל מה שהיו צריכים בשביל להכשיל, וכשפסלו את העמותות, הראשונים למהר ולפרסם בשמחה כי הם נפסלו, היו 'המודיע'
כן, הם קלטו כי הם בצרה תפסו אותם ואת מעשיהם ואנו בערב בחירות אז הם מיהרו להתנצל דבר שלא קרה בהיסטוריה של 'המודיע' שהם יתנצלו. הפעם עשו זאת מפני שהיו מאשימים אותם במעשה חמור, הם אלו שהרסו ושברו לכל כך הרבה יהודים חרדים אם הסיכוי לקנות דירה במחיר זול
כן, האוייבים של החרדים אינם החילונים ואף לא הרפורמים או הגויים אלא המכונים חרדים הם היום מסוכנים ביותר, איש את רעהו חיים בלעו זה מצבו ועל אלה אני בוכיה
יש בנושא הזה הרבה פרטים ואי"ה אחרי הבחירות נרחיב בהן