בית פורומים א חרדים ספרדים

צןונזר עקב כתיבה בלתי ראויה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2013 02:05 לינק ישיר 
צןונזר עקב כתיבה בלתי ראויה

צונזר עקב כתיבה בלתי ראויה

תוקן על ידי ac22 ב- 22/01/2013 17:46:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2013 01:17 לינק ישיר 

הרב אמנון יצחק כאן בשביל להשאר , בפרט בערים בהם הוא קיבל כמות נכבדה של קולות, כמו אלעד, ראש העין ורחובות ועוד. ואתם תמשיכו לכתוב שטויות נגדו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 12:36 לינק ישיר 

לאמנון ותומכיו,

הפסדתם!!!
אין יותר לחם בשקל, מקסימום סמים בשקל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 08:32 לינק ישיר 

דברי בלע אייזין???? אמת דברתי !!!!!!!! הכול ציטוטים של הרב עובדיה!!!!!! וחובה עלי למחות!!!!!!!!! הוא אמר עלי שאני גוי כי אני לא בוחר ש"ס אני יכול להוכיח שמוצאי יהודי 1000 שנה אחורה כל כול רבניה של משפחתי .אני שומר תורה ומצוות וכל משפחתי שומרי תורה ומצוות . הוא אמר על 85% מעם ישראל שהם גויים על כול רבני הבית היהודי ועמך ישראל על הרב אמנון יצחק רבני תימן ובני תימן . האם הציטוט שאברהם אבינו ניסה להגן על סדום ולמצוא 10 צדיקים זה דברי בלע?? האם ההלכה לנצור את לשוניינו מרע ושפתינו מדבר מרמה זה דברי בלע?? האם הלכות לשון הרע של החפץ חיים ושל הרב עובדיה עצמו בספריו הם דברי בלע??? והכול על מה רק להשיג עוד כמה קולות בקלפי ואם לא ש"ס כולם גויים??? האם זאת התורה שהוא לימד אותך ח"ו האם אתה יודע תורה בכלל????? אני לא מוכן לסלוח ולמחול לאף אחד ויהיה זה מי שיהיה שיפגע בי ובהורי ובכול משפחתי על לא עוול בכפינו !!!!. ואמרתי את דברי בשיא העדינות!!!!!! ואין לך מושג כמה נפשי רותחת לא רק על עצמי ומשפחתי ועל כלל עם ישראל !!! אלה בעיקר על הרב עובדיה שירד לשפל כזה בעבור חופן שקלים!!!!!!!!!!!! ונפשי לא תתקרר עד שהרב יחזור בו מדברי הבלע עלי ועל עם ישראל !!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 07:33 לינק ישיר 

בושה לראות דברי בלע נגד אחר מגדולי ישראל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2013 02:18 לינק ישיר 

משהו תגובה לעניין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > צןונזר עקב כתיבה בלתי ראויה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext