בית פורומים חרדים רחובות

נתונים על ההשפעה הציבורית בעיר של דגל ושל קרטשניף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2013 12:54 לינק ישיר 
נתונים על ההשפעה הציבורית בעיר של דגל ושל קרטשניף

להצלחה אבות רבים ובתקופה הקרובה נשמע פה בלי סוף דיבורים על מי שאחראי על הגידול המרשים של יהדות התורה בעיר.
עוד קודם שניכנס לפילוח קלפיות אני מעונין להתיחס לנושא ההשפעה החרדית הציבורית שתרמה ליהדות התורה כ-250 קולות שנספרו בכל חלקי העיר.

חסידות קרטשניף מתהדרת בשלושה דגלים מרכזיים א. השפעת הרב'ה שליט"א על משפחות הרחוקות מיהדות. ב. פעילות הרב הומינר בעירית רחובות. ג. ארגוני החסד ובראשם ארגון "לשבוע מטובך".

דגל התורה מניפה את אותם דגלים למעט נושא ההשפעה בעיריה שם כידוע מצבם עגום.

ועתה לנתונים:
בנושא החינוך התורני מסורתי, לקרטשניף אין השפעה כלל ורוב הבנים והבנות מהמשפחות התורניות והמסורתיות שגרות באושיות ושעריים ובכל חלקי העיר לומדים במוסדות השיכים לזרם הליטאי או שנמצאים תחת ניהול ליטאי (גני רשת הגנים, בית יעקב, נתיבות משה, שובו, הרא"ם).

לגבי ארגוני החסד מבלי לזלזל בפעילות המבורכת של ארגון "לשבוע מטובך" אבל צריך לשים דברים בפורפרציות, ארגוני החסד הגדולים בעיר הם "נתיב החסד" "עזר מציון" "יד שרה" "טוב וחסד" וכולם כולם בהנהלה של הציבור הליטאי.

גם בענין קירוב הרחוקים אמנם הרב'ה שליט"א משפיע על משפחות ומקרב אותם, אבל הארגון המרכזי והפעיל ביותר בעיר הוא ארגון "לב לאחים" שמעבר לקירוב עצמו מספק מענה מושלם לכל המשפחות של בעלי התשובה, החל בגני ילדים ובתי ספר וכלה בכולל יום שלם ובשיערי תורה מסביב לשעון בכל חלקי העיר, והארגון נמצא בניהול ליטאי, על זאת יש להוסיף את פעילותו הברוכה בקירוב רחוקים של רב העיר הרב שמחה קוק שליט"א שגם הוא כידוע ליטאי.

לגבי הטענה שהרב הומינר פועל בעיריה עבור מגזרים שונים וע"י כך מוסיף קולות ליהדות התורה, מעמידים הליטאים נתון חד, הרב ויס נציג דגל התורה מנהל את ביה"ס הרא"ם שלומדים בו כ400 תלמידים ממשפחות ספרדיות תורניות, והשפעתו עליהם היא פי כמה וכמה מאשר אי אלו פעולות שהרב הומינר עושה עבור מגזרים אלו.

לאור נתונים חד משמעיים אלו ניתן לקבוע ללא ספק כי לכל הפחות 75% מהקולות באזורים הלא חרדים שייכים לדגל התורה.

לגבי פילוח הקלפיות באזורים החרדיים תבוא הודעה נפרדת כאן בפורום הנכבד בקרוב אי"ה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 09:49 לינק ישיר 

אני מאמינה שהנתונים הם (לא מידיעה אלא מה שנראה לי) 1500קולות של דגל התורה הרב שטיימן. והשאר של החידים באופן כללי. כולל ויזניץ גור*2 כולל חבד. זה השאר .לדגל התורה יש בלוק יציב של 1500

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2013 03:52 לינק ישיר 

dubis ידידי
גם אם תחזור ותכתוב את המס' 1200 קולות לחסידים תחת כל עץ רענן זה לא יהפוך את זה לנכון.
אם יש לך נתונים אתה מוזמן לשתף אותנו ואם אתה זורק מספרים בלי כל ידע אז למה נדבקת ל1200 תכתוב כבר 2200 קולות לחסידים ותמחק את דגל התורה לגמרי מהמפה הפוליטית הרחובותית.

כפי שכתבתי בפתיחת האשכול אני עוסק כרגע בפילוח הקלפיות באזורים החרדים, צפו להפתעות!

קבלתי מידע שהמטות של דגל וקרטשניף הכניסו את מאגר הנתונים שלהם לתוך תוכנה שניתנה להם ע"י המטה המרכזי, אודה למי שיוכל להדליף לטובת גולשי הפורום מהו מספר המצביעים שכל אחד מהמטות הזין לתכנה. (אפשר לאישי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2013 15:42 לינק ישיר 

אייזין כתב:
אני לא מבין את הנדון הרי ידוע לכולם שרוב העשיה הברוכה בעיר היא בגלל האדמו''ר ומעשיו הכבירים .
כשתגדל תבין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2013 12:07 לינק ישיר 

אני לא מבין את הנדון הרי ידוע לכולם שרוב העשיה הברוכה בעיר היא בגלל האדמו''ר ומעשיו הכבירים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2013 21:59 לינק ישיר 

רחובות 10 כתב דברי טעם על ההשפעה. וניכרים דברי אמת. והוא הוסיף שהוא עטד יביא נתונים. אז מה אתה קופץ ותוקף אותו על דברים שהוא עדיין לא הביא. אתה ממש מבזה את עצמך. תענה על מה שהוא כתב. ונראה לגבי התוצאות מה הוא יביא ואז תענה לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2013 13:27 לינק ישיר 

דמגוגיה יפה מאד. יכול להיות שכל מה שאמרת נכון ואני לא שולל אבל בפועל יש רשימות וכשמשווים את הרשימה עם השמות והכתובת המדויקת עם הקלפיות עולה שהחסידים בעיר הביאו יחד בערך 1200 קולות ומספר דומה הביאו הליטאים. אף אחד לא טען שרוב הקולות של יהדות התורה בעיר זה מקירוב. ממש לא. אולי 100 הם קולות של מסורתיים וחילוניים שהביאו קרעטשניף אבל החסידים בעיר הם יותר מאלף קולות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > נתונים על ההשפעה הציבורית בעיר של דגל ושל קרטשניף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext