| נשלח ב-27/1/2013 19:13 |
|
| |
יום אחד אולי אפרוש כנפיים....
מכירים תהרגשה שהכל רע ואתם לבד לבד? נכון שזה לא באמת נכון ושאנחנו מזדהים וכואבים עם השני כשרע לו וקשה? אז בואו נוכיח את זה... חברה יקרה של הפורום שלנו נמצאת במצב לא קל ועושה תהליכים משמעותיים.... בואו לתמוך בה, לעודד ולחזק..... ציפור עפה יקרה, הבמה שלך!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 00:15 |
|
| |
כל הכבוד לכם, זה ממש יפה לראות כשיש כזו תמיכה באחר. (מקווה בשבילכם שזה לא על חשבון העצמי של כל אחד)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 18:37 |
|
| |
אין הרבה מה לספר,פשוט בגלל שאני לא יכול ללמוד ולא ממש לעבוד אז אני מובטל,ולא מספיק שהמצב קשה נוסף עליו השעמום שמשגע אותך לגמרי אבל ב"ה הגיע עונת המצות והתחלתי לעבוד במאפייה כך שמתחיל להיות טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 19:57 |
|
| |
ציפור עפה יקירה, תצמה אמיץ, מי מוכן לשתף קצת יותר? איתכם בינתיים... גם באלם קול... מאחלת, מייחלת....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 17:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 14:22 |
|
| |
| ציפורעפה כתב: |  | | מי זקוק למילה טובה?? |
|
יש עניין כזה להמשיך,
תמשיכי את השרשרת בכך שתחזירי לפותחת האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 23:21 |
|
| |
אני די חדשה בפורום, ולא כל כך מכירה, אבל מצטרפת לתמיכות ולעידודים ולחיזוקים..
היי חזקה ! וכמו שכתבו.. מקשיים יוצאים רק מחוזקים יותר !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 09:11 |
|
| |
סינדי, הכותרת כל כך יפה, כולל התוספת "אולי"....
כן. יש פעמים שרוצים לברוח רחוק רחוק רחוק, לעולם טוב ויפה , שמה הכל טוב ורגוע, מהרעש הפנימי שבתוכינו...
ציפורעפה. אני מחזיקה לך ידים באשר את.!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 01:19 |
|
| |
האמת שהמצב שלי עכשיו הוא קשה מאוד אבל מחר אני מתחיל התחלה חדשה כולי תפילה שכולנו נתחיל מחדש ונצליח להתקדם קדימה אל החיים ולך ציפור שהכל ילך בקלות ולטובה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 21:20 |
|
| |
תצמה, על הכח שלך אין לי מה להוסיף! סמל לשורד, לגיבור שחוזר כל יום הביתה ממלחמה עקובת דם ויכול לה! המון איתך!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 21:14 |
|
| |
אם ציפור עוד מסוגלת לעשות תהליכים בחיים אז נגמרו לי כל התרוצים,כנראה שאפשר לא להתייאש לעולם הלוואי ויהי לי הכוח,אבל בהחלט זו דוגמה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 21:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 20:57 |
|
| |
אני עדיין בצד האופטימי של הגדה הטוען שיש אנשים טובים בעולם, טובים לשם טוב ולא שום אינטרס אחר. ועכשיו הוכחתם שאני צודקת... תודה סינדי...על חוצפתך המתוקה להעלות אותי לדיון חוצות כשאני צורחת ללללאאאאא רווווצצצצצההה תודה מגי, נגוהותה וציקית שמילותיכן כנופת צוף על פצעי. עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב! ורצה להעביר את שרשרת העידוד הלאה....מי זקוק למילה טובה??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 20:04 |
|
| |
| סינדרלה13 כתב: |  | מכירים תהרגשה שהכל רע ואתם לבד לבד? מכירים... נכון שזה לא באמת נכון ושאנחנו מזדהים וכואבים עם השני כשרע לו וקשה? צודקת. רק שתכניסי גם לעצמך את המשפט הזה לאוזניים!!!!אז בואו נוכיח את זה... חברה יקרה של הפורום שלנו נמצאת במצב לא קל ועושה תהליכים משמעותיים.... זה המשפט שהכי תפס אותי!!!תהליכים משמעותיים???? זה אדיר!!!את מכירה בזה? (כן, את, ציפור.) ואם סינדי מכירה בכך שאלו תהליכים משמעותיים, כנראה שזה נכון.. ואני נוטה להאמין לה. אז מצדיעה לך!! כמו שאני מצדיעה לכל אלו שעושים תהליכים משמעותיים בחיים. כי מניסיון, זה לא קל בכלל!!!
רוצה לשתף אותנו? אני מחכה..
בואו לתמוך בה, לעודד ולחזק..... ציפור עפה יקרה, הבמה שלך!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 19:47 |
|
| |
בד"כ הקשה, עם כל הכאב שבו, מוביל למקומות טובים.. מקווה שתגיעי אליהם מהר... הכי שייך.. מעריכה מאוד מאוד כל צעד, כל התקדמות..
(ולא הספקתי לומר לך בצהרים אבל שתדעי שחשבתי עלייך הרבה השבוע..)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 19:44 |
|
| |
עפה מקסימה.. מכירה את ההרגשה הזו שהכל נראה קודר וחסר תקווה, ולעולם לא נצליח להרגיש טוב, או לפחות רגיל.. אבל בד"כ בסוף זה עובר, לפחות קצת.. ד' לא מנסה בנאדם בנסיון שהוא לא יכול לעמוד בו. אבל הוא כנראה מאמין בך ובכוחותייך ובוחר כרגע את מצבך כי זה הכי טוב שככה יהיה עכשיו, אפילו שאנחנו לא יודעים למה..
ואם מרגישים מאד מאד גרוע, אפשר להתנחם שלפחות לא יכול להיות גרוע יותר. ואם כן - אז הנוחם הוא על כך שלפחות לא הכי גרוע שאפשר.. ובכל מקרה, על כל כאב שאת עוברת כאן, מצפה לך עולם הבא מזוכך ומרומם יותר. וזה כואב כל כך לכאוב.. מבינה מאד מאד. אפשר לפעמים לנסות להתרפות, לשכוח מהכל, לעשות משו מהנה ככה סתם, בלי לחשוב כל הזמן ולהתבוסס בצער וביגון.. זה עשוי לעזור לעוד כמה שעות של שרידה בעולם הבלתי אפשרי הזה.. שנותנות כח לעוד כמה שעות, וכן הלאה.. ואת לא לבד, אנחנו כאן איתך, מלווים, אוהבים באמת, מקשיבים, מתפעלים מהחכמה שלך ומפניני הלשון הנפלאים (ויקי;) ) שלך, ואת מוזמנת בכל עת לפרוק לפחות כאן את תחושותייך, והלוואי שיהיו טובות ומעודדות.. ומאחלת שתעופי בעולם בשיטוט שכולו טוב ורוגע פנימי ועמוק.. איתך.
|
|
|
|
|