בית פורומים בית שמש

ראש העיר אבוטבול : ליכלכת בענק, העיר מטונפת עד מתייייייייי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2013 11:49 לינק ישיר 

אבל למה הוא לא עושה כלום עם ההרשאות? הוא בודאי רוצה לקדם בניית מבנים לבתי ספר  ולהוסיף כיתות, אז למה הוא לא עושה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 20:02 לינק ישיר 

ברור שאין להקל רש בחשיבות של בניה מאסיבית של דירות שיעזרו לציבור, אבל בדיוק עבור זה יש את החכים החרדיים והמפלגות האציות, העירייה תפקידה בראש ובראשונה לדאוג לתושבי העיר שכבר תקועים עמוק במשכנתא ורוצים לגור בעיר נקיה ומסודרת לפחו כמו השכנה החרדית ביתר ששם גם נקי יותר וגם זול יותר.
ואם בכ"ז לעירייה יש את היולת לעזור לנושא הדירות והמצוקה אז בסדר אבל אם מונטג מצליח לקדם את ענייני הדיור למה עוד 7 נציגים לא יכולים לקדם את שאר ענייני העיר?
למה ארבע שנים אין נקיון בעיר ולאיש לא אכפת, הכבישים מלאי מהמורות שמסכנות חיים ומזיות לרכבים ולא עושים כלום בנידון, השכונות החרדיות ריקות מגני משחקים ועד שמקימים מתקן מסכן בנחל מיכה עורכים מסיבת עיתונאים בהשתתפות ראש העיר ופמליה מהעירייה וחצי עיר מגיעה באוטובוסים לשחק במתקן הזה, המרכז המסחרי צפוף להחריד, המחירים שם של שכירות וארנונה בשמיים ור מקבלים שם דוחות וקנסות על ימין ועל שמאל מרישוי עסקים על כל קרטון שעומד בכניסה לחנות, מחלקות בעירייה (לא כולם) מתפקדות כמו משרד הפנים של שנות התשעים אבל פקחי העירייה שמחלקים דוחות פורחים וחוגגים ועכשיו תסבירו לי איך כל זה קשור לרמה ג ולמי שמרוויח מזה כסף והרבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 21:58 לינק ישיר 

נראה שארוממך נחת בבית שמש בשבוע האחרון, אחרת לא ברור מהיכן הבול שיט שהוא מלהג. את בלעאיש לקח משה עוד טרם הבחירות ובתמורה קיבל ממנו תמיכה. (קצת ידע היסטורי לא יזיק לך)
בלעאיש צודק בהתנהלותו, ופוליטית הוא דואג רק במקום שנותן לו כח אלקטורלי. נקודה. הבעיה היא שאבוטבול לא הוריד לו פטיש 5 קילו בראש וגרם לו להבין שרמב"ש היא חלק מהעיר ואם הוא לא מסוגל לטפל גם בשכונה הזו אז שיעוף לתפקיד אחר או לאופוזיציה.

מי שלא טועה, לא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 23:28 לינק ישיר 

לייביש38 כנראה התבלבלת כי באשכול הסמוך הערפת שבחים על אבוטבול
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2996758&forum_id=3845

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 23:39 לינק ישיר 

ציפצוף כתב:
לייביש38 כנראה התבלבלת כי באשכול הסמוך הערפת שבחים על אבוטבול
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2996758&forum_id=3845

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2013 17:26 לינק ישיר 

מייבינער כתב:
נראה שארוממך נחת בבית שמש בשבוע האחרון, אחרת לא ברור מהיכן הבול שיט שהוא מלהג. את בלעאיש לקח משה עוד טרם הבחירות ובתמורה קיבל ממנו תמיכה. (קצת ידע היסטורי לא יזיק לך)
בלעאיש צודק בהתנהלותו, ופוליטית הוא דואג רק במקום שנותן לו כח אלקטורלי. נקודה. הבעיה היא שאבוטבול לא הוריד לו פטיש 5 קילו בראש וגרם לו להבין שרמב"ש היא חלק מהעיר ואם הוא לא מסוגל לטפל גם בשכונה הזו אז שיעוף לתפקיד אחר או לאופוזיציה.

מי שלא טועה, לא עושה...

אם מ.א. היה מוריד על בלעיש פטיש 5 קילו היה מתנפץ גם כל חלום הבניה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 03:48 לינק ישיר 

לכל אלו שיש להם ביקורת על העירייה (ובצדק) אני רוצה לומר את הדברים הבאים:

ראשית אני חוזר שוב תפנימו שהמינימום בשביל לומר אם העירייה הנוכחית היא טובה או לא, צריך לעשות מדד של חיובי מול שלילי ובחיובי לעירייה הזו ובמיוחד לעומד בראשה ישנם הרבה השגים בקדנציה הנוכחית ואמנה את המרכזיים שבה כפי שאני זוכר כרגע.

1. הוצאה לשיווק ובנייה של אלפי יחי"ד, הנמצאים בשלבים שונים של בנייה.

והערה חשובה על סעיף אחד ראשית זו הייתה שליחותו המרכזית של ראש העיר הנוכחי מטעם גדולי ישראל, מי שזה לא מוצא חן בעיניו השיקול הזה מול שיקולים אחרים שנדחו לטובת העניין הזה, כנראה לא מפנים ולא יודע מספר דברים ביניהם:
 מה המשמעות של תוספת של למעלה מ-5,000 יחי"ד בשלבי בנייה שונים במצב הנוכחי או גריעתם של 5,000 יחי"ד, ולא הייתה שום ברירה אחרת לטובת קידום הבנייה המאסיבית הזו (ולא מדובר במחווה מרצון אלא בהסכמים פוליטיים וקואליציוניים) אלא לתת לבלעיש את הסוכריות שלו גם במציאות שאנו נפגעים מעט מהתנהלות זו. 

וכנראה כמה פה שוכחים את המאבקים שהתנהלו על כל שלב ושלב בשלבי המכרזים והשיווקים בתוך העירייה, ומחוצה לה, בכנת ובממשלה, בבתי המשפט בתקשורת הארצית ובמקומית. 

כמו"כ מי שטוען ששיווק דירות תלוי במשרד השיכון לא יודע על מה הוא סח בכלל, כי רמב"ש היא כבר מתוכננת מימות פרוש כס. שר השיכון, ומי שעיכב את קידום הבנייה בה היא ראש העיר הקודם ד. וקנין 
בנוסף הוא גם ניסה לבטל את זכייתם של רבים בתכניות בנה ביתך, ורצה לקדם את המע"ר ברמה א' בניגוד לרצון הציבור החרדי במקום.

אפילו השטח של גולובנציץ (פונטציאל של 6,000 יחי"ד) שתקוע כעת מחמת הטענות על קברים (ואני לא רוצה להיכנס פה לפרשיית הקברים..) היה תקוע בסכסוך ותביעה כספית בין העירייה לבעלי השטח, שמקור הסכסוך ותביעת הענק היא ברשלנות של העירייה הקודמת, והעירייה הנוכחית פתרה זאת במחצית הקדנציה הראשונה.

2. נושא הכבישים הבעייתים המרכזיים בעיר:
כביש 10, כביש לוי אשכול, כביש אזור התעשייה והכניסה לעיר, שכל המקומות הללו הם בעיות של שנים רבות וכבר עשור שלם העירייה הבטיחה לטפל בבעיות אלו, והעירייה הנוכחית טיפלה בהם, מלבד כביש 38 שמשרדי השיכון והתחבורה כבר הסכימו לתקצב את שדרוג הכביש הכולל: הרחבת נתיבים, הקטנת עקומה, הפרדה מפלסית, ועוד..   
ומי שמעכב זאת בחצי שנה האחרונה זה משרד האוצר.

3. מחלקת הרווחה בעיר, למי שקצת מתמצא יודע שהיום דברים נראים ומטופלים אחרת וברגישות הראויה בניגוד לעבר.

4. תקציבי החינוך במוסדות הלימוד הושוו בהתאם לחוק נהרי

5. טיפת החלב בקריה החרדית

6. הגינות כן כן הגינות (מדובר על בערך 7 גינות שונות בשכונות החרדיות שהוקמו או שוקמו מחדש) ולכל מי שטוען שזה נעשה רק ערב בחירות, אז אולי כל ה5 שנים זה ערב בחירות הרי מאז מחליטים ליישם דבר צריך למצוא לו מקור תקציבי, לתכנן, וכו' .. מדובר בתהליך שמתפרש על יותר ממספר בודד של חודשים כך שזו טענה לא רלוונטית.. 

7. המאבק על הגדלת הכנסות העירייה ע"י הוספת אזוה"ת הר-טוב, הוא מאבק שבסוף כתושבים כולנו נהנים ממנו

8. השמירה על הצביון היהודי בעיר בדגש על השכונות החרדיות (ולא מדובר בדברים המובנים מאליהם..) 

9א. ההתנהלות מול כלל התושבים והמגזרים ומול כל הגורמים בעיר ובעירייה, בדרכי נועם ושלום ובאובייקטיביות, ומה שהכי הדהים אותי זו הענווה וההתייחסות האנושית לכאו"א ע"י ראש העיר.
ובשולי סעיף זה אני חייב לציין את מאמר חז"ל "לא מצאתי לישראל כלי מחזיק ברכה אלא השלום"

9ב. ההתנהלות התקינה של ראש העיר והעירייה שזכו לפרס על כך ממשרד הפנים שנה אחר שנה, מעבר להתנהלות שמדברת בער עצמה, מדובר בקידוש ה' גדול.

נכון, ועם כל זה קיימת גם אצלי ביקורת רבה על הנושאים של:

בניית הכיתות בקצב בלתי מספק,

רמת התחבורה והשינוע בעיקר הבינעירונית

ורמת הניקיון וחזות רמב"ש

ואולי עוד אי אלו דברים...

אבל אני עושה את הסך של אלו מול אלו, ואני זוכר היטב מה היה פה בעשור שקדם למועצת העיר הנוכחית, אז אני יודע שהיום יש עם מי לדבר, ויש למי לפנות, ולמרות כל הבעיות הקיימות הקשות והמטרידות עדיין אני אסיר תודה, ובמיוחד לראש העיר (ולא אני לא ממפלגתו, או עובד מטעמו..)

ואני תוהה לעצמי מי מבין אלו שמתקיפים את אבוטבול ואת האחרים, גר פה בעיר בעשור הקודם כשהיחס, הניכור, והסבל מועקנין היו בלתי נסבלים, כשההתנהלות הכספית הייתה מושחתת, והתנהגו אלינו כאנשים זרים ובלתי רצויים בעיר??!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 10:56 לינק ישיר 

כל מילה, דבש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 14:19 לינק ישיר 

מה אתה רוצה, כאשר טוב לאנשים רוצים טוב עוד יותר.
יש מנה רוצה מאתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 20:10 לינק ישיר 

האמת היא שתעלומותי אודות תעלומות נפתרו

אם זה לא אבוטבול אז איש מטעמו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > ראש העיר אבוטבול : ליכלכת בענק, העיר מטונפת עד מתייייייייי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.