בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

לחצתם עלינו ? קיבלתם עוד 2 מנדטים ל-ג,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2013 18:32 לינק ישיר 
לחצתם עלינו ? קיבלתם עוד 2 מנדטים ל-ג,

החילונים לחצו עלינו הם קיבלו עוד 50,000 ליהדות התורה,

ילחצו אותנו עם ההסיפור של חריש יקבלו 100 ערים חילוניות שיהפכו לחרדיות

נו בוודאי - מה חשבתם כל העמותות החילוניות שתקעו מקלות בגלגלי חריש, וגרמו לרוב העמותות החרדיות ליפלט מהמכרזים, ומוסדות הממשלה - קרי וועדת המכרזים נהנו לשתף פעולה עם החילונים, כי החרדים יתחילו להקים אוהלים בשד' רוטשילד ? מה רציתם איפה נלך לגור, אולי לאוגנדה ?

אני טענתי כבר מזמן, שזאת הדרך הנכונה מצידנו, כי הציבור יתחיל לפלוש בקבוצות לערים חילוניות, ואז יתחיל עליהום שאנו כובשים את הארץ, והתוצאה תהא כי כל החילונים יבואו להתחנן בפני הממשלה, שיתנו לנו ערים סגורות הבנויים עבורנו בלבד.
אחרת באמת יתקיים כאן הפתגם הוותיק השגור "כי הרחם הערביה יכבוש כאן את הארץ ללא ירי'ה" רק במקום "הערביה" החלף אותה למלה "החרדית".

אני אומר לכל אחינו (הביולוגיים) החילונים, ואני מתכוון לכך בכל הרצינות, אין לכם שום ברירה, ראיתם כבר כי לחצתם עלינו, ואתם לא רוצים לתת לנו לחיות, כי מה שתלחצו אותנו יותר, יתקיים בנו המקרא, "וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ" אנו מונים הרבה יותר מ-מה שזה מתבטא בקלפיות, אלא מה? עד עכשיו, חלק מהציבור היו אדישים, אבל כשהרגשנו מאויימים, ידענו להתאחד, והתוצאה ראיתם בקלפי, בתוספת של 2 מנדטים רק ל-ליהדות החרדחת, ותודה לעמותות החילוניות שגרמו לנו ליפסל מהמכרזים של חריש, והוסיפו לנו לפחות מנדט אחד, ותמשיכו ללחוץ עלינו, וזה תהי'ה התוצאה שתקבלו בהמשך הדרך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 20:04 לינק ישיר 

צודק.

אבל אין עניין לעשות את זה בהתרסה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 22:41 לינק ישיר 

החילונים רואים בעיניים כלות את ההתרבות של המיבור שלנו ואין לאל ידם לעשות מאומה לכן כל ההסתה היא פרפורי גסיסה אחרונים למצב שלהם .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > לחצתם עלינו ? קיבלתם עוד 2 מנדטים ל-ג,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext