| נשלח ב-30/1/2013 00:55 |
|
| |
לו יצוייר
לו יצוייר שר' אפרים ווייס הינו חבר המועצה, ור' פנחס הומינר אמור להחליפו ברוטציה, אך ר' אפרים ווייס מסרב (על דעתו או על דעת גדולים שהוא נסמך עליהם) - הסיבות יכולות להיות מוצדקות, הרי ר' פנחס הומינר לא קיים את רוטציה. הרי דגל הביאו יותר קולות, הרי ר' אפרים ווייס דואג יותר לחסידים מאשר ל.... ותענו בכנות אייזין/עצאומניקה/אפרתגוש/רחובות100/..... ומאמין שעוד כמה, - מה התגובות שלכם יהיו.... ובבקשה בלי להקניט.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 13:16 |
|
| |
אני יגיד לך בדיוק מה היה קורה, קרטשניף היו פונים לדין תורה והרב אפרים ויס היה מגיע לדיון ומציג את טענותיו ולא מתחמק מהדיון כאחרון הגנבים. הרב הומינר צריך להיות אסיר תודה לאנשי דגה"ת שהחליטו לא למצות את הכלים המשפטיים העומדים לרשותם, בשביל שהרב'ה מקרטשניף לא יתבזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 14:25 |
|
| |
אני לא מבינה את השאלה אשמח אם תסביר! פנחס הומינר קיים או לא קיים את הרוטציה????
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 14:38 |
|
| |
בוודאי שקיים את הרוטציה בחצי הראשון שירת את מצביעי שס"ג ובחצי השני שירת את מצביעי בנט...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 14:54 |
|
| |
אסור להגיד את זה בקול, אבל אולי באמת הגיע הזמן להיפרד? גם ככה הקהילות נפרדות הן באופי והן במוסדות. נשאיר את השלום לכנסת, ובמונציפאלית כל קהילה תלך בנפרד ובא לרחובות הרווחה. נ.ב. הדברים נכתתבו על דעת הכותב בלבד, ובסופו של דבר הכל יוחלט ע"י גדולי ישראל שליט"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 16:15 |
|
| |
טייטל מדבריך מובן שאכן השמועה שכותבה כאן בפורום אודות קיום הרוטציה אחרי פסח נכונה יפה וכל הכבוד לרב הומינר על האומץ ללכת ככה מול בנט
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 18:45 |
|
| |
הומינר חייב לקיים את הרוטציה ועדיף שעה אחת קודם .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 21:43 |
|
| |
אייזין
מה יהיה? לא ענית לי, אם הרב הומינר יקיים את הרוטציה. תפסיק לשנוא אותו?
עצמאות.... לא ידוע לי, רציתי לבחון מהצד את רמת השנאה בלבד.....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 00:57 |
|
| |
אז אתה מודה בעקיפין. שהוא אכן פורש אחרי פסח. כל הכבוד לו. עוד פעם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 20:28 |
|
| |
אם תחזרי על זה עוד 200 פעם, נראה לך שאני אשנה את דעתי? אמרתי לך לא ידוע לי,
וחוץ מזה יש שרות בקופ"ח לקשיי הבנה....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 22:57 |
|
| |
פונשטייטל(בוים) אחרי שסיימת לבדוק את רמת השנאה של (אולי) כמה אנשים בודדים להומינר, הגיע הזמן לבדוק את רמת השנאה של ציבור שלם לכמה אנשים וציבורים אחרים: 1. השנאה לר' שמחה קוק 2. השנאה לאדמו"ר מדזיקוב 3. השנאה לאפרים ויס 4. השנאה לכל דבר שקשור לדגל התורה והרשימה עוד ארוכה אז בבקשה טול קורה מבין עינך ואל תטיף לנו מוסר מזויף על כאילו שנאה לאדם שיש עליו ביקורת מוצדקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 10:59 |
|
| |
בקיצור זה סתם אשכול קישקושים להרבות מחלוקת בישראל.
אני לא מתכוונת להגיב בשם שנאת ישראל.תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:23 |
|
| |
רחובותי, (אולי?) תבדוק כמה אשכולים ודברי טינופת יש על הרב הומינר,
רחובותי, אז אתה עושה ב"דווקא"?!
אין שום קורה בין עיניי, ליבי ופי שווים, מעולם לא דיברתי סרה על אחד מהרשימות שלך
יש דרך להעביר ביקורת (מו-צדק-ת)
ולא, הלוואי שאקרא טייטלבוים, אפילו לא בכיוון. 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 00:26 |
|
| |
פונשטייטל היקר! לא כל ביקורת היא טינופת. תדפדף בכל האשכולות על הרב הומינר ותראה שהדבר העיקרי שכותבים נגדו הוא על זה שהוא לא כיבד את הרוטציה. ואין מה לעשות- כשאתה באור הזרקורים אתה חשוף גם לביקורות ואפי' האשמות. אל תדאג- גם אם ייכנס לעירייה נציג מדגל התורה גם עליו ישפכו קיטונות של ביקורות ותלונות. אז אנא, אל תקח את זה אישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 16:23 |
|
| |
ודי להתעסק עם לשון הרע . די מה שעיניני. ולא מעבר לזה
|
|
|
|