בית פורומים חרדים רחובות

פנחס הומינר עוזר לאנשים בסיוע ליצמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2013 17:39 לינק ישיר 
פנחס הומינר עוזר לאנשים בסיוע ליצמן

קשר הומאני. פנחס הומינר מסתייע בקשריו עם ליצמן.

העיר-ערים מאת ארז שרווינטר.

‏חבר מועצת רחובות הרב פנחס הומינר נרתם לעזרתם של תושבים הפונים אליו ומסתייע בקשריו הטובים עם חבר סיעתו מיהדות התורה, סגן שר הבריאות הרב יעקב ליצמן.

הומינר: "באחרונה פנתה אלי משפחה של אשה שחלתה בסרטן. הם ביקשו את התערבותי לסייע בקידום אישור הוצאות לטיפול מיוחד במינו, שהובא רק בחודשים האחרונים לארץ. פניתי לסגן שר הבריאות הרב יעקב ליצמן, והיא קיבלה בתוך פחות משבוע תרופה שהיא אמורה היתה לחכות לה כמה חודשים".

‏אתה מקבל הרבה בקשות בעקבות הקרבה שלך לליצמן? "יש לא מעט אנשים שפונים אלי כדי שאדבר עבורם עם רבנים אחרים. לצערי יש הרבה בקשות לעזרה, הן מאוכלוסייה חילונית והן מאוכלוסייה דתית. המשפחה המדוברת כאן היא חילונית, ואני עוזר לכל אדם ללא הבדל. במסגרת קבלות הקהל שאני עורך בשכונות, אני נתקל בלא מעט בקשות ופניות, ואני נעתר להם ככל שביכולתי. לראות משפחה עומדת חסרת אונים מול ייסורים של חולה שמנסה לראות שביב של אור זה לא קל. אני נרתם ושמח לעזור כדי למנוע את הימשכות הסבל, ולשמחתי יש גם הצלחות. אני מאחל לכולם החלמה מהירה ושלא יצטרכו את טובת ליצמן".

(מקומיני).

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2013 20:35 לינק ישיר 

הומינר לא משנה כמה תפרסם את עצמך אנו לא מעוניינים בעזרתך אם אתה לא מסוגל לקיים הבטחה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 19:02 לינק ישיר 

אני לא בטוחה. שיש להם יח"צ מאיפה יש להם לשלם??? ומה אתה רוצה מירט. שייחצן את העבודה שלו:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2013 18:26 לינק ישיר 

מה אתה רוצה מקרטשניף??? סוף סוף גם הם למדו שאי אפשר להזניח את עניין היח"צ... יכול להיות שהם קצת מגזימים אבל זה עדיף מאשר בכלל לא...שהרב ירט ילמד מהם משהו...לא יזיק לו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2013 16:17 לינק ישיר 

מדהים איך כל דבר זה "אני ואני ואני ולשבוע מטובך והמוסדות ואני ואני", אותה חולה יכלה לפנות ישירות לליצמן והוא היה מתייחס אליה אותו דבר ואולי יותר... אז עזרת למישהו... למה כל דבר צריך לקבל פרסום כאילו הצלת את העולם ומה היינו עושים בלעדיך.
ואם כבר מדברים על הנושא, הרי כבר שנים שהרב ירט מחולל פלאות בקפלן בנושא הכנסת האורחים והחסד, הרבה לפני שחלמו לפתוח את לשבוע מטובך, ואף פעם הוא לא שיווק את עצמו לעיתונות, ומכירות מוזלות אף הן לא מקרה נדיר בעירנו, והנה פתאום אין שבוע ואין אירוע שלא מזכירים ומהללים את המפעל הכביר "לשבוע מטובך". אני רוצה להאמין שהמטרה אכן כולה לשם שמים, אבל אתם פשוט לא נותנים לנו לחשוב כך עם כל הפרסום והטפיחה העצמית על השכם.
ולא שתושבי העיר לא חייבים הכרת הטוב לארגון, אבל קצת ענווה לא תזיק לאף אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 20:23 לינק ישיר 
חחחחחחחחחח

קלעתי כתב:
ראית הומינר וקרעטשניף, נדלקת?! לא חייבים להגיב כשאין מה.

בברכת ייצאו עיניך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 20:22 לינק ישיר 

ראית הומינר וקרעטשניף, נדלקת?! לא חייבים להגיב כשאין מה.

בברכת ייצאו עיניך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2013 20:01 לינק ישיר 

קשרים טובים... וגר זאב עם כבש... הרי מי שמייצג את קרעטשניף כמו כל החסירויות הקטנות הואר פרוש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > פנחס הומינר עוזר לאנשים בסיוע ליצמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext