|
בית
|
פורומים
|
בית שמש
|
גולדברג, כהן, סילברשטיין ,זיידל ,הרצל ג. ,גולדהירש ,ראקוב ,ברנשטיין ??????
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 10:57 |
|
| |
גולדברג, כהן, סילברשטיין ,זיידל ,הרצל ג. ,גולדהירש ,ראקוב ,ברנשטיין ??????
לפי הנתונים, יהדות התורה הולכת להכניס עוד שני נציגים במקומי. מי לדעתכם הולכים להיות השניים/שלשה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 11:22 |
|
| |
טייטלבום וסילברסטין
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 14:25 |
|
| |
אולי צריך לנתח את יכולתם של כל המוזכרים, אולי כשיהיה לי זמן.
לדעתי גולדברג ברשימה יחד עם נציג מהקהילה של הרב גולדשטיין, אני בכלל לא משוכנע שזה סילברסטין. אני חושב שחייב להיות הפתעה בגזרה הזאת.
אלי כהן לא בפרשה בכלל, אין לו מאחוריו כל תמיכה מיוחדת, לדעתי הוא גם הפנים זאת.
אני חושב ששם כמו אהרון ברנשטיין יכול להיות הפתעה, זה יכול להחזיר לדגל קולות הביתה ואולי יהווה מועמד מוסכם גם על הרב גולדשטיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 17:58 |
|
| |
הבהרה: גולדברג-שמעון גולדברג, לעלוב הרצל גלינסקי- וויזניץ ברנשטיין יוסף-בעלזא כהן-הרב אלי כהן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2013 19:05 |
|
| |
תודה על ההבהרה, השם היחיד שלא הבנתי היה ברנשטיין. עדיין אני חושב שאהרון ברנשטיין יכול להיות רעיון מצויין לגישור בין ישועות דוד והרב גולדשטיין, אבל אהרון ברנשטיין כנראה יעדיף את ייעודו התורני. ימים יגידו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2013 20:32 |
|
| |
אבל יש אפשרות גם לחשוב שזה עלול לגרום לעוד מלחמות
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2013 23:14 |
|
| |
אוח אוח הולך להיות כאסח ענק... משכנות יבקשו עוד נציג עד כדי פילוג וכך גם החסידים השאלה הגדולה מי לפני מי כי זה לא בטוח שהם יכניסו 7
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 09:49 |
|
| |
דגל הבהירו כבר שמבחינתם וע"פ הניתוחים שנעשו בבחירות לכנסת, החלוקה היא 60-40 לטובת הליטאים. אז אם יש ספק, הוא לגבי ה-7 האם יגיע לדגל או לאגודה אבל ב-6 הראשונים, דגל לא ירדו מ-50-50. אבל אי אפשר לדעת אף פעם, יתכן שמונטג וגרינברג ירצו להישאר במצב של 2 נציגי דגל כדי שלא יצטרכו לחלק אתת השלל עם אנשים נוספים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 11:13 |
|
| |
מתי נזכה כבר שיהיו בחירות פנימיות בציבור החרדי גם לרשויות. רק כך יוכל הציבור לתת את הציון המתאים לנציגיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 11:26 |
|
| |
אני בעד, אגב, גרינברג דיבר בעבר על הרעיון הזה. אני מציע שיהיה רשימה של 10 מועמדים מטעם דגל שהרבנים יאשרו ואז הציבור יחליט מתוכם.
בבחירות הקודמות היו בחירות בסניף דגל התורה והרשימה הייתה: גרינברג,סילברשטיין,כהן וזיידל. מונטג אז נמחק כי הציבור מאס בו בקדנציה הקודמת. הוא ניצל ברגע האחרון בזכות ר' שלום בער סורוצקין
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|