שאלה לי אליכם במקרה ובפגישה רביעית עדיין יש התלבטות לגבי מראה של בחורה האם זה אומר שאין מה לחפש או שעצם זה שיש עדיין התלבטות אחרי כל כך הרבה זמן (יחסית כן ?) אומר שזה דווקא דבר שניתן לחיות איתו ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/02/2013 23:11:16
נשלח ב-20/2/2013 22:58
היא הלכה על זה, הוא לא.
נשלח ב-20/2/2013 03:22
הוא הלך על זה, היא לא.
נשלח ב-18/2/2013 01:44
עדכן אותנו מה עשית בסוף?
נשלח ב-8/2/2013 09:58
tootii2 כתב:
שני...
כשאבא שלך יהיה אישה ,י פגע מגבר ויצליח לעצור ת'דמעות...
...מאז סגר אלוקים בשר תחת צלעו של אדם הראשון דוחק בו הבשר ועורג אל הצלע...
נשלח ב-7/2/2013 14:22
....
תוקן על ידי chanel_19 ב- 07/02/2013 14:26:38
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
נשלח ב-7/2/2013 14:21
חייכנית770 כתב:
בס"ד אמן... את יודעת?זה נחמד להיות רווקה,כל הבאסה זה לחפש ולא למצוא....הבעיה שחובה להשתדל ואם לא יש סיכון שהחצי שלי יחטף ע"י תפילה של מישהי אחרת...בקיצער אם לא הייה את העניין של השתדלות לא הייתי נפגשת,הייתי נהנהת מכל רגע,יוצאת עם חברות,שוכחת שיש מושג כזה "חתונה",עד שה' היה שולח לי את החתן לבית. הבעיה שאי אפשר לנהוג כך.
רבי נחמן מברסלב אמר... אם רצית משו מהשם....ולא קיבלת.... או...שלא התפללת על זה בכלל... או...שלא התפללת על זה מספיק....
את עודך ילדה..(כן כן..) החיים יפים...! איך שאבא שלי אומר...מותר לבכות על זה שנפל לך הגלידה... אבל אסור לבכות בגלל גבר.....
נשלח ב-7/2/2013 13:27
בס"ד אמן... את יודעת?זה נחמד להיות רווקה,כל הבאסה זה לחפש ולא למצוא....הבעיה שחובה להשתדל ואם לא יש סיכון שהחצי שלי יחטף ע"י תפילה של מישהי אחרת...בקיצער אם לא הייה את העניין של השתדלות לא הייתי נפגשת,הייתי נהנהת מכל רגע,יוצאת עם חברות,שוכחת שיש מושג כזה "חתונה",עד שה' היה שולח לי את החתן לבית. הבעיה שאי אפשר לנהוג כך.
...מאז סגר אלוקים בשר תחת צלעו של אדם הראשון דוחק בו הבשר ועורג אל הצלע...
נשלח ב-7/2/2013 13:20
חייכנית770 כתב:
בס"ד אני יודעת שזה לא סיפור סינדרלה,ובגלל זה חשוב לי בן זוג תומך, אוהב ,איכפתי, חייכן ומתוק...כדי שנעבור את החיים ביחד בנתינה הדדית ללא מרובעות של "תפקידים",כמו שנאמר טובים השניים מן האחד אני יודעת שאין כמו חיי הרווקות,אך מאידך יש לי רצון לדעת מי הבן זוג שלי ולהתקדם...לא להישאר תקועה.
מבינה אותך....מאחלת שבקרוב ממש אינשאלללהההההה!!!
תוקן על ידי chanel_19 ב- 07/02/2013 13:24:51
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
נשלח ב-7/2/2013 13:18
בס"ד אני יודעת שזה לא סיפור סינדרלה,ובגלל זה חשוב לי בן זוג תומך, אוהב ,איכפתי, חייכן ומתוק...כדי שנעבור את החיים ביחד בנתינה הדדית ללא מרובעות של "תפקידים",כמו שנאמר טובים השניים מן האחד אני יודעת שאין כמו חיי הרווקות,אך מאידך יש לי רצון לדעת מי הבן זוג שלי ולהתקדם...לא להישאר תקועה.