תיהיה חזק אחינו.... לכל אחד יש את הזמנים האלו שבהן בשבילו העולם נחרב... אבל עובדה..!! היום בבוקר זרחה שמש.....
מה לעשות...יום אסל יום בסל..... יהיה טופ.
נשלח ב-10/2/2013 12:47
נקודהלמחשב כתב:
מקנא בך...
כן, בטח.....
כבר אמרתי לך שלדבר אתה יודע....(?)
נשלח ב-10/2/2013 12:16
ממ למען האמת.. קשה שלא להגיב.. אך גם קשה מה להגיב.. ולא רק כי הנסתר רב על הנגלה.. אלא כי באמת אתה נשמע כה כאוב.. כה דאוב.. שאני חושב ששום מילה או נחמה לא תקל על הכאב שבלבך..
ומה אומר ומה אדבר?!
להגיד לך על אמונה? אתה מאמין גדול... להגיד לך שהכל מידי אבא? אתה מרגיש אותו יותר מאיתנו.. להגיד לך שאם הקב"ה מנסה אותך זה קרדיט בשבילך? אבל בתכלס כואב לך..
אז.. מה עוד אפשר לומר?!
אבל אולי משהו אחד קטן.. מלב שבאמת מבין והלוואי וגם הייתי מרגיש..
תראה, החזו"א היה נוהג תמיד לומר - את העולם הזה חייבים לעבור, השאלה אם זה יהיה עם חיוך או דמעות - בחירה שלנו.. לכאוב מותר לך.. לבכות מצווה בידך... להרגיש פגוע/בודד וכו'.. לגיטימי והגיוני.. אבל! להרגיש שזה סוף העולם בשבילך.. להרגיש שהכל שחור משחור.. להרגיש כאב של יאוש.. של - "עד מתי"?! זה אסור לך.. ולא רק בגלל האמונה פשוטה ש- כל מה שהשם עושה לטובה הוא עושה.. אלא בגללך! בגלל מי שאתה!! יכולים לקחת לך את הכל - אבל את עצמך אף אחד לא יכול לקחת ממך חוץ ממך - עצמך!!
האם אתה תיקח את זה מעצמך?! האם אתה תשים מצבה על עצמך בחייך?! האם תתן לכאב כזה או אחר לדמוע כל חייך..?!
אז שוב.. הכאב, כאב.. והלוואי ויכולתי להקל ולו במשהו מהכאב הזה... אבל מעבר לכך.. אם בכל הסאגה הזאת תזכור את מי שאתה באמת.. אם לא תתן לכאב כזה או אחר להפיל את עצמך.. אם תצליח (ואתה בטוח תצליח!) להביט מעבר למסך השחור הזה.. (אתה יודע, בחושך רואים את האור הרבה יותר טוב..) אז כמה שזה כואב.. זה יהיה עדיין כאב עם חיוך.. כאב שלא יהיה סתירה לאושר ויותר מזה כאב שיכול להביא את האושר..
כי לפני הכל, אחרי הכל ולמרות הכל - אתה מי שאתה - מנצח!!
מקנא בך...
נשלח ב-10/2/2013 02:11
אני_הקטנה כתב:
מה קרה?
נשמע שמישו פה זקוק לעזרה ראשונה...
. הרגשה של דקירה בלב לא פיזית אלא בתוך הנשמה פנימה (אני חושב שזה יותר גרוע מדקירה פיזית )
נשלח ב-10/2/2013 01:57
אין בי חרטה על מה שעשיתי מכל הלב למען אחרים
תוקן על ידי glvs ב- 10/02/2013 01:59:28
נשלח ב-10/2/2013 01:55
tootii2 כתב:
כל אחד ... ומה שכואב לו...
אתה יודע כמה שנים אני מבקשת ופושטת את ידי?
אבל הקב"ה יש לו את התיכנונים משלו בשבילנו...
ותזכור...
משה רבינו היה צריך רק עוד תפילה אחת כדי להיכנס לא"י...
. לא רק שפשטתי את ידי אלא גם הושטתי את ידי לכל מי שהיה צריך ויותר מזה ( אבא שבשמים יודע בדיוק למה למה אני מתכווין -)
נשלח ב-10/2/2013 01:53
אני בטוחה!
תפילות אינן שבות ריקם!
נשלח ב-10/2/2013 01:51
אחי 23 } לב שאוהב באמת >>> מהלב והנשמה ( הוא יודע את זה )
תוקן על ידי glvs ב- 10/02/2013 02:21:00
נשלח ב-10/2/2013 01:50
כל אחד ... ומה שכואב לו...
אתה יודע כמה שנים אני מבקשת ופושטת את ידי?
אבל הקב"ה יש לו את התיכנונים משלו בשבילנו...
ותזכור...
משה רבינו היה צריך רק עוד תפילה אחת כדי להיכנס לא"י...
נשלח ב-10/2/2013 01:50
לב שבור הוא לב אוהב...
נשלח ב-10/2/2013 01:48
tootii2 כתב:
בחודש אדר יש מצווה: 'כל הפושט יד נותנים לו' כלומר: כל אדם שפושט את ידו לבקש את עזרתך בכל דבר שהוא תתן לו... ובתמורה לכך, אתה תפנה לה' ותבקש ממנו כ ל ד ב ר !
ואז גם אתה תהיה בבחינת 'כל הפושט יד'... והקב''ה ייתן לך.
לו רק היית יודעת כמה פשטתי את ידי לאבינו שבשמים וכמה שאני מקווה ומצפה לעזרתו היית מבינה למה הכאב כה גדול ( אני לא בא בטענות כלפיו )
נשלח ב-10/2/2013 01:44
מה קרה?
נשמע שמישו פה זקוק לעזרה ראשונה...
נשלח ב-10/2/2013 01:44
בחודש אדר יש מצווה: 'כל הפושט יד נותנים לו' כלומר: כל אדם שפושט את ידו לבקש את עזרתך בכל דבר שהוא תתן לו... ובתמורה לכך, אתה תפנה לה' ותבקש ממנו כ ל ד ב ר !
ואז גם אתה תהיה בבחינת 'כל הפושט יד'... והקב''ה ייתן לך.
נשלח ב-10/2/2013 01:42
משנכנס אדר....
תוקן על ידי מזדקן ב- 10/02/2013 01:47:34
נשלח ב-10/2/2013 01:37
אמן ! כעת אני לא מצליח להרדם !!! הלב שבור ורצוץ !!!!