בית פורומים בחדרי חרדים

ברית בנט &לפיד, הוכחה שהבית הוא של גויים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2013 23:37 לינק ישיר 
ברית בנט &לפיד, הוכחה שהבית הוא של גויים

מה לעשות אבל מעשיו של הדתילוני בנט רק מחזקות את דברי הרב עובדיה שזה לא בית יהודי
ברית איתנה עם לפיד שהמטרה שלו לא רק לגייס אל לחנך אותנו מחדש וכמו שאמרו "מי הריבון המדינה או הרבנים"
נישואין אזרחיים רפרומים סטטוס קוו ולכל אלה אין לבנט בעיה העיקרון שאינו קיים של "שוויון בנטל" חשוב יותר מכל דבר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2021 16:36 לינק ישיר 

יא יא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 07:14 לינק ישיר 

אם חצי מהכיפות הסרוגות שונאים אותנו באמת, וחלק גדול מבוחרי בנט הגיעו מחשופי ראש, אז הוא מייצג את בוחריו. מה שמוזר הוא שבתעמולת בחירות הוא הצניע את הפן הזה, ובכל זאת זכה לכמות מנדטים נכבדה. הפחד מלהיזרק ככלב על ידי ביבי הוא זה שהביא אותו לברית המוזרה הזו, ולכן יש רק להצטער שש"ס נתנו לו את התירוץ בלי סיבה או רווח הנראה לעין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 04:21 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
אני מבינה שלאנשי ש"ס אין בעייה להחזיק סמרטפון או אנדרואיד .
יש הכשר על כך מבדץ בית יוסף של מרן יהודית ומרן משה..

שרית560 כתב:
שאין תגובה לגופו של עניין עונים לגופו של ניק כי ההתקפה היא ההגנה הכי טובה .

אני מבין שקיבלת רשות ספסציפית מבורא עולם לנהוג כך
לאחרים אסור
לך מותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 03:55 לינק ישיר 

אז תראי מה מונח על כף המאזניים  ,   יש לנו את השנים הכי טובות של כל צעיר  והשאלה במה נשקיע אותם  האם בלימוד תורה שזו המטרה העיקרית  או בלימודי חול שאמנם יתנו לו כלים ליציאה לשוק העבודה  אבל תסכימי שזה עדיין לא העיקר בחיים  אז קודם כל משקיעים בתורה  מי שמסוגל ללמוד כל הזמן מה טוב ומי שלא יצא ממילא לעבודה וגם אם יהיה לו יותר קשה בהשלמת בגרויות וכד' עדיין זו הדרך הנכונה כי אם רוצים לחנך שהתורה היא העיקר אז צריך לדעת שזה לא הולך עם דברים אחרים וגם אם יש לך דוגמאות מאנשים שכן למדו לימודי חול ואח"כ נהיו ת"ח  עדיין  אם זה דרך החינוך לכולם  זה יגרום למצב שונה לגמרי עד כדי איבוד הזהות שלנו כחרדים והשתלבות במדינה  ממש כמו הדת"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 01:56 לינק ישיר 

[quote]

אבל זה מה שעושים בפועל אברך מגיע לכולל   אז אם הוא לא מסוגל לשבת ללמוד אז אולי בשנה הראשונה הוא רוצה להראות לאשתו ולשווער שהם לא טעו  אבל מהר מאוד אנשים כאלו יוצאים לעבודה  ואין בזה פסול  
ולגבי לימודי חול בישיבות  זו בעיה רצינית כי אלו גילים מאוד קריטיים ומה שלומדים ומשקיעים עכשיו זה הרבה יותר קל מאשר בגיל מבוגר  ומאחר ולימוד תורה חשוב יותר מחול שהרי בשביל זה באנו לעולם (ואני מניח שגם בזה אנו מסכימים)  לכן פשוט שהעדפה ללימודי קודש   וחול שישלימו בגיל מאוחר יותר 
[/quote]
אני  מאוד לא מסכימה איתך בנקודה הזאת .
אני מכירה בחורים שבאו מבתים מודרנים שלמדו בישיבות תיכוניות [בגלל ההורים שעבורם זה היה אחד מעקרונות החינוך]
ולאחר מכן הם נכנסו לישיבה גבוהה ולמדו בכולל שנים רבות .
קשה מאוד להשלים בגיל 23+שאדם מטופל בילדים ובמשפחה שיש רחיים על צוואר ופער של 12 שנות לימוד.
ולכן אני חושבת שלימודים בישיבה תיכונית הם חשובים מאוד לתשתית החינוכית של הבחור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 01:23 לינק ישיר 

אבל זה מה שעושים בפועל אברך מגיע לכולל   אז אם הוא לא מסוגל לשבת ללמוד אז אולי בשנה הראשונה הוא רוצה להראות לאשתו ולשווער שהם לא טעו  אבל מהר מאוד אנשים כאלו יוצאים לעבודה  ואין בזה פסול  
ולגבי לימודי חול בישיבות  זו בעיה רצינית כי אלו גילים מאוד קריטיים ומה שלומדים ומשקיעים עכשיו זה הרבה יותר קל מאשר בגיל מבוגר  ומאחר ולימוד תורה חשוב יותר מחול שהרי בשביל זה באנו לעולם (ואני מניח שגם בזה אנו מסכימים)  לכן פשוט שהעדפה ללימודי קודש   וחול שישלימו בגיל מאוחר יותר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2013 01:13 לינק ישיר 

סיירת_מרן כתב:
 שרית-מתוך 800,000 חרדים  5 או 8 אחוז זה בהחלט המספר שמשקף את הלומדים 
בנקודה ההזאת אנחנו מסכימים .
 אבל יחד עם זאת אי אפשר שאלה שלא לומדים  יכנסו לתוך ההוויה הישראלית החילונית  גם בלימודים וגם בצבא  .
אני מדברת על מסגרות נפרדות לגמרי  גם כישיבות תיכוניות כמו נהורא או נהרדא ואניט מדברת על מסגרת צבאית בסגנון או ישיבת הסדר חרדית או נחל חרדי או שחר כחול. לחרדים בלבד.
ותקחי דוגמא מהדת"ל  לפני 100 שנה לא היה הבדל משמעותי בין חרדים לבין אנשי המזרחי ואז במשך הזמן התחילו להתקרב יותר לחילונים  יותר לימודי חול צבא השתתפות בחיים במדינה באופן מלא וזה גרם לרובם להגיע למצב רוחני ירוד והרבה צעירים זורקים את הכיפה בצבא  
ממש לא מדוייק בציבור הדתי לאומי יש דתיים לייט ויש חרדים לאומים עם פאות ארוכות ונטייה לחסידות
עד שתפסו עצמם קבוצות מסויימות והתחזקו לכיוון החרדים  לכן לא צריך להקריב את אלו שלא מסוגלים לשבת ללמוד לזרעות המדינה   בסופו של דבר רובם יוצאים לעבוד אף אחד לא אוהב לחמם ספסל בלי לעשות כלום
נכון בסופו של תהליך רובם יוצאים לעבוד ורק 5-8% נשארים ללמוד!!!!!!!!!!!!!!
היתר שיצאו לעולם העבודה !!!!!!!!!!

תוקן על ידי שרית560 ב- 20/02/2013 01:50:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2013 11:19 לינק ישיר 

שרית-מתוך 800,000 חרדים  5 או 8 אחוז זה בהחלט המספר שמשקף את הלומדים  אבל יחד עם זאת אי אפשר שאלה שלא לומדים  יכנסו לתוך ההוויה הישראלית החילונית  גם בלימודים וגם בצבא  ותקחי דוגמא מהדת"ל  לפני 100 שנה לא היה הבדל משמעותי בין חרדים לבין אנשי המזרחי ואז במשך הזמן התחילו להתקרב יותר לחילונים  יותר לימודי חול צבא השתתפות בחיים במדינה באופן מלא וזה גרם לרובם להגיע למצב רוחני ירוד והרבה צעירים זורקים את הכיפה בצבא   עד שתפסו עצמם קבוצות מסויימות והתחזקו לכיוון החרדים  לכן לא צריך להקריב את אלו שלא מסוגלים לשבת ללמוד לזרעות המדינה   בסופו של דבר רובם יוצאים לעבוד אף אחד לא אוהב לחמם ספסל בלי לעשות כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2013 01:50 לינק ישיר 

sasa2
אני ראיתי אני ומשפחתי די קרובה לאחד האדמורים בארץ

סיירת_מרן
השקפת העולם שלי מאוד נכונה ולדעתי השקפת העולם החינוך והמנטרות בסמינרים אינן נכונות .
לגבי החרדים מעבר לים הם מאוד חזקים ורק בודדים הילדים שלהם מאבדים את הדרך .
החרדים של לפני 20-30 שנה היו יותר חזקים מבחינה רוחנית ודתית .
אני בעד לומדי תורה שישבו ללמד כל החיים שלהם בתנאי שהם באמת יושבים ולומדים ברצינות ובהתמדה .
אבל שיננו יודעים שהאחוז שהם בציבור החרדי הוא מקסימום 5-8 %גג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2013 12:04 לינק ישיר 

שרית -  זה נכון שמבחינה רוחנית את חזקה וזה מהכרות דרך הפורום בלבד  אבל יחד עם זאת יש לך דעות לא נכונות   את משווה הרבה פעמים בין חרדים בארה"ב לארץ ולא מבינה שיש הבדל בין לחיות עם גויים לבין החיים בארץ עם חילונים  כאן הסכנה הרוחנית גדולה יותר ולכן הרבה משפחות אמרקאיות מאבדות את בניהן בארץ
את משווה בין דורות שעברו להיום   פעם הרחוב היהודי היה אחרת  גם חילונים היו בצניעות ולפני מאה שנה ויותר היו גם הרבה יותר שומרי מצוות היום אנחנו רק 10אחוז מהאוכלסיה וזה מחייב אותנו לצורת חיים אחרת ולשמור על הלומדים שהם בקושי אחוז מהאכולסיה   ועוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2013 11:06 לינק ישיר 

לך מותר להשמיץ לך מותר לפגוע, אבל אם מישהי כותבת לך שכל ההשמצות שלך ניזונת מתקשורת עלובה שאוהבת לשנא חרדים את רואה את זה כתגובה לגופו של ניק!!! אני שאלתי אותך שאלה פשוטה האם ראית אי פעם את דרך קבלת ההחלטות של גדול בישראל??? אני זכיתי לראות ולכן למדתי להעריך את גדולי ישראל הערכה עצומה, את לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2013 01:55 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
שרית, אני מכירה את התופעה הזו מקרוב, להשמיץ ולזלזל ברב דרך הסובבים אותו, היית פעם אצל הרב??? ראית את דרך קבלת ההחלטות שלו??? ראית אי פעם מישהו משפיע עליו??? את פשוט מאד קרובה מנטלית לחילונים, לא מבינה אפילו מה זה להיות חרדי, וכל כולך נסיונות חוזרים ונישנים להטיל רפש ובוץ במשהו שאת לא מבינה בו אלא ניזונה מכל "אוהבי החרדים שמנסים כבר מאות בשנים לתקן אותם, אני בזה לך בליבי שאין לך את היושרה המינימלית ללכת לאחד מגדולי ישראל ולהתבונן מה קורה אצלו בבית.

שאין תגובה לגופו של עניין עונים לגופו של ניק כי ההתקפה היא ההגנה הכי טובה .
את לא מכירה אותי בכלל ולא את המנטליות שלי  אני אשה דתית וחרדית מאוד.
ויעידו כל מי שמכיר אותי אישית כאן בפורום .ויש רבים וטובים.
את מגיעה לפורום פעם בכמה חודשים איך את עשית לי ניתוח אישיות את בכלל לא מכירה אותי.
את הסיפורים הללו אפשר לספר לאשה תמימה מאחת מערי הפיתוח בארץ .
ולא לי אני בוגרת אוניברסטית בר-אילן .ומה שאני למדתי הרבה כאן לא למדו ומה שאני שכחתי הרבה עוד לא למדו.
תחפשי בגוגל משפחת הרב עובדיה יוסף ושם תקראי מה הולך מאחורי הקלעים .
אני מאוד מעריכה את הרב שהוא תלמיד חכם עצום .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2013 12:13 לינק ישיר 

שרית, אני מכירה את התופעה הזו מקרוב, להשמיץ ולזלזל ברב דרך הסובבים אותו, היית פעם אצל הרב??? ראית את דרך קבלת ההחלטות שלו??? ראית אי פעם מישהו משפיע עליו??? את פשוט מאד קרובה מנטלית לחילונים, לא מבינה אפילו מה זה להיות חרדי, וכל כולך נסיונות חוזרים ונישנים להטיל רפש ובוץ במשהו שאת לא מבינה בו אלא ניזונה מכל "אוהבי החרדים שמנסים כבר מאות בשנים לתקן אותם, אני בזה לך בליבי שאין לך את היושרה המינימלית ללכת לאחד מגדולי ישראל ולהתבונן מה קורה אצלו בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2013 12:01 לינק ישיר 

אני מבינה שלאנשי ש"ס אין בעייה להחזיק סמרטפון או אנדרואיד .
יש הכשר על כך מבדץ בית יוסף של מרן יהודית ומרן משה..

אני מכיר
הזלזול שלך ברב דרומן שוודאי למד יותר ממך ולא מכלה את זמנו במושב ליצים .
אלא לומד תורה ומרביץ תורה והוא ראש ישיבה שנים רבות .
ונוגד את חוקת הפורום !!!!!!!!!!!!!

סיירת מרן .
לא את כל מה שאני חושבת על האמירה הזאת אכתוב .
אבל אני בטוחה שהרב מוסת ונזון מהסתות של מרן יהודית ומשה שכל פעם החיצים מופנים למטרה אחרת .
לפי הלחץ ואינטרס של בני הבית כי ידוע לכול שבית הרב מנוהל כמו חצר ביזנטית .
והכול תלוי בחקק מרן יהודית ומשה.
ש"ס היא בית לעברנים כמעט אין במפלגה הזאת בעבר אנשים ללא אישום פילילי חלקם הגדול היו בכלא .
והיום אחד מקודקודים בה גם היה אדם שישב בכלא .
שבמפלגה אחת יש כל כך הרבה חברי כנסת שהורשעו בפלילים זה אומר דרשני.
גם בנט וגם איילת שקד אינם חילונים איילת שקד היא אשה אינטלגנטית מסורתית עם רגש חם מאוד למסורת ישראל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2013 10:34 לינק ישיר 
המשך לדברי sasa

ואם הוא נעלב כנראה שיש דברים בגו...

והשבןעיים האחרונים יוכיחו למי הדתיים התחברו....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ברית בנט &לפיד, הוכחה שהבית הוא של גויים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext