| נשלח ב-19/2/2013 08:11 |
|
| |
כמה ממכם סוגרים הכל לפני?
האם כל פרטי הסכמה בנושאים כספיים נסגרים לפני שנפגשים, או שהכל נשאר פתוח?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 02:07 |
|
| |
יש יצר, אבל גם יש בנ"א גדול ומבין, (אם הוא לוקח ת'צמו בידיים,)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:16 |
|
| |
בס"ד
אוהבתותך,לדעתך כשגודלים ועוברים את גיל הטיפש עשרה אין יצר הרע? זו לא הסיבה לחתונה אך צריך לתת
גם על זה את הדעת,אנחנו לא מלאכים!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2013 21:30 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | עם כל הכבוד לזה שיש מצווה ללמוד תורה
אבל קודם - מה שכתוב בכתובה....
והיום מצפים שהורי הכלה יביאו כספים.... נראה לכם ???
מי שמסכימה לרושש את ההורים שלה על בחור שההורים שלא לא מתכוונים להביא גרוש - היא מטומטמת ,
יהיה הכי עילוי שיש ! יהיו לה צרות כלכליות כל החיים.......
צאו מהעדר,,,, אל תלכו אחרי כולם ... תחשבו עם הראש.... יש גבול לכל שאיפה ...אל תתאבדי על הבחור.....
תמצאי בחור אחר שההורים שלו הם בני אדם וכן מוכנים לתת עזרה.......
|
|
מילא אם היה מה לרושש ולקושש מהם, אבל בדור שלנו האין גדול מהיש,
אז מה תרוששי את המרוששים? זה כמו לטחון מים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2013 20:08 |
|
| |
מה השלילה המוחצת הזו? זה חכם ביותר לעשות את זה ככה. נראה לכם שיותר טוב להגיע שניה לפני הוורט ואז לראות שהקטע הכספי לא מתאים?!
פשוט עוד מדד לסינון ההצעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2013 11:06 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
ואגב, חייכנית כתבה שיצטרכו לחכות עד שהבחורה תגדל ויהיה לה כסף ואז זה נישואין בגיל מאוחר יותר, אני לא רואה בזה פסול, שתעבוד, שתצא לחיים האמיתיים, שתממן את עצמה ואז כשהיא מתחילה להבין דבר או 2 על החיים שתתחתן,
מקווה שהובנתי. [/quote]
זה יכול להוביל להרבה מכשולות במיוחד לבחורים/בחורות עם הורמונים משתוללים...
|
|
דיברתי על אנשים עם שכל, ה\שטויות של הורמונים משתוללים זה בגיל טיפש עשרה, כשקצת יגדלו ויתפתחו ויתפכחו - אז שיתחתנו,
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2013 02:42 |
|
| |
מתמזגת.... קראתי את התגובה הנזעמת שלך. את מורה? כי היום כל בחורה חכמה לא עושה את התואר בסמינר, מתקבלת למשרד החינוך .... ואגלה לך 'סוד' קטן.... כל המקומות שהתקבלתי לעבוד בהם (משרד החינוך בין היתר) היה בלי חצי פרוטקציה ב''ה. לגבי הבחור/הבית/הכסף... זה לא מה שאת מחפשת? הזיכרון שלי אמנם לא משו... אבל...זכור לי שאת רוצה בן תורה ל-מדן.... אז מה את מתלוננת?? פעם היה....ר' יוחנן... הסנדלר וכו'.. שהם היו המפרנסים והלומדים. ... התהפכו היוצרות בעולם החרדי. ומי שזה לא מתאים לה... צריכה לחפש סגנון אחר... נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי tootii2 ב- 22/02/2013 02:43:05
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 14:22 |
|
| |
ואגב, חייכנית כתבה שיצטרכו לחכות עד שהבחורה תגדל ויהיה לה כסף ואז זה נישואין בגיל מאוחר יותר, אני לא רואה בזה פסול, שתעבוד, שתצא לחיים האמיתיים, שתממן את עצמה ואז כשהיא מתחילה להבין דבר או 2 על החיים שתתחתן,
מקווה שהובנתי. [/quote]
זה יכול להוביל להרבה מכשולות במיוחד לבחורים/בחורות עם הורמונים משתוללים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:23 |
|
| |
עם כל הכבוד לזה שיש מצווה ללמוד תורה
אבל קודם - מה שכתוב בכתובה....
והיום מצפים שהורי הכלה יביאו כספים.... נראה לכם ???
מי שמסכימה לרושש את ההורים שלה על בחור שההורים שלא לא מתכוונים להביא גרוש - היא מטומטמת ,
יהיה הכי עילוי שיש ! יהיו לה צרות כלכליות כל החיים.......
צאו מהעדר,,,, אל תלכו אחרי כולם ... תחשבו עם הראש.... יש גבול לכל שאיפה ...אל תתאבדי על הבחור.....
תמצאי בחור אחר שההורים שלו הם בני אדם וכן מוכנים לתת עזרה.......
תוקן על ידי מתמזגת ב- 21/02/2013 12:27:34
תוקן על ידי מתמזגת ב- 21/02/2013 12:28:00
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:20 |
|
| |
החתן צריך להביא כסף ודירה אם הוא מעוניין שאשתו תתן לו לשבת ללמוד כל היום וזו דעתי !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:19 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | תתעוררו , החיים קשים אתם רוצים לבנות בית בלי כיסוי ???
רוצים לשלם משכנתא כל החיים ???
לחיות על חשבון העתיד שאתם לא מסוגלים לשלם ???
הכסף הוא המכשול שלכם בהקמת בית בישראל...
אז תתחילו לחסוך.....
עוד דבר, מי הראשון שיזם את האבסורד שהאשה עובדת ומכלכלת את האיש שלומד כל היום ??
איך הגענו למצב כזה שבחורה בת 19 עם תואר מורה של בית יעקב - שאי אפשר לעבוד איתו בבתי הספר של משרד החינוך ומצד שני לא מקבלים לבתי ספר של בית יעקב בת בלי פרוטקציה -----> הבחורה מושלכת ללא עבודה
ועוד מצפים שהיא תכלכל את הבעל הלומד
ואת כל הסרייה שעומדת להגיע.....
ממש התחשבות !!!
הזוי ביותר...
בלתי מתקבל על הדעת....
תוקן על ידי מתמזגת ב- 21/02/2013 12:17:27
|
| כל מילה פנינה ממש הוצאת לי את הפילים מהמה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:18 |
|
| |
נו מה, שוב להתווכח איתך?
אין לי כח..........
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:14 |
|
| |
תתעוררו , החיים קשים אתם רוצים לבנות בית בלי כיסוי ???
רוצים לשלם משכנתא כל החיים ???
לחיות על חשבון העתיד שאתם לא מסוגלים לשלם ???
הכסף הוא המכשול שלכם בהקמת בית בישראל...
אז תתחילו לחסוך.....
עוד דבר, מי הראשון שיזם את האבסורד שהאשה עובדת ומכלכלת את האיש שלומד כל היום ??
איך הגענו למצב כזה שבחורה בת 19 עם תואר מורה של בית יעקב - שאי אפשר לעבוד איתו בבתי הספר של משרד החינוך ומצד שני לא מקבלים לבתי ספר של בית יעקב בת בלי פרוטקציה -----> הבחורה מושלכת ללא עבודה
ועוד מצפים שהיא תכלכל את הבעל הלומד
ואת כל הסרייה שעומדת להגיע.....
ממש התחשבות !!!
הזוי ביותר...
בלתי מתקבל על הדעת....
בימנו ובמצב הזה - באם הורי החתן מעוניינים שבנם ישב וילמד ושאשתו תלך לעבוד ולפרנס ...הם צריכים לתת את ה"בוחטה" לפי החתונה ולא הורי הכלה !!
תוקן על ידי מתמזגת ב- 21/02/2013 12:17:27
תוקן על ידי מתמזגת ב- 21/02/2013 12:19:35
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:14 |
|
| |
מותק, כסף הוא המקור לצרות... במיוחד שחונקים את ההורים בשביל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 12:00 |
|
| |
אם אתם שואלים אותי, עדיף לסגור את הכל לפני. הזוג יודע שהוא מסודר בחיים ואח"כ אפשר להתאהב בשקט...
ולנשום לרווחה..........
יש כסף - אין דאגות !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2013 11:07 |
|
| |
אני לא חושבת שאני קיצונית ואני גם אסביר את עצמי, אם אני באה בדעה שחייבים לי ומגיע לי וכו', אני גם מעיזה לדרוש. ותכלס לא מגיע לי כלום, אני אוכלת לחם חסד. (לפי ההלכה ולפי ההגיון!), עד כאן ברור?
אבל אם אני באה בגישה של" גם אם תתנו וגם אם לא אני תמיד אוהב אותכם ואני אמשיך להיות הבת שלכם", את קצת העודף שיש להם הם יתנו לי . משמחה, הם לא ירגישו שזה עול. הם יחייבו אותי לקחת . כי זו הנחת שלהם לראות את הילדים מסודרים וחיים טוב.
אין לי בעיה בכלל, אם יש להם שיתנו, (אני לא מבקשת) למה לא. אבל אם הנתינה הזו דורשת ריצה לגמחי"ם והלוואות מהבנק וכאבי ראש ולב אני לא אגע בכסף. האיכות חיים שלהם יותר חשובה מהאיכות חיים שלי ולו בשל מצוות כיבוד הורים.
מעניין לעיניין באותו עיניין, היום ממליצים לתת לילדים דמי כיס, כדי שהם ידעו להתנהל נכון עם כספים, כי כשילד קונה ממתק על חשבון ההורים הוא לא מרגיש את הקושי /כאב של ההורים, ברגע שהכסף שלו כבר יותר קשה לו לבזבז, למה? כי זה פוגע בכיס שלו,
תנסי ערב חג לממן לעצמך את הבגדים והאוכל... את תתקמצני , כמעט בטוח, כי כשלא את עבדת על הכסף הזה יותר קל לך לבזבז אותו, וכשאת עובדת עליו את יודעת את התמורה שלו, עבדת עליו קשה ממילא תבזבזי פחות.
מקווה שהובנתי.
 |
|
|
|
|
|