אני כותבת הכל מהזיכרון, סליחה אם יש אי דיוקים
תחילה נכנסו בערך 10 ילדים עם רמקול לכל אחד ושרו מחרוזת של רווח משיח איום ונורא ועוד שיר שאני לא זוכרת מה הוא היה.
אח"כ נכנסו שאר חברי המקהלה והם היו ללא רמקולים ושר את תורה תבלין מאד יפה!
בסולו הראשון היה את דניאל וויל ולאחר מכן היו את דוד שאנני יונתן קליין ונהוראי אריאלי וינתן קליין סיים (השמות של הסולנים לא לפי הסדר ויכול ליהיות ששחכתי מישהו)
אח" הם שרו הנה מה טוב והסולן שאני זוכרת משם היה סמי לא יודעת מה המשפחה שלו
אח" הם שרו את מן המיצר שיר מהמהם!!!
ואז הם שרו את הנה לא ינום.
ואז אברהם פריד הגיע ושימח מאד את הילדים ואז הוא שר את עלה קטן והפרחים הצטרפו אליו דוד שאנני שר סולו את התחילה של הבית השני ואברהם פריד יחד עם נוסי המשיכו אותו ואת הזמון שרה כל המקהלה זה היה מאד יפה!
ואז אברהם פריד שר עוד כמה שירים לבד
ולסיום אורי שקד עם הגיטרה שלו יחד עם דוד שאנני שרו שיר למעלות העממי
היה מאד יפה והאח המיוחד שלי מאד נהנה!!! ( גם מהפרחים אפילו שחשבתי שלא כי הוא לא אוהב את הDVD של מיאמי)
נשלח ב-17/3/2013 23:56
לא הייתי ממהרת לקבוע דבר כזה על סמך סאונד של מצלמה ביתית...
נשלח ב-17/3/2013 21:27
באמת סרטון יפה, אבל משום מה נראה שמנחם עוד לא הצליח לאמן אותם לאחידות בשירה, ולכן כשהוא עושה 2 קולות זה נשמע יותר מזעזע מאשר יפה. אני לא רואה את השירה שלהם עולה על מקהלת בית-ספר כלשה
נשלח ב-17/3/2013 15:40
זה מה שהיא לא הצליחה לעשות...
נשלח ב-15/3/2013 12:41
רינה15 כתב:
אידי - אין לי תמונות והסרטות חוץ מעלה קטן שהעלו כבר, יונתן קליין שר נחמד לא מדהים אבל יפה
עלה קטן לבינתיים ירד. אולי תעלי את הסרטון שלך?
נשלח ב-14/3/2013 21:10
ובכן - כנראה ש"עלה קטן" מסרב להגיע לידיי במקום זה, קיבלתי מרינה את הסרטון הקצר אך היפה הבא - תודה רינה!
אני לא מצליחה להעלות את זה דרך הג'מבו מייל ניסיתי כמה פעמים לפי ההוראות ולא הלך לי למייל של עצמי הצלחתי להעלות אידי תשלחי לי את כתובת המייל שלך ואני אשלח לך ותעלי את זה לפורום
נשלח ב-11/3/2013 20:00
למייל? כמו תמונה: "צרף קובץ". מסתבר שלא עלה כי הקובץ היה גדול מדי...
ליוטיוב צריך חשבון מייל, נראה לי שלרובנו אין עצבים להסתבך עם זה. (אם בכל זאת ירצו, אני אשמח להעלות הסבר.)
נראה לי הכי פשוט להעלות לג'מבו מייל - ונעלה את זה ליוטיוב באמצעות החשבון של הפורום. קישור לג'מבו מייל (את שולחת לעצמך ומעתיקה לכאן את הקישור)
ונטסון - לג'מבו יש הסבר באשכול התמיכה :)
נשלח ב-7/3/2013 19:14
ליוטיוב את יודעת? -------------- שמישהו יעדכן -אם צריך בכלל(לא בדקתי)- באשכול "תמיכה טכנית" ,איך מעלים וידאו למייל או ליוטיוב.
נשלח ב-7/3/2013 18:48
אני לא מצליחה להעלות את זה למייל אם יש לכם רעיון איך אני כן אעלה אתם יכולים להציע
נשלח ב-7/3/2013 18:41
אין לי תמונות ואני לא יודעת איך מעלים וידאו אני מעלה את הוידאו למייל ושמישהו יתנדב להעלות את זה לכאן תודה!
נשלח ב-4/3/2013 22:29
באמת דומה לשרוליק רובין
נשלח ב-4/3/2013 10:56
רינה - אז תוכלי למצוא לנו אותו באחת התמונות? ועוד משהו - יש מצב שאת מעלה לנו את "עלה קטן" שמשום מה הורד מהיוטיוב? ראיתי שאמרת שיש לך אותו... תודה :)
נשלח ב-2/3/2013 23:24
אידי זה לא יונתן קליין נדמה לי שהמשפחה של מי שמוצג בתמונה דיויס
נשלח ב-27/2/2013 21:13
מי שזה לא יהיה, בהסתכלות ראשונה הוא ממש דומה לשרולי רובין!
נשלח ב-27/2/2013 09:27
אגב, זה לא יונתן קליין? זה דומה קצת לתמונה שלו בילדותו שהעלו פעם לפורום הקודם (שלא לדבר על זה שהוא דומה למנחם...)