בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול סדר הדורות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2013 16:03 לינק ישיר 
אשכול סדר הדורות

בואו ננסה לעשות סדר בעניינים. כיצד התחילה המקהלה, מתי היה כל מופע שלה, באיזה שנה הוציאו איזה דיסק, סיפורים מיוחדים בנוגע ללחנים מסויימים ("ויקטורי אנטבי"- מי שיש לו מה להרחיב, השיר "משיח" שהולחן לקראת יום ההולדת של הרבי בהופעה שלהם בי"א ניסן ואם יש עוד) ואיזה חידושים מיוחדים קרו באיזה שנים... מקווה שאני מובנת.

אגב השיר "משיח", הייתי בהופעה הזאת ואני זוכרת כמעט במדוייק מה ירחמיאל אמר לקראת הופעת הבכורה של השיר. אם האשכול הזה ירוץ טוב אני אמצא זמן להרחיב.

ועוד דבר אם האשכול הזה ילך, אולי יש למנהלים שלנו איזה דרך לסדר את המידע לפי סדר כרונולוגי (בכל זאת "סדר הדורות"....), אולי בצורת אינדקס או משו, כבר אמרתי שאני לא מי- יודע- מה במחשבים

-----------------
לי אישית אין הרבה מה לתרום בידע הזה, רק אוכל לומר שאני מבינה שהמקהלה התחילה כמקהלה שמנפיקה דיסקים ושירים, ורק לאחר מכן הם התחילו בהופעות, וזאת משום שהיה להם את מופע "מיאמי 25" רק כעשר שנים לאחר ההופעה הראשונה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2018 14:00 לינק ישיר 

ישראמירי שלחתי לך הודעה בפרטי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2013 10:51 לינק ישיר 

את זה יש בוויקיפדיה - פרחי מיאמי
אם כי זה עדיין לא עונה לשאלה שלי האם לייט אפ (האלבום) לא מאוחר יותר משיר השמחה, לפחות לפי הקול של אריק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 00:13 לינק ישיר 

הייתי מציעה שמי שיכול, שיכתוב רשימה של האלבומים והשנים בהם הם יצאו, בתור התחלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2013 09:20 לינק ישיר 

הייתי אומרת שאפשר לעשות הפוך: מה שנעלה בחכתנו כאן, נוכל להעביר לפרוייקט. (זה בהנחה שרוב החברים מתעצלים להכניס ישר לפרוייקט ;))

בכל מקרה, הרעיון מוצלח מאוד, ונקווה לשיתוף פעולה.
לגבי סדר כרונולוגי - אפשר פשוט לכתוב תאריך (לפחות בערך) ליד כל פיסת מידע שנוסיף, ובפרוייקט כבר נסדר את זה יפה...

תוקן על ידי אידי ב- 27/02/2013 09:22:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2013 21:13 לינק ישיר 
אפשר להיעזר גם מכאן

תוקן על ידי netson ב- 26/02/2013 21:13:27

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול סדר הדורות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext