ספרדי או ספרדיה הס מלהזכיר בתנועה הקדושה שהתורה הוא דגלה... אבל חכי"ת חילוניה מקומה הוא בתנועת ה"בני תורה" העיקר שהיא אשכנזיה...
נשלח ב-27/2/2013 22:58
כשש"ס תמכה וישבה בממשלת שמאל, גפני היה מראשי הצועקים חמס על רשעות השמאל וצדקות הימין, אבל הנה הוא מתחיל להבין מה שהוא לא הבין אז.
נשלח ב-27/2/2013 22:57
lamden כתב:
מספרים ששולמית אלוני אמרה פעם לח"כ מוניע (אברהם יוסף) שפירא בזה"ל: אם אני הייתי אשתך הייתי שמה לך רעל בקפה. מוניע לא התמהמה ושלף מיידית: אם אני הייתי בעלך הייתי שותה אותו...
סיפור נאה ביותר אלא שבמקור הוא על וינסטון צ'רצ'יל וליידי אסטור.
נשלח ב-27/2/2013 19:35
גפני התחיל עם החכית הלא מתאימה...
היא לא פראיירית - והוא מעיר את הבעיה..
נשלח ב-27/2/2013 18:39
אצל המזרוחניקים הצבא והמדינה הרבה הרבה יותר חשובים מהתורה ומהארץ. ואני מדבר כמובן רק על המיעוט האידאולוגי מביניהם..
נשלח ב-27/2/2013 17:54
ההבדל בין החרדים למזרוחניקים שלפחות דואגים לאינטרס שלהם אבל המזרוחניקים לאיזה אינטרס דואגים בברית עם לפיד תמיד צועקים הרב שמואל אליהו וחבריו וכן מיתנחלים רודף על מי שמפנה ופתאום פה משתפים פעולה עם לפיד מילא אם האינטרס היה שמירה על ארץ ישראל היה קצה חוט להבין אבל אף אחד לא חושד שלפיד שיהיה נאמן לארץ ישראל ובטח לא לתורת ישראל אז מה האינטרס של המזרוחניקים? רק שנאה לחרדים ונקמה ואפילו על חשבון ארץ ישראל ותורת ישראל
נשלח ב-27/2/2013 17:43
sorof כתב:
היום כשצריכים אותה בקואליציה אומרים לה כך, ומחר כשכבר לא יצטרכו אותה היא תהיה המן הרשע
זה קו המדד אצל החרדים, מי שלא נוגע בכיס שלנו הרי הוא קודש קדשים, ומי שח"ו מעיז לפתוח פה על הכיס שלנו הרי הוא כופר ואפיקורס, וכך נפסק להלכה בשו"ע החרדים סעיף א'
אמת ויציב
נשלח ב-27/2/2013 17:26
מספרים ששולמית אלוני אמרה פעם לח"כ מוניע (אברהם יוסף) שפירא בזה"ל: אם אני הייתי אשתך הייתי שמה לך רעל בקפה. מוניע לא התמהמה ושלף מיידית: אם אני הייתי בעלך הייתי שותה אותו...
נשלח ב-27/2/2013 16:33
היום כשצריכים אותה בקואליציה אומרים לה כך, ומחר כשכבר לא יצטרכו אותה היא תהיה המן הרשע
זה קו המדד אצל החרדים, מי שלא נוגע בכיס שלנו הרי הוא קודש קדשים, ומי שח"ו מעיז לפתוח פה על הכיס שלנו הרי הוא כופר ואפיקורס, וכך נפסק להלכה בשו"ע החרדים סעיף א'
נשלח ב-27/2/2013 16:28
אפילו להגיש תה לא יתנו לה וקל וחומר לבעלה
נשלח ב-27/2/2013 16:10
רק בדגל תפקידה תהיה אחרת ולא תוכל להיות ח"כית..
נשלח ב-27/2/2013 16:00
על איזה רקע נאמרה הבדיחה הזו ? כטוב לב המלך ביין???........