עוד לא קלטתי מי נגד מי...וכבר ריח מטהר האוויר הוורדי ניכנס לאפי ....כן...זאת היא...
שיט...איך היא זיהתה אותי?????. אבל עוד לא הספקתי להתעשט...וכבר מוצאת אני את עצמי מכורבלת
בתוך הסריג הירוק של צירעל....מקבלת חיבוק חםםםםםם(יותר מידיי חם) מדוב קואלה אשכנזי...
"מידלע שלי איך גדלתתת!(חעעעע...מתוקה...באמת?) אבל איפה התלבושת ?חה חה חה...( מכירים את האנשים
שמבסוטים מהבדיחות של עצמם? )
לאן את נסעת? לכותל? גם אני בדרך לשם! איזו השגוחע פרטית
נו נו...תפני תפני מקום לדודע צירעלל...למה להתבייש...שבי...(לעעעעעע...)
נו נו...תספרי...בת כמה את...20?? לא....איך הזמן עובר...נו...ויש חתן..?לא??????? למה את מחכה???
אני בגיל שלך הייתי מעמע לשני קינדערלך.....(מה אני אשמה??????)
נו..נו...הילדים של היום עם כל הטעעעכנולוגיע...אני חצי שעה קוראת לך ואת ממעש לא עונה....
הייתי חייבת להוציא לך את הווקמאן מהאוזניים... (שיו...אם היא הייתה רואה את האייפון....סקילה שריפה הרג וחנק...)
אבל...את יוידעת מה...ממעש משומיים נפלת עלי...(אני נפלתי עליך???? את צוחקת.....)
בת שלי....יש לו שכן...ואותו שכן חבר של מנחם הבן של נחמה המורה...נו...נחמה...את לא זוכרת???
אוי...הקינדר האלה...ואני חושב...את ממש תיהי מתאימה לו...אני מתקשרת עכשיו לשאול אם הוא רוצה....(ואני???)
אני לא ראיתי אותו...אבל בטוח הוא בחור טוב...גבוהה ונאה...(רגע...אז ראית אותו? ) הוא גם
כל הזמן בתוך הטעכנולוגיע כמו את...מתי לבת שלי נשבר המחשב...(נראה לי התכוונה למחשבון..*) הוא טיק טעעק מתקן!
הריי את יודעת צירעל היא שדכנית ...הכניסה מאות בחורים ובחורות תחת החופע...(וכמה תחת גג הרבנות..??)
למה את מתביישת...צירעל היא סבתאלה של כולם! תביא תביא לי את התיק שלי אני מתקשרת...."
טוב....אז מי הקומיקאית?? חיפשתי אולי מאחת המושבים יושבת אחת מחברותיי הבדרניות....מחזיקה בביטנה
ומתפוצצת מצחוק.... מחזיקה במצלמתה ומנציחה את האירוע ..אבל לא...זה היה אמיתי...אפילו עד עכשיו יש לי סגול
ביד...מהצביטה שנתתי לעסמי...שמה...השם יזכור לי זכות אבות...ואני במיטה חולמת...אבל לא...
החלטתי לקחת פיקוד..(אמהלההה) ואמרתי לצירהלה...שאני לא מעוניינת..ועדיין לא יוצאת..ויש לי אחות גדולה
בבית שמחכה גם היא לנסיך..ואינני מסכימה לעקוף...אבל..שיט!!!!!! "מההה? שרהלה עדיין לא התחתנה???
ולא פניתם לצירעל?? אוי וייי זמיר....למה אתם מחכים שם בבית???" וכבר מוציאה מתיקה את מכשיר הסלקום הישן
בעל האנטנה...וחסר הספרות 8 ו 0...מודבק היטב בדבק סלוטייפ שמה יתפרק הוא לחלוטין...ולא ישבור את שיא
הגינס למכשיר הפון הוותיק ביותר עליי אדמות....
ברוך השם הוא לא עונה...ולא השכנה...ולא הבת...והגיעה התחנה...וצריך לרדת....
כמובן שצירעלה לא עוזבת את ידי ומלווה אותי לאורך כל הדרך לכותל...שמה אלך לאיבוד....
שעה של תפילות לאבא שבשמיים...מקפלת את חפציי וצועדת בחשש...שמה היא תבחין בי...
"שאניייייייטההה...חכי לי מיידלע.." שיטטטטטטטט עיניי נץ יש לה!
אחרי 20 דקות המתנה...יוצאת גיבורתינו מהכותל...ולא שוכחת לקחת אחריה כמה פתקים ש.."נפלו"
על הריצפה...(אולי יש כמה דגים לשדך..) נפרדת מעשרים בנות שהספיקה להכיר על הדרך...
ומצטרפת אלי לתחנה..לא לפני שהיא מסבירה לי על כל אחת ואחת מי היא...ומי הביא אותה לעולם...
(ודפקה עכשיו הבוס מאחרררררררר) ומה בעלה עשה להיא ומי הרביץ לילד של ההוא ו..(רק עכשיו
שמתי לב שנעלמו כל האנשים מהתחנה....) ו...פייייייייייייפ פייייייייייייייייפ פיייייייייייייייפ ....אני לא מאמינה!!
משפשפת את עיניי שוב ושוב....כן ! זה זה !! חה חהה ! הסובארו האברייכים הכחולה והאהובה עושה את דרכה
במעלה הרחוב...ובעלה של צירעל עוצר ליידנו ....וכמובן צירעל עולה באושר...לא לפני שמציעה לי טראמפ עדד
הבית..(מה חטאתייי אבאאאאאאאאאאאאאאא????) וומוציאה ממני את המספר טלאפון (של הבית! שמישו אחר יסבול!)
ולא לפני שהיא מבטיחה לי...שעוד החודש...אני ואחותי תחת לחופה....
עולה היא על הסובארו ...ונוסעת לה...(רגע...האוטו נתקע...הוא מתניע..לא נדלק ...לא נדלק....נדלקקק!!!!!!!
פייי...מזמור לתודה......" )
שבוע טוב...:)
נשלח ב-7/4/2016 21:49
ואוווווו חזק=) כתיבה מגניבה בטירוףףףףף כל הקטע הזה של לפגוש כאלה יצורים הוא דווקא לא רע לי קרה פעם אחת שהייתי בא' סמינר שפגשתי את המורה לחשבון-מפלצת שהיינו רועדות ממנה והיינו אני ועוד חברה באמצא סיבוב וכשהיא ראתה אותנו ובאה לדבר איתנו פשוט ברחנו בלי להתבלבל.... היום אם אני אפגוש אותה זה יהיה הזוי....בהתחשב בפדיחה דאז.................